تانتونی مرغ را میتوانید با گوشت تکهای یا مرغ یا گوشت چرخ کرده به صورت ساده یا ترکیبی تهیه کنید و برای سرو نیز میتوانید از نان باگت یا نان لواش خانگی نیز استفاده کنید که در رسپی اصلی در خانه نانهای گرد تازه پخته میشود و مواد در بین نان قرار میدهند و لقمه میکنند.
این غذا یکی از پر طرفدارترین غذاهاست که میتوانید خیلی راحت و خوشمزه آن را تهیه کنید.
ساندویچها و غذاها نونی یکی از پر طرفدارترین غذاها برای شام و نهار هستند که شما میتوانید خیلی راحت و خوشمزه آنها را تهیه کنید.
تانتونی مرغ یکی از غذاهای ترکیهای و بسیار معورف این کشور میباشد که همان طور که از اسم این غذا پیداست با مرغ تهیه میشود.
تانتونی مرغ را میتوانید با گوشت تکهای یا مرغ یا گوشت چرخ کرده به صورت ساده یا ترکیبی تهیه کنید و برای سرو نیز میتوانید از نان باگت یا نان لواش خانگی نیز استفاده کنید که در رسپی اصلی در خانه نانهای گرد تازه پخته میشود و مواد در بین نان قرار میدهند و لقمه میکنند.
سینهی مرغ خرد شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی نگینی خرد شده ۲ عدد
نمک و فلفل، زعفران و پول بیبر به مقدار لازم
آرد ۴ پیمانه
آب ١و نیم پیمانه
روغن ٢ ق سوپ خوری
مخمر ۲ ق چای خوری
شکر ١ ق غذا خوری
نمک ۱/۲ ق چای خوری
مرحله اول: مخلوط کردن مواد نان
تمام مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت ٣-۴ دقیقه خوب مخلوط کنید، یا میتوانید با دست مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شود، در این رسپی از خمیر مایه فوری استفاده شده است که مستقیم با مواد ترکیب میشود و بعد روی خمیر پوشانده و به مدت ٣٠ دقیقه به خمیر استراحت دهید.
بعد از استراحت، خمیر را به ٨ قسمت مساوی تقسیم میکنیم هر قسمت را با ورنده بصورت گرد و اندازه نان پیتا باز میکنیم و تابهی چدنی را روی حرارت گاز قرار داده و داغ کنید و خمیر را داخل تابهی داغ قرار دهید تا یک طرف خمیر پخته و روی خمیر حباب بزند و سپس خمیر را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد. این نان را داخل فر هم میتوانید بپزید به این شکل که خمیرها را در سینی فر که کف آن را چرب کنید، بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ٢۵٠ درجه سانتیگراد به مدت ۵-١٠ دقیقه قرار دهید تا پخته و برشته شود.
استخوان سینهی مرغ را جدا کرده و گوشت سینهی مرغ را مکعبی ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت داده تا خامی مرغ از بین برود و تغییر رنگ دهد و نمک و فلفل و زعفران زده و حالا نان لواش را روی گوشتها برگردانده تا عطر و طعم مرغ به نان آغشته شود و مقداری پیاز خام و جعفری روی نان ریخته و کمی گوجه فرنگی و سپس مرغ روی نان ریخته و نان را لقمه کرده و سرو کنید. نوش جان
میتوانید از نانهای گرد آماده استفاده کنید.
مواد میانی را میتوانید به دلخواه با سبزیجان مختلف تهیه کنید.
بهتر است برای راحت سرو کردن از کاغذ ساندویچ استفاده کنید.
منبع: برترینها