سایت اطلاع رسانی «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده» (CDC) با این مقدمه به چند توصیه مهم و کاربردی برای پیشگیری از بروز سکته مغزی پرداخته است:
از طریق تغییر سبک زندگی میتوان از بروز بسیاری از موارد سکته مغزی پیشگیری کرد. با بیتحرکی، تغذیه ناسالم و زندگی پرتنش و پر استرس روزمره، خطر سکته مغزی نیز افزایش مییابد.
انتخاب گزینههای غذایی و میان وعدههای سالم میتواند به شما در پیشگیری از سکته مغزی کمک کند. میوه و سبزیجات تازه به مقدار زیاد مصرف کنید.
محدود کردن نمک (سدیم) در رژیم غذایی میتواند فشار خون شما را نیز کاهش دهد. کلسترول بالا و فشار خون بالا دو عارضه شایعی هستند که احتمال سکته مغزی را افزایش میدهند.
اضافه وزن یا چاقی خطر سکته مغزی را افزایش میدهد. برای تعیین اینکه آیا وزن شما در محدوده سالم است یا خیر، پزشکان اغلب شاخص توده بدنی (BMI) شما را محاسبه میکنند. پزشکان همچنین گاهی اوقات از روش اندازه گیری دور کمر و باسن برای محاسبه چربی اضافی بدن استفاده میکنند.
فعالیت بدنی میتواند به شما کمک کند وزن سالمی داشته باشید و سطح کلسترول و فشارخون خود را کاهش دهید. متخصصان برای افراد بزرگسال، دو ساعت و ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط مانند پیاده روی سریع را در هر هفته توصیه میکنند. کودکان و نوجوانان نیز باید روزانه یک ساعت فعالیت بدنی داشته باشند.
استعمال سیگار احتمال سکته مغزی را تا حد زیادی افزایش میدهد و اگر سیگاری هستید، بدانید که ترک سیگار خطر سکته مغزی را کاهش میدهد.
از نوشیدن الکل خودداری کنید چرا که یکی از مضرات آن، افزایش فشارخون است.