bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۵۸۶۲۰

رییس سازمان سنجش: هیچ کس در صندلی که حقش نیست، نمی‌نشیند

رییس سازمان سنجش: هیچ کس در صندلی که حقش نیست، نمی‌نشیند

معاون وزیر علوم با بیان اینکه اگر موردی از تقلب در کنکور و ورود به دانشگاه‌ها است که افراد معتقدند عده‌ای به ناحق به دانشگاه رفته‌اند همچنین فردی با رتبه صد هزار بر صندلی پزشکی نشسته، اسم بدهند تا ما بررسی کنیم.

تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه هیچ کس در صندلی که حقش نیست نمی‌نشیند، گفت: اگر موردی از تقلب در ورود به دانشگاه‌ها است که افراد معتقدند عده‌ای به ناحق به دانشگاه رفته‌اند، اسم بدهند تا ما بررسی کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرسول پورعباس ضمن بیان این مطلب در واکنش به سوالی در خصوص اینکه عده‌ای در رشته دامپزشکی تغییر رشته داده و اکنون در پزشکی ادامه تحصیل می‌دهند، تاکید کرد: سال ۱۳۹۸ یک سری نقل و انتقال بر اساس امتیاز اعضای هیأت علمی در پذیرفته شدگان کنکور بوجود آمد که در آنجا نظارت سازمان سنجش به شدت و دقت اعمال شد. در سال ۱۳۹۶ نیز یک مسأله‌ای در پذیرش دانشگاه آزاد در رشته‌های علوم پزشکی اتفاق افتاد که تمام این موارد طی یک مصوبه شورای سنجش و پذیرش ابطال و این مساله در شهریور ماه ۱۳۹۶ حل شد.

معاون وزیر علوم با بیان اینکه اگر موردی از تقلب در کنکور و ورود به دانشگاه‌ها است که افراد معتقدند عده‌ای به ناحق به دانشگاه رفته‌اند همچنین فردی با رتبه صد هزار بر صندلی پزشکی نشسته، اسم بدهند تا ما بررسی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: همه دعوا بر سر کنکور‌های سال‌های ۱۴۰۰ به ماقبل و تفسیر‌های مختلفی که از قانون شکل گرفته، است. درباره اینکه چه کسی رفته بر چه صندلی دانشگاه نشسته است می‌گویم از مسیر سنجش هیچ کس از مسیری که حقش نیست بر روی صندلی دانشگاه نمی‌نشیند. در مسیر تقسیم صندلی‌های خوب، متوسط و حتی معمولی بین داوطلبان قانون حاکمیت دارد و ما طبق قانون حرکت خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: طبیعتا سه سهمیه منطقه‌ای ۱، ۲ و ۳ در کنکور داریم که در آن افراد با یکدیگر قابل رقابت نیستند و افراد در هر منطقه‌ای با یک شکل عمل خواهند کرد و تعهداتشان هم متفاوت خواهد بود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به تعیین تکلیف داوطلبان شبهه دار کنکور ۱۴۰۱ فزود: بر اساس قانون استفساریه ماده ۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات آزمون‌ها، سازمان سنجش نباید اجازه می‌داد که داوطلبانی که دارای شبهه آزمون هستند دانشجو شوند. چهار ماه هم طبق قانون وقت داشتیم که این موارد را بررسی کنیم. در نهایت این افراد به آزمون رفع شبهه دعوت شدند و ۱۳۵ نفر موفق شدند که از خودشان رفع شبهه کنند و به عنوان دانشجو معرفی شدند و مابقی از آزمون محروم شدند.

پورعباس با تاکید بر اینکه در نوبت دی ماه کنکور ۱۴۰۲ از ۶۹ نفر تجهیزات تقلب گرفته شد، گفت: در نوبت تیر ماه کنکور ۱۴۰۲ تعداد ۳۰۵ نفر با تجهیزات تقلب دستگیر شدند و نتوانستند از آن استفاده کنند. نسل دوم آشکار ساز هرچه تجهیزات تقلب بود را شناسایی کرد.

به گفته وی، در هر دو نوبت آزمون سراسری ۱۴۰۲ از مسیر ماده ۱۱ که به بررسی‌های فنی پاسخنامه‌ها اشاره دارد، حتی یک نفر متقلب شبکه‌ای شناسایی نشد. نه سنجش، نه دستگاه‌های نظارتی و نه دستگاه‌های حافظ امنیت موردی گزارش نکردند. البته در نوبت تیر ماه کنکور ۱۴۰۲ تعداد ۴۰ نفر را به عنوان شیطنت و فضولی در آزمون گرفتیم. این افراد در میان یک میلیون کنکوری عدد زیادی نیست. این افراد دور هم شیطنت‌هایی داشتند که این افراد را به عنوان شبهه دار دعوت به آزمون و مصاحبه می‌کنیم و عملاً میزان تقلب در کنکور ۱۴۰۲ به صفر رسید. در سال‌های بعد هم این مسیر را ادامه می‌دهیم.

برچسب ها: کنکور سراسری
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین