bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۸۴۳۱۳

(تصاویر) خشکسالی و سیل مزارع پایتخت فلفل را از بین برد

(تصاویر) خشکسالی و سیل مزارع پایتخت فلفل را از بین برد

پاکستان با ۱۵۰۰۰۰ هکتار مزارع با تولید سالانه ۱۴۳۰۰۰ تن فلفل در رتبه چهارم جهان در تولید فلفل قرار دارد.

تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱

سیل‌هایی که پس از سال‌ها دمای بالا در سراسر پاکستان ویرانی به بار آورد، فلفل کاران را با مشکل مواجه کرده است.

به گزارش فرارو، لمان راج کشاورز ۴۰ ساله در نزدیکی کنری، شهری در جنوب پاکستان که به عنوان پایتخت فلفل دلمه‌ای آسیا شناخته می‌شود، در میان گیاهان خشک شده به دنبال فلفل قرمز روشن در محصول تخریب شده‌اش می‌گردد.

وی گفت: محصولات من به شدت از گرما متضرر شدند، سپس باران شروع شد و آب و هوا کاملاً تغییر کرد. اکنون، به دلیل باران‌های شدید، ما متحمل خسارت‌های سنگینی در محصولات خود شده ایم و این همان چیزی است که برای فلفل‌ها اتفاق افتاده است. همه فلفل‌ها پوسیده شده اند.

کشاورزان و کارشناسان می‌گویند در کشوری که شدیداً به کشاورزی وابسته است، شرایط آب و هوایی شدید به اقتصاد روستایی ضربه می‌زند و بر آسیب پذیری بخش‌هایی از جمعیت جنوب آسیا در برابر تغییر الگو‌های آب و هوایی افزوده است.

مقامات قبلاً خسارت ناشی از سیل را بیش از ۴۰ میلیارد دلار برآورد کرده اند. پاکستان با ۱۵۰۰۰۰ هکتار مزارع با تولید سالانه ۱۴۳۰۰۰ تن فلفل در رتبه چهارم جهان در تولید فلفل قرار دارد. کشاورزی ستون فقرات اقتصاد پاکستان را تشکیل می‌دهد و در برابر تغییرات آب و هوایی آسیب پذیر هستند.

راج می‌گوید: زمانی که من کودک بودم ... گرما هرگز به این شدت نبود. قبلاً محصول فراوانی داشتیم، اکنون آنقدر گرم شده است و باران‌ها آنقدر کم است که محصول ما کم شده است.

عطاالله خان، مدیر مؤسسه تحقیقاتی در شورای کشاورزی پاکستان، گفت که امواج گرما در سه سال گذشته بر رشد محصولات فلفل قرمز در این منطقه تأثیر گذاشته و باعث بیماری‌هایی شده است که برگ‌های آن‌ها را پیچ می‌دهد و رشد آن‌ها را متوقف می‌کند.

اکنون سیل مجموعه جدیدی از چالش‌ها را به وجود آورده است. عطاالله گفت: برنامه ریزی باید در مقیاس بسیار بزرگ انجام شود. چهار آبراه که قبلاً آب [اضافی]را به اقیانوس می‌بردند باید احیا شوند. برای این کار، باید تصمیمات بسیار سختی بگیریم...، اما چاره دیگری نداریم.

بسیاری از کشاورزان می‌گویند که قبلاً با تصمیمات سختی روبرو شده اند. فیصل یکی از کشاورزان کنری است. از آنجایی که چند ماه پیش سیل مزرعه او را زیر آب گرفت، وی تصمیم گرفت تا محصولات پنبه خود را قربانی کند تا فلفل را نجات دهد.

او گفت که از بین بردن پنبه اش به او این امکان را داد که فقط ۳۰ درصد از محصول فلفل خود را ذخیره کند، اما این بهتر از هیچ بود.

در بازار شلوغ عمده فروشی فلفل کنری، تأثیر آن نیز احساس می‌شود. اگرچه تپه‌هایی از فلفل قرمز روشن در بازار پراکنده است، معامله‌گران می‌گویند که نسبت به سال‌های گذشته افت بسیار زیادی داشته است.

راجا دایم یک فروشنده فلفل گفت: سال گذشته، در این زمان، حدود ۸۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کیسه فلفل در بازار وجود داشت. امسال، اکنون می‌توانید ببینید که به سختی ۲۰۰۰ کیسه اینجا وجود دارد و اولین روز هفته است. تا فردا و پس فردا کمتر خواهد شد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv