در فصل زمستان و سرما اغلب افراد دچار گلودرد میشوند که استفاده از شربتهای گیاهی و خانگی میتواند کمک بسیاری به تسکین و درمان سرفههای شدید آنها کند.
بهترین شربت سرفه با یک تاثیر فوق العاده را در این بخش به شما معرفی خواهیم کرد تا علاوه بر درمان و تسکین سرفههای شدید قوای جسمی شما هم تقویت شود.
در سراسر جهان در فصل سرما، افراد زیادی دچار گلو درد اجتناب ناپذیری میشوند که ما در این مقاله برای شما، شربتها و درمانهای خانگی را معرفی خواهیم کرد پس با دقت ادامه این مطلب را مطالعه کنید.
خودتان شربتهای سرفه خانگی و گیاهی را درست کنید
یک قاشق غذا خوری عسل، یک قاشق غذا خوری سرکه سیب، یک هشتم قاشق چای خوری فلفل کایین و یک هشتم قاشق چای خوری پودر زنجبیل را با هم ترکیب کنید.
این شربت را در دمای اتاق بگذارید و یا در صورت تمایل به مدت چند دقیقه درون مایکروویو گرم کنید.
سپس آن را مستقیما روی گلوی خود اعمال کنید؛ همچنین میتوانید از این نوشیدنی گرم لذت ببرید.
اگر احساس مریضی نمیکنید، نگران نباشید شما با استفاده از این ترکیب میتوانید از سرماخوردگی جلوگیری کنید.
شربت سرفه آناناس و زنجبیل:
هنگام مشاهده اولین نشانههای سرفه یا گلو درد، فورا یک شربت آنتی بیوتیک آناناس تهیه کنید که هم موثر هم خوشمزه میباشد.
دو تکه ضخیم از آناناس تازه و پوست کنده شده، یک قاشق غذا خوری عسل، نصف قاشق چای خوری فلفل کایین (مقدار آن را برای کودکان کاهش دهید) به اندازه یک بند انگشت زنجبیل تازه و پوست کنده شده و خرد شده و آب یک عدد لیمو را در مخلوط کن بریزید و با هم ترکیب کنید، سپس کمی بجوشانید و یک شربت رقیق بدست آورید و بعد آن را درون یخچال نگه داری کنید.
نکته:
برای کودکان زیر یک سال از هرگونه ترکیب با عسل خودداری کنید.
اگر به طور مداوم سرفه میکنید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
عسل در شربت، تسکین دهنده است و آویشن موجود در آن نیز این خواص سلامت را تشدید میکند. آویشن یک ضد میکروب قوی است که به عفونتهای برونی و تنفسی کمک میکند.
برای شروع، مقداری آب جوش تهیه کنید و تکهای از آویشن را به آن بیفزایید و بعد حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید، تا کاملا خنک شود و بعد آویشن را از درون مخلوط خارج کنید و بعد مقداری عسل را به آن بیفزایید و درون یک شیشه تمیز بریزید. میتوانید به مدت ۲ ماه از آن استفاده کنید و یا در یخچال نگهداری کنید و در مواقع لزوم مصرف کنید.
مواد لازم:
زنجبیل، عسل خام، دو عدد لیمو، آب و یک عدد شیشه برای نگه داشتن شربت
ابتدا تکههای زنجبیل را پوست بکنید و برش دهید و آب لیموها را بگیرید.
یک فنجان آب درون ماهیتابه بریزید و یک چهارم فنجان از تکههای زنجبیل را به آن بیفزایید.
یک و نیم الی دو قاشق غذا خوری از آب لیمو را به آن اضافه کنید و بعد آنها را از آب جوش دربیاورید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خنک شود.
یک فنجان پر عسل خام را درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا با شعله کم داغ شود و بعد زنجبیل را به آن اضافه کنید و در آخر اجازه دهید تا خنک شود و درون یک شیشه، در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
برای کودکان یک یا نصف، قاشق چای خوری هر دو ساعت یکبار استفاده کنید.
برای کودکان ۵ تا ۱۲ سال هر دو ساعت ۱ تا ۲ قاشق چای خوری و افراد بالغ و بالای ۱۲ سال هر ۴ ساعت ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری استفاده شود.
عسل خام، آب لیموی تازه، مقداری گلیسیرین خوراکی، پیمانههای اندازه گیری، یک عدد کاسه و یک عدد شیشه برای نگهداری شربت.
ابتدا یک چهارم فنجان گلیسیرین را درون کاسه بریزید و بعد عسل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و درون شیشه بریزید.
هر چند ساعت یک قاشق غذا خوری از این شربت را مصرف کنید.
توجه:
این شربت برای کودکان زیر ۱ سال توصیه نمیشود، زیرا عسل موجود در آن ممکن است نوعی مسمومیت غذایی نادر که بوتولیسم نوزاد نامیده میشود و کشنده نیز است اتفاق بیافتد.
نکات:
این شربتهای سرفه خانگی را در یخچال نگهداری کنید آنها چندین ماه سالم میمانند.
شما همچنین میتوانید مواد دیگری مثل پیاز، سیر و فلفل کائین را به تمام دستورات بالا اضافه کنید.
منبع: نمناک