bato-adv
bato-adv

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ به روش رستورانی

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ به روش رستورانی

برگر مرغ و قارچ یکی از برگر‌های بسیار خوشمزه و ساده و رستورانی است.

برگر مرغ و قارچ یکی از برگر‌های بسیار خوشمزه و ساده و رستورانی می‌باشد که می‌توانید به راحتی در خانه با مرغ چرخ شده این این برگر را تهیه کنید و سرخ کنید و داخل نان همبرگر قرار دهید و به دلخواه می‌توانید با انواع پنیر‌ها سرو کنید.

برگر مرغ و قارچ طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می‌توانید با ادویه‌های مخصوص آن را طعم دار کنید و به ان شکل دهید و بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید و هر موقع که هوس یک برگر خوشمزه را کردید برگر مرغ و قارچ را با پنیر رنده شده یا ورقه‌ای تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه برگر مرغ و قارچ پنیری

گوشت مرغ بدون استخوان (ترکیبی از سینه و ران مرغ باشه بهتره، چون خشک نمیشه) ۶۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

پودر یا آرد سوخاری ۳ قاشق غذا خوری

پیاز عدد

سیر ۵ حبه

جعفری ساطوری ۲ قاشق غذا خوری

سس خردل ۱ قاشق غذا خوری

پودر سیر ۱ ق مربا خوری

پاپریکا ۱/۲ ق غذا خوری

تخم گشنیز آسیاب شده ۱ ق مربا خوری

دارچین ۱/۴ ق مربا خوری

فلفل سیاه ۱/۲ ق مربا خوری

پودر آویشن ۱/۲ ق مربا خوری

جوز هندی ۱/۲ ق چای خوری

فلفل قرمز ۱ ق چای خوری

نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ و پنیر مخصوص

کره ۱ ق چای خوری

سیر حبه

قارچ ۱۰ عدد

شیر ۱.۵ پیمانه

آرد سفید ۱ ق غذا خوری

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ پنیری خوشمزه و دست ساز در خانه

مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا باید گوشت مرغ را بدون استخوان کنید و دقت کنید از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید تا چربی کافی داشته باشد و برگر خشکی نداشته باشید. مرغ خرد شده را دو بار از چرخ گوشت رد کنید و یا با کمک غذاساز مواد را پوره کنید.

مرحله دوم: آماده سازی مواد

پیاز‌ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را حتما بگیرد. سیر را نیز رنده کنید و آب سیر را نیز بگیرید. جعفری را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا ذوب شود.

مرحله سوم: تهیه برگر مرغ و قارچ

در ادامه باید داخل یک کاسه مرغ و ادویه‌ها و سس خردل و جعفری و پودر سوخاری و پیاز و سیر رنده شده را بریزید و دستکش انداخته و مواد را برای چند دقیقه با دست خوب ورز دهید و یا می‌توانید همان داخل کاسه غذاساز مواد را میکس کنید و برگر تهیه شده را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد. روی سطح کار یک نایلون انداخته و یک رینگ گرد یا برگر ساز قرار دهید و مواد را داخل آن به صورت گرد پهن کنید و به دست شکل دهید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و داخل تابه سرخ کنید.

مرحله چهارم: تهیه سس قارچ و پنیر

برای تهیه سس باید ابتدا کره را ذوب کنید و به همراه سیر‌های رنده شده سس تفت دهید و بعد قارچ‌های اسلایس شده را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه قارچ کشیده شود وبعد روی قارچ‌ها آرد را بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد در انتها شیر بریزید و هم بزنید تا سس خوب غلیظ شود و در انتها ادویه‌ها و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. برگر سرخ شده را داخل نان مخصوص قرار دهید و از سس پنیری روی آن بریزید و میل کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه برگر مرغ و قارچ خانگی به روش رستورانی

می‌توانید برگر را روی کاغذ روغنی قرار دهید و روی هم بگذارید و در فریزر نگهداری کنید.

می‌توانید از پنیر ورقه‌ای استفاده کنید.

بهتر است ادویه‌ها را حذف نکنید.

منبع: پارسی دی

bato-adv
bato-adv
bato-adv