bato-adv
bato-adv

۵ اشتباه رایج هنگام خرید تلویزیون

۵ اشتباه رایج هنگام خرید تلویزیون

احتمالا برایتان پیش آمده که وقتی به قصد خرید وارد فروشگاه می‌شوید، فروشنده با این سوال که به چه چیزی نیاز دارید، شروع می‌کند و بعد با پیشنهادهای جذابی که ارائه می‌کند، ممکن است شما را به سمت محصولات گران‌قیمتی سوق دهد که لزوما به آن نیازی نداشته باشید.

تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۸ تير ۱۴۰۲

خرید تلویزیون جدید می‌تواند یک تجربه هیجان‌انگیز باشد، اما اگر به‌درستی انجام نشود و هنگام خرید به نکات مهم دقت نکنید، ممکن است ناامید شده و در نهایت انتخاب مناسبی نداشته باشید.

به گزارش خبرآنلاین، تصاویری خیره‌کننده از شفق‌های قطبی، مناظر رنگی و ماهی‌های که در اعماق اقیانوس شنا می‌کنند، توجه شما را جلب کرده و هم‌نشینی رنگ‌ها در کنار صحبت‌های فروشنده که از کیفیت تلویزیون تعریف می‌کند، آنچنان جذاب و ترغیب‌کننده به نظر می‌رسد که مطمئن می‌شوید همین تلویزیون را می‌خواهید. اما نه، کمی صبر کنید!

شاید هنوز همه چیز را نمی‌بینی!

امروزه باتوجه به پیشرفت فناوری، تلویزیون‌ها در انواع مختلف با ویژگی‌های متنوعی در بازار موجود هستند و اگر آگاهی کافی نداشته باشید، همین تنوع می‌تواند شما را سردرگم کند. ازاین‌رو در ادامه ۵ اشتباه رایج هنگام خرید تلویزیون را بررسی کرده و راهکارهایی برای جلوگیری از آن‌ها ارائه می‌دهیم.

۱- عدم آگاهی نسبت به تکنولوژی‌های جدید

کمپانی‌های مطرح تولیدکننده تلویزیون، برای اینکه تجربه بهتری برای مخاطبان رقم بزنند، تکنولوژی‌های جدیدی را به تلویزیون‌های خود اضافه می‌کنند. اما سرعت رشد تکنولوژی امروزه آنچنان زیاد شده است که ممکن است انتخاب را برای کاربران سخت کند. با این حال آگاهی نسبت به فناوری‌های جدید به شما کمک می‌کند، انتخاب بهتری داشته باشید.

به‌طورکلی کیفیت تصویر، مهم‌ترین ویژگی یک تلویزیون محسوب می‌شود و تلویزیون‌های جدید از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای برای بهبود کیفیت تصویر استفاده می‌کنند. تکنولوژی MiniLED در بک‌لایت تلویزیون به جای LED معمولی از هزاران ال‌ای‌دی کوچک استفاده می‌کند که به سیاهی عمیق‌تر و کنتراست بالاتر منجر می‌شود. علاوه‌براین تلویزیون‌هایی که صفحه‌نمایش QLED دارند، با قرار دادن لایه‌ای از ذرات کوانتوم دات روی نور پس‌زمینه یا همان بک‌لایت، نور جداگانه‌ای از خود ساطع می‌کنند و باتوجه به ابعاد هرکدام از این ذرات، رنگ‌های مختلفی ایجاد می‌شوند. این فناوری باعث می‌شود رنگ‌ها واقعی‌تر به نظر برسند و دقت رنگ‌های تولید شده در بخش‌هایی از صفحه‌نمایش که نور زیادی دارد، بیشتر خواهد شد.

علاوه بر فناوری مورداستفاده در صفحه‌نمایش تلویزیون، پشتیبانی از HDR۱۰ با افزایش دامنه رنگ و نور، تصاویری با رنگ‌های واقعی‌تر و کنتراست بالاتر ارائه می‌دهد. به زبان ساده‌تر در صحنه‌های روشن و تاریک، طیف وسیع‌تری از رنگ‌ها به نمایش درمی‌آیند و جزئیات تصویر به خوبی مشخص می‌شوند. برای مثال در صحنه‌ای از یک غار بسیار تاریک، تلویزیون‌های HDR، طیف‌های رنگی وسیع‌تری را نمایش می‌دهند؛ طوری که رنگ و بافت دیواره‌های غار به خوبی مشخص می‌شوند. یا در صحنه‌ای از طلوع خورشید، به جای سفید شدن قسمت‌های روشن، پرتوهای آفتاب با طیف‌ها رنگی متفاوت به نمایش درآمده و حس حضور در آن لحظه را تداعی می‌کنند.

۲- اعتماد چشم بسته به فروشنده

احتمالا برایتان پیش آمده که وقتی به قصد خرید وارد فروشگاه می‌شوید، فروشنده با این سوال که به چه چیزی نیاز دارید، شروع می‌کند و بعد با پیشنهادهای جذابی که ارائه می‌کند، ممکن است شما را به سمت محصولات گران‌قیمتی سوق دهد که لزوما به آن نیازی نداشته باشید.

کیفیت تصویر این تلویزیون بسیار بالاست، این تلویزیون دارای نسبت کنتراست یک به میلیارد است، این تلویزیون، پرطرفدارترین تلویزیونی بوده که این چند وقت اخیر موجود کردیم! و از این دست جملات اغراق‌آمیزی که ممکن است تا حدودی روی انتخاب شما تأثیرگذار باشند.

بهتر است قبل از اقدام به خرید، در رابطه با ویژگی‌های تلویزیونی که قصد خرید آن را دارید، تحقیق کنید و حتی از مطالب و ویدئوهای نقد و بررسی منتشر شده در اینترنت استفاده کنید.

۳- توجه به قیمت بدون در نظر گرفتن کیفیت

یکی از اشتباهات رایج هنگام خرید تلویزیون، تمرکز بیش‌ازحد بر روی قیمت و در نظر نگرفتن کیفیت تلویزیون است. در واقع اگر یک تلویزیون قیمت بسیار پایینی داشته باشد، باید بررسی شود که آیا واقعا ارزش خرید را دارد یا نه. البته این باور که پرداخت هزینه بیشتر، به معنی کیفیت بهتر است، هم درست نیست. چراکه بسیاری از تلویزیون‌ها با هزینه مقرون‌به‌صرفه و کیفیت مناسب در بازار موجود هستند.

به‌طورکلی عوامل زیادی مانند تکنولوژی صفحه‌نمایش، سایز تلویزیون، رزولوشن، کیفیت صدا، نرخ به‌روزرسانی (Refresh Rate) و درگاه‌های ورودی و خروجی، بر روی قیمت تلویزیون تأثیرگذار هستند.

باتوجه به فراگیر شدن محتوای ۴K، از تلویزیون‌هایی با رزولوشن HD یا Full HD دوری کنید و به سراغ تلویزیون‌هایی با رزولوشن ۴K بروید. با اینکه تلویزیون‌های ۸K هم موجود هستند، اما قیمت بسیار بالایی دارند و باتوجه به اینکه فعلا محتوای ۸K زیادی وجود ندارد، خرید یک تلویزیون ۴K به‌صرفه‌تر است.

در رابطه با نرخ به‌روزرسانی، اگر به دنبال تلویزیون گیمینگ نیستید، نرخ ۶۰ یا ۱۲۰ هرتز انتخاب مناسبی به‌شمار می‌رود.

همچنین با باریک‌تر شدن تلویزیون‌ها و کاهش حاشیه آن‌ها، فضای کمتری برای اسپیکرهای داخلی وجود دارد و اسپیکرها معمولا در بخش پایینی تلویزیون تعبیه می‌شوند. این موضوع ممکن است کیفیت صدا را تا حدی کاهش دهد. اما در این حالت خرید ساندبار در کنار تلویزیون تصمیم‌ هوشمندانه‌ای محسوب می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد تا علاوه بر تجربه تصویری باکیفیت، صدای باکیفیتی را نیز را تجربه کنید.

۴- شاید باید کمی هم ظاهربین باشید!

امروزه تلویزیون‌ها در طرح‌های شیک و مدرن، در بازار موجود هستند و اگرچه طراحی و ظاهر تلویزیون، به تنهایی نشان‌دهنده میزان کیفیت آن نیست، با این حال مواردی مانند طراحی ظاهری، اندازه حاشیه صفحه‌نمایش، رنگ فریم تلویزیون، اندازه صفحه‌نمایش و ... از جمله مواردی هستند که باید به‌ آن‌ها توجه کرد.

پیشرفت تکنولوژی علاوه بر کیفیت تصویر، روی طراحی و ظاهر تلویزیون‌ها هم تأثیر بسزایی داشته و در دنیای امروز، طراحی بدون قاب برای تلویزیون و سایر لوازم الکترونیکی، مورد استقبال زیادی قرار گرفته است.

طراحی بدون قاب، از کل صفحه‌نمایش تصویر استفاده می‌کند و حاشیه بسیار کم آن به شما این امکان را می‌دهد که به جای موارد اضافی در طراحی، روی محتوای نمایش داده شده، تمرکز کنید. علاوه‌براین، باریک‌تر شدن تلویزیون‌ها، نیاز به استفاده از مواد بیشتر در ساخت تلویزیون را از بین می‌برد و از وزن آن می‌کاهد. بدین ترتیب امکان قرارگیری تلویزیون در نقاط مختلف خانه، ساختمان‌های تجاری و ... وجود دارد و طراحی ظریف و مدرن تلویزیون، گویا تصویری از یک قاب عکس مدرن را تداعی کرده و بخشی از دکوراسیون منزل به‌شمار می‌رود.

۵- وقتی همه چیز را می‌بینی!

جی‌پلاس با ترکیب این دو فناوری، QLED و Mini LED، تلویزیون‌های جدید خود را با نام تلویزیون QMLED ، ارائه کرده است که در این حالت با قرار گرفتن لایه‌ای از ذرات کوانتوم دات روی بک‌لایت Mini LED، تصاویری با کنتراست بالاتر، سیاهی عمیق تر و میلیاردها رنگ خالص به نمایش می‌گذارد.

در کنار صفحه‌نمایش QMLED، پشتیبانی از HDR و ۴K سبب شده است کیفیت و وضوح تصویر، بهبود قابل ملاحظه‌ای داشته و رنگ‌ها آنچنان واقعی کنار هم به نمایش درآیند که انگار در آن صحنه خاص حضور داری و همه چیز را می‌بینی!‍

تلویزیون QMLED جی‌پلاس، علاوه بر کیفیت تصویر، با صفحه نمایش ۷۵ اینچ و طراحی زیبا و بدون قاب (frame less) ارائه می‌شود و دارای گارانتی ۲۴ ماهه گلدیران و ۱ سال بیمه بابت شکستگی و آب‌خوردگی است.

فرقی نمی‌کند، کیفیت تصویر، سایز صفحه‌نمایش، رزولوشن بالا یا طراحی زیبا را در نظر بگیرید؛ وقتی با تلویزیون QMLED جی‌پلاس، همه چیز را می‌بینید!

bato-adv
bato-adv
bato-adv