November 10 2024 - يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
فرارو- نمایندگان سرشماری در غرب پاکستان برای جمع آوری اطلاعات جمعیت شناختی مانند سن و جنس ساکنان قبایلی که در مناطق دورافتاده زندگی میکنند، سوار شتر میشوند.
به گزارش فرارو، این اقدام در حالی صورت میگیرد که مقامات پاکستانی در حال رقابت با زمان برای تکمیل سرشماری جمعآوری اطلاعات جمعیتی قبل از انتخابات پارلمانی آتی تا اکتبر آینده هستند.
به دور از جادههای ناهموار و صعب العبور استان بلوچستان مرکزی، یکی از شکنندهترین و فقیرترین مناطق پاکستان، ۱۵ نفر در پنج کلبه که تماماً از نی ساخته شده است زندگی میکنند و سه خانواده آنها با بزها و گوسفندها امرار معاش میکنند.
فراز احمد، ناظر سرشماری میگوید: ما ساعتها با شترها راه میرویم و حتی مجبوریم روزها در کوه بمانیم و در میان افرادی که تعدادشان را میشماریم زندگی کنیم.
برخلاف سایر شهرها و مناطق، که کارگران سرشماری با موتورسیکلت به خانهها و مردم میرسند تا به راحتی تعدادشان را ثبت کنند، در بلوچستان این روند بسیار دشوارتر است.
پاندو خان یکی از بلوچهای منطقه دورافتاده بلوچستان میگوید: کارگران مسئول سرشماری اینجا هستند تا شمارش را انجام دهند... ما واقعاً نمیدانیم مزایا یا معایب این سرشماری چیست، اما از این روند احساس خطر نمیکنیم.
نهالان خان به نوبه خود گفت: سرشماری در حال انجام است و من نمیدانم چه سود و چه ضرری دارد... من پنج فرزند دارم، دو سه تا از فرزندانم گاهی از کار نان یا کره به دست میآورند.
محمد جنید یکی از مسئولان سرشماری میگوید: منطقه کوهستانی است و هیچ وسیلهای برای رفت و آمد نمیتواند از اینجا عبور کند، بنابراین برای عبور از زمینهای ناهموار سوار بر شتر حرکت میکنیم.
فراز احمد توضیح داد: این منطقه دورافتاده است و مردم در مورد سرشماری نفوس آگاهی کافی ندارند. آنها از مزایا یا معایب آن بی اطلاع هستند.
در سال ۲۰۱۷، پاکستان اولین سرشماری جمعیت خود را پس از نزدیک به دو دهه برای جمع آوری دادههای جمعیتی آغاز کرد و بر اساس آخرین آمار، جمعیت این کشور از ۲۲۰ میلیون نفر فراتر رفت. آخرین باری که این کشور آسیای جنوب شرقی سرشماری جمعیت خود را در سال ۱۹۹۸ انجام داد، جمعیت آن حدود ۱۸۰ میلیون نفر بود.
بلوچستان بزرگترین استان پاکستان و کم تراکمترین استان است و از نظر منابع طبیعی مانند گاز طبیعی، نفت، زغال سنگ، مس و طلا غنی است، اما توسعه یافته نیست و جمعیت آن یکی از فقیرترین استانها محسوب میشود.
این کشور مدت هاست که شاهد اقدامات خشونت آمیز در پس زمینه درگیریهای قومی، فرقهای و جدایی طلبانه بوده است.
تنشها در بلوچستان به ویژه بر سر سایتهای اصلی ساخت و ساز برای کریدور اقتصادی بین چین و پاکستان رخ میدهد که چین بیش از ۵۰ میلیارد دلار برای تکمیل آن هزینه خواهد کرد و شریان اصلی آن بندر گوادر است.
نمایندگان سرشماری در پاکستان بین سربازان به شدت مسلح و جلیقههای سبز برای در امان ماندن از هرگونه حمله احتمالی از سوی طالبان حرکت میکنند.