bato-adv
bato-adv

نحوه صحیح جابه‌جایی گلدان‌ها در زمان اسباب‌کشی

نحوه صحیح جابه‌جایی گلدان‌ها در زمان اسباب‌کشی

نگهداری از گیاهان در آپارتمان کار ساده‌ای نیست و نیاز به رعایت نکات خاصی دارد تا گیاهان همیشه سرحال باشند و بتوانند به منزل شما طراوت ببخشند.

یکی از مشکلات کسانی که گل و گیاه زیادی در خانه دارند، هنگام اثات‌کشی و تغییر منزل و محل کار است. معمولا گیاهان هنگام جابه‌جایی از محلی به محل دیگر آسیب می‌بینند و ممکن است بشکنند.

به گزارش فرادید، امروزه با گسترش آپارتمان‌نشینی و از بین رفتن حیاط و باغچه‌ها، مردم دوست دارند که در محیط آپارتمان از گل‌های زیبا و سبز استفاده کنند تا بتوانند حس طراوت و تازگی را در محیط کوچک خانه ایجاد کنند. اما نگهداری از گیاهان در آپارتمان کار ساده‌ای نیست و نیاز به رعایت نکات خاصی دارد تا گیاهان همیشه سرحال باشند و بتوانند به منزل شما طراوت ببخشند. عوامل مختلفی از جمله نور، خاک مناسب، کود، میزان آبیاری و... در نگهداری از گیاهان آپارتمانی نقش دارند.

یکی از دغدغه‌هایی که برای دوستداران گل و گیاه وجود دارد، جابه جایی گیاهان هنگام اثات‌کشی و تغییر منزل و محل کار است. معمولا گیاهان هنگام جابه جایی از منزلی به منزل دیگر کمی آسیب می‌بینند و ممکن است دچار شکستگی شوند. در این مطلب می‌خواهیم نکات مهمی را که باید هنگام اسباب کشی و جابه جایی گیاهان رعایت کنید، با شما در میان بگذاریم؛ پس همراه ما باشید.

۱ـ حتما چند روز قبل از اسباب کشی و جابه جایی، گیاهان را آبیاری کنید تا گیاه تشنه نباشد؛ همچنین سنگینی روز اول آبیاری را هنگام جابه جایی نداشته باشد.

۲ـ روی سطح گلدان را با سلفون یا فویل بپوشانید تا خاک گلدان هنگام جابه جایی بیرون نریزد.

۳ـ با استفاده از چند برگ روزنامه یا کاغذ کادو دورتادور ساقه‌های گیاه را بپوشانید تا برگ و ساقه گیاه هنگام جابه‌جایی آسیب نبیند. توجه داشته باشید که روزنامه یا کاغذ کادو را خیلی سفت دور گیاه نپیچید تا ساقه‌ها آسیب نبینند.

۴ـ اگر تعداد گلدان‌ها زیاد است، برای سهولت در جابه جایی می‌توانید یک کارتن را باز کنید و به صورت رولی دور تا دور گلدان بپیچید. با این کار هم گلدان محفوظ می‌ماند و هم جابه جایی گلدان‌ها راحت‌تر است.

۵ـ اگر در فصل گرما اسباب کشی می‌کنید، توجه داشته باشید که داخل ماشین و جایی که گیاهان را قرار داده‌اید، بیش از حد گرم و خفه نباشد و حتما هوا در جریان باشد.

۶ـ اگر ساقه گیاه شما خیلی بلند است، برای جلوگیری از آسیب گیاه می‌توانید آن را با یک چوب ببندید و محکم کنید.

۷ـ اگر در زمان جابجایی گیاهان، خاک گلدان‌ها کم شده است، حتما مقداری خاک به گلدان اضافه کنید.

۸ـ بعد از جابه جایی و زمانی که گیاهان در جای ثابت خود قرار گرفتند، بهترین ماده تنش‌زدا برای گیاهان در این شرایط استفاده از آمینواسید‌ها است. کمی آمینو اسید را همراه با آب مخلوط کنید و روی خاک گلدان بریزید.

bato-adv
bato-adv