مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با بیان اینکه ۹ دهه از افتتاح جاده چالوس میگذرد؛ گفت: این جاده ظرفیت تردد این حجم از خودرو آن هم با سرعتهای امروزی را ندارد و باید در آن یک بازنگری جدی صورت بگیرد.
منوچهر غفاری با با اشاره به ضرورت ایمن سازی مسیر جاده چالوس اظهار کرد: طی چند ماه گذشته شاهد موارد متعددی از ریزش سنگ در نقاط مختلف جاده چالوس بودیم که باعث خسارت جانی و مالی به برخی از مسافران شد.
به گزارش ایسنا؛ وی با بیان اینکه محور کرج- چالوس دو مشکل اساسی دارد که یکی از آنها را باید از بعد فنی بررسی کرد، ابراز کرد: از طراحی این مسیر ۹ دهه میگذرد و باید بپذیریم این جاده ظرفیت تردد این حجم از خودرو آن هم با سرعتهای امروزی را ندارد.
وی اظهار کرد: در چند دهه گذشته، تعداد خودروهای عبوری از این مسیر زیاد نبود و رانندگان هم سرعت بالایی نداشتند، ولی امروز اوضاع فرق کرده است.
این مسئول تاکید کرد: این جاده نیاز به بازنگری جدی دارد و اداره کل راهداری موظف شده تا با به کارگیری مشاور خبره نسبت به بازطراحی این جاده اقدام کند.
غفاری اضافه کرد: در مساله رانش و ریزش هم طی چند سال گذشته شاهد ایجاد گالری و همچنین لق گیر در نقاط خطرساز این مسیر بودیم، ولی با توجه به بافت خاک این مسیر، باید این اقدامات به صورت مستمر صورت بگیرد.
مدیرکل بحران استانداری البرز گفت: هرچند اداره کل راهداری هر ساله اقداماتی برای ایمن سازی این مسیر انجام میدهد، ولی انجام کار اساسی نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است تا بتوان کاری اساسی برای ایمن سازی این جاده انجام داد.
وی ابراز کرد: نقاط بحرانی در این خصوص شناسایی شده و در طول سال با توجه به امکانات موجود بخشی از آنها ایمن سازی میشود.
جاده چالوس که امروز از آن با نام محور قدیم کرج –چالوس یاد میشود، آذر ماه سال ۱۳۱۲ افتتاح و پس از پنج سال یعنی در سال ۱۳۱۷ تونل کندوان در آن احداث شد، این محور که امسال ۹۰ ساله میشود، با مشکلاتی مواجه و دردسرهایی برای راهداران و مردم ایجاد کرده است. به گفته مسئولان و کارشناسان باید هر چه سریعتر برای این مسیر قدیمی فکری کرد تا این محور به جای تبدیل شدن به موزه و یک مکان توریستی تبدیل به خرابه و خاطرهای تمام شده برای مردم ایران نشود.