bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۹۰۶۷۷

(ویدئو) رونمایی از بمب‌افکن رادارگریز هسته‌ای آمریکا

(ویدئو) رونمایی از بمب‌افکن رادارگریز هسته‌ای آمریکا

نیروی هوایی ایالات متحده از بمب افکن رادارگریز هسته‌ای جدید خود رونمایی کرد که به تدریج جایگزین هواپیما‌هایی خواهد شد که برای اولین بار در جنگ سرد پرواز کردند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱
رونمایی از بمب‌افکن رادارگریز هسته‌ای آمریکا

 نیروی هوایی آمریکا از جدیدترین بمب‌افکن رادارگریز خود، بی - ۲۱ رونمایی کرده است. این بمب‌افکن قرار است جایگزین هواپیما‌هایی شود که نخستین بار در زمان جنگ سرد به خدمت گرفته شدند.

به گزارش فرارو، هر فروند از این هواپیما که نخستین بمب‌افکن جدید ارتش آمریکا طی ۳۰ سال گذشته است، حدود ۷۰۰ میلیون دلار قیمت دارد و قادر به حمل سلاح‌های متعارف و اتمی است. چنان که انتظار می‌رود، جزئیات فنی این هواپیما محرمانه باقی مانده است.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، این هواپیما را گواهی بر پیشرفت‌های ماندگار آمریکا در زمینه نوآوری‌ها و اختراعات دانسته است.

مراسم رونمایی از بمب‌افکن بی - ۲۱ ریدر (B-۲۱ Raider) طی مراسمی در محل کارخانه نورتروپ گرومن در کالیفرنیا برگزار شد.

به گفته وزیر دفاع آمریکا، این هواپیما امکانات پیشرفته‌تری به نسبت هواپیما‌های موجود در ناوگان هوایی آمریکا در اختیار ارتش این کشور می‌گذارد و حتی پیشرفته‌ترین سیستم‌های دفاع هوایی هم در ردیابی بی - ۲۱ در آسمان دچار مشکل خواهند شد.

لوید آستین در این مراسم گفت: پنجاه سال پیشرفت فناوری‌های رادارگریز در این هواپیما به کار گرفته شده است.

به گفته وزیر دفاع آمریکا، این هواپیما با معماری باز ساخته شده تا امکان اضافه کردن سلاح‌هایی که هنوز اختراع نشده‌اند هم به آن وجود داشته باشد.

هر چند طی این مراسم اشاره‌ای به امکان پرواز بدون خلبان این هواپیما نشد، اما سخنگوی ارتش آمریکا گفته در بی-۲۱ چنین امکانی پیش‌بینی شده، ولی هنوز تصمیمی در مورد پرواز بدون خدمه آن گرفته نشده است.

این هواپیما قرار است در نهایت جایگزین بمب‌افکن‌های بی - ۱ و بی - ۲ شود و به گزارش بلومبرگ، تولید، خریداری و نگهداری کل این ناوگان طی ۳۰ سال آینده حدود ۲۰۳ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.

بر اساس اعلام نورتروپ گرومن، در حال حاضر شش فروند از این هواپیما در حال ساخت هستند و در تولید آن‌ها از نسل بعدی فناوری‌های رادارگریز و مصالح و تکنیک‌های ساخت جدید استفاده شده است.

نیروی هوایی آمریکا قصد دارد حداقل ۱۰۰ فروند از این هواپیما را خریداری کند.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین