فایرفلای ابزار جدیدی است که به لطف پیشرفتهای اخیر هوش مصنوعی به فتوشاپ اضافه شده است و میتواند با دریافت توضیحات کاربر تصاویر را ویرایش کند و تغییر دهد.
پا کردن هوش مصنوعی در کفش هنرمندان با واکنشهای متفاوت و اغلب منفی از سمت کارشناسان و مخاطبان آثار هنرهای تجمسی روبهرو شده است.
به گزارش خبرآنلاین، شاهکار لئوناردو داوینچی که شاید بتوان عنوان مشهورترین نقاشی جهان را به آن داد، حالا سوژه جدیدی برای نمایش تواناییهای هوش مصنوعی شده است.
فایرفلای ابزار جدیدی است که به لطف پیشرفتهای اخیر هوش مصنوعی به فتوشاپ اضافه شده است و میتواند با دریافت توضیحات کاربر تصاویر را ویرایش کند و تغییر دهد.
تکمیل پس زمینه نقاشی «مونالیزا» توسط فایرفلای از پربازدیدترین کارهای فایرفلای است که در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود.
در حالی که برخی نگاهشان متوجه توانایی خارقالعاده هوش مصنوعی در این زمینه شده است، بسیاری لب به انتقاد گشودهاند و باور دارند که کار هوش مصنوعی در این زمینه خاص شکافهایی را که برای تخیل و خلاقیت باقی مانده را پر میکند.
هوش مصنوعی در ماههای اخیر با ورود به حوزههای خلاقانه از جمله پا کردن در کفش نویسندگان و هنرمندان، با واکنشهای منفی مواجه شده است. هوش مصنوعی در مسابقات هنری برنده شده است و نکته این است که گاهی اوقات بدون پرداخت پول و کسب رضایت، آثار یک هنرمند را دستکاری میکند.
ران چنگ، عضو هیئت مدیره مجموعه هنرهای تجسمی ییل، میگوید: «همه این کارها بدون رضایت این هنرمندان انجام شده است. قوانین موجود واقعاً از هنرمندان محافظت نمیکند. من فکر میکنم هنرمندان زیادی وجود دارند و واقعاً نیازی به وارد کردن هوش مصنوعی به این کار وجود ندارد.»
البته دستکاری مونالیزا تنها اقدام جنجالی هوش مصنوعی نیست و بازسازی صحنههایی از فیلمهای «سگهای انباری» و «خوب، بد، زشت» هم جنجالی شده است. کاربران باور دارند دست بردن هوش مصنوعی در این صحنهها که با دقت طراحی شدهاند، کار درستی نیست.