bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۳۷۷۴۵

وزیر ارشاد: ادعاى ممنوع‌الکاری برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای است

وزیر ارشاد: ادعاى ممنوع‌الکاری برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای است

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه ادعاى ممنوع‌الکاری برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای است گفت: برنامه‌های اجرای صحنه این هنرمندان منتشر شده و اکثرا در هفته‌های آتی اجرا دارند و این مسئله نشان داد موضوع مطرح شده جوسازی رسانه‌ای است و برای این افراد زمان‌بندی فروش بلیط انجام شده است.

تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه ادعاى ممنوع‌الکاری برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای است گفت: برنامه‌های اجرای صحنه این هنرمندان منتشر شده و اکثرا در هفته‌های آتی اجرا دارند و این مسئله نشان داد موضوع مطرح شده جوسازی رسانه‌ای است و برای این افراد زمان‌بندی فروش بلیط انجام شده است.

به گزارش فارس، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز (چهارشنبه دهم خرداد) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: در موضوع حج کار اعزام حجاج در دست انجام است که حدود ۱۴ هزار نفر تاکنون اعزام شده‌اند. عملیات حج به خوبی در حال انجام است و افزایش روابط دیپلماتیک با کشور میزبان باعث شده هماهنگی‌ها بسیار خوب باشد.

وی افزود: همکاران ما در سازمان حج و زیارت از روند اجرایی عملیات حج با رضایتمندی یاد می‌کنند و امید داریم که زائران حج که بیش از ۸۵ هزار نفر هستند، به خوبی اعمال خود را انجام دهند و پس از سفری مقبول به سلامت به کشور بازگردند.

اسماعیلی تصریح کرد: همچنین در موضوع جشنواره بین المللی امام رضا (ع) که امشب اختتامیه آن در مشهد مقدس برگزار می‌شود، در ۲۰ رشته فرهنگی هنری این جشنواره انجام گرفته است و یک فرآیند چند ماهه را طی کرده است. این جشنواره توانست با ابتکارات خوبی همراه باشد و روند موفقیت‌آمیزی داشته است. امشب بخش پایانی این جشنواره برگزار می‌شود و به یاری خداوند این جشنواره را در بخش‌های مختلف افزایش خواهیم داد. البته قرار است در جشنواره امشب از چند اثر هنری بدیع و کم نظیر رونمایی شود که از آثار خوب حوزه فرهنگ هستند.

وزیر فرهنگ همچنین گفت: امروز در دولت موضوع آیین نامه بند ه تبصره ۹ قانون بودجه مطرح شد که توافقات خوبی داشتیم و امیدواریم نواقص آن را در جلسات بعدی برطرف کنیم.

بر اساس این بند از قانون بودجه و در راستای ارتقای اخلاق و فرهنگ اسلامی شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت مندرج در این قانون مکلفند یک درصد از هزینه‌های خود را برای هم افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی از قبیل موضوعات قرآنی، نمایشی، جوانی جمعیت، مطبوعاتی، رسان‌های نوین، نشر و کتاب و تولید محتوای فرهنگی فاخر فارسی در فضای مجازی و گردشگری، توسعه و آموزش سواد رسانه‌ای اختصاص دهند. آیین نامه اجرائی این بند توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری وزارتخانه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و امور اقتصادی و دارایی و سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و تبلیغات اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

اسماعیلی همچنین درباره وضعیت هنرمندانی که ادعا شده بود ممنوع الکار شده اند، گفت: برنامه‌های اجرای صحنه این هنرمندان منتشر شده هفته بعد اکثرا اجرا دارند، این مساله نشان داد همان طور که پیش‌بینی بود جوسازی رسانه‌ای است و همه افرادی که مطرح بودند زمان‌بندی برای فروش بلیط آن‌ها انجام شده است.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین