آیا بی اختیاری ادرار با کمک گیاهان دارویی قابل درمان است؟ بهترین گیاهان برای درمان این بیماری کدامند؟ نحوه استفاده از این گیاهان باید چگونه باشد؟
ادرار کردن غیر ارادی ممکن است ناشی از ضعف عضلات کف لگن، انسداد مجرای خروجی مثانه یا فقدان انرژی کلیه باشد. ادرار کردن فوری ومکرر، شب ادراری، نشت ادرار هنگام سرفه کردن یا خندیدن از مهمترین علائم این بیماری است.
گیاه گون میتواند برای درمان این بیماری مفید باشد. این گیاه باعث افزایش انرژی حیاتی شده و به تنظیم متابولیسم آب در بدن نیز کمک میکند. بهتر است این گیاه به صورت جوشانده همراه با گیاهان دیگر مانند “دانگویی” و “چوآن زیونگ” مصرف شود. دوزهای یک تا دو گرمی پودر این گیاه نیز باید به شکل کپسول یا به صورت تنتور مورد استفاده قرار بگیرد. اگر علت بیماری شما “حرارت” بیش از حد یا نقص انرژی حیاتی است باید از مصرف این گیاه پرهیز کنید.
از گیاه سرو نیز میتوان برای درمان بی اختیاری ادرار استفاده کرد. روغن سرو قابض و شل کننده و مناسب برای همه افراد است و باعث تولید بیش از حد مایعات میشود. ۵۰ قطره از این گیاه را نیز میتوان به ۲۵ میلی لیتر روغن بادام اضافه کرد و روزی ۲ بار پایین شکم را با آن ماساژ داد. روغن این گیاه باید به صورت ساده مورد استفاده قرار بگیرد یا اینکه ۱۰ الی ۲۵ قطره روغن کاج به ۲۵ میلی لیتر روغن رقیق شده سرو اضافه و برای ماساژ از آن استفاده شود.
گیاه دم اسب نیز از دیگر گیاهانی است که میتوان برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار داد. این گیاه خاصیت ترمیم کننده و تونیک برای پردههای مخاطی دستگاه ادراری دارد. میتوانید روزی دو بار هر بار ۱۰ میلی لیتر افشره این گیاه را بنوشید. این گیاه به صورت ساده یا همراه با ۲ الی ۵ میلی لیتر تنتور هوفاریقون یا سماق در هر دوز میتواند مورد مصرف قرار بگیرد.
منبع: سیناپرس