نیک مدعی است که میتواند از زبان بلند خود برای تایپ، نقاشی و حتی لیسزدن آرنج خود استفاده کند؛ مهارتی که شاید اغلب افراد از آن محروم باشند.
نیک استوبرل اهل لسآنجلس، رکورد بلندترین زبان دنیا را در گینس به ثبت رساند و لقب لیکاسو (Lick-asso - تلفیقی از کلمه زبان (Lick) و نام پیکاسو نقاش معروف) را از آن خود کرد. نیک که بلندترین زبان دنیا با ۱۰/۰۸ سانتیمتر طول را دارد، از آن برای کشیدن نقاشی استفاده میکند.
به گزارش خبرآنلاین، مردی که به سبب بلند بودن زبان خود رکورددار گینس است، نقشی از میزبانان برنامه تلویزیونیای که به آن دعوت شده بود را به تصویر کشید. نیک استوبرل ۳۳ ساله اهل کالیفرنیا، به این برنامه دعوت شد تا استعداد منحصربهفرد خود را به نمایش بگذارد.
نیک مدعی است که میتواند از زبان بلند خود برای تایپ، نقاشی و حتی لیسزدن آرنج خود استفاده کند؛ مهارتی که شاید اغلب افراد از آن محروم باشند. به گزارش بخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ادینبورگ، میانگین طول زبان در زنان ۷.۹ سانتیمتر و در مردان ۸.۵ سانتیمتر است.
در طول این برنامه تلویزیونی، نیک با استفاده از زبان خود، تصویری بامزه از میزبانان برنامه را نقاشی کرد.
نیک در پاسخ به سؤال مجری که از او پرسید چگونه متوجه شد زبانِ درازتری نسبت به سایرین دارد، میگوید: اگر شما از همان ابتدا با چنین وضعیتی متولد شده باشید، حتماً به آن آگاه هستید. من در کودکی هنگامی که زبانم را بیرون میآوردم، دریافتم زبان من نسبت به دیگر کودکانی که در حین بازی این کار را میکردند، درازتر است. برادرم هم زبان بلندی دارد، اما به اندازه زبان من دراز نیست.
او در رابطه با مزایای داشتنِ یک زبان بلند میگوید که اگر مقداری غذا اطراف دهانش مالیده شود، مجبور نیست برای پاک کردن آن از دستمال استفاده کند، زیرا به راحتی میتواند آن را لیس بزند!
او اضافه میکند: البته در رستورانها سعی میکنم مؤدب باشم و از دستمال استفاده کنم، اما زمانی که دسترسی به دستمال نداشته باشم، از زبانم کمک میگیرم؛ که اتفاقاً این کار با محیطزیست سازگارتر است!
نیک را با عنوان «لیکاسو» میشناسند؛ این لقب نوعی بازی با کلمات است، تلفیقی از کلمه زبان (Lick) و نام «پیکاسو» نقاش معروف اسپانیایی. او در اینباره میگوید: به سبب خلق آثار هنری با زبان، لقب لیکاسو را به من دادهاند.
او سال گذشته به گینس گفت: «من از زبانم برای خلقکردن استفاده میکنم؛ فکر میکنم میتوان این کار را هنر تلقی کرد. من معمولاً یک لایه سلفون دور زبانم میپیچم، آن را در رنگ فرو میکنم و برای ترسیم نقش مدنظر، روی بوم میکشم.»
نیک تا کنون موفق شده است که برخی نقاشیهای زبانی خود را به قیمت چند صد دلار بفروشد. او در سال ۲۰۱۲ به این رکورد جهانی دست یافت و با گذشت یک دهه، هنوز هم عنوان طولانیترین زبان جهان را در اختیار دارد.
منابع: upi، dailymail