bato-adv
bato-adv

اولین استفاده چین از کابل زمینی برای انتقال برق بین جزایر

اولین استفاده چین از کابل زمینی برای انتقال برق بین جزایر

این کابل زمینی یک کیلومتری که جزایر جواشان و شانگیوانشان را به هم متصل می‌کند؛ به عنوان یک جایگزین برای کابل زیردریایی عمل خواهد کرد که در معرض آسیب ناشی از لنگر انداختن کشتی‌ها قرار دارد.

تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۲

چین برای اولین بار یک کابل زمینی را برای انتقال برق بین جزایر به کار برد و دو جزیره را به هم متصل کرد.

به گزارش ایسنا، در آب‌های اقیانوسی شمال شهر جواشان استان ژجیانگ در شرق چین، یک کابل زمینی ۱۰ کیلوولتی با موفقیت از یک کانال از پیش تعیین‌شده زیر بستر دریا عبور کرد که نشان‌دهنده تکمیل شدن اولین پروژه از نوع خود در چین است.

به نقل از تکنولوژی نیوز چاینا، این کابل زمینی یک کیلومتری که جزایر جواشان و شانگیوانشان را به هم متصل می‌کند، به عنوان یک جایگزین برای کابل زیردریایی عمل خواهد کرد که در معرض آسیب ناشی از لنگر انداختن کشتی‌ها قرار دارد.

«لی ژن» (Li Zhen) رئیس شرکت طراح این پروژه گفت: در چین، تامین انرژی بین جزایر عمدتا به انتقال از طریق کابل‌های زیردریایی بستگی دارد. کابل‌های زمینی معمولا عمیق‌تر از عمق لنگر دفن می‌شوند و در نتیجه، خطر آسیب ناشی از لنگر را به حداقل می‌رسانند.

وی افزود: علاوه بر این، کابل‌های زمینی مزایای هزینه کمتر و ساخت‌وساز آسان‌تر را به همراه دارند که آن‌ها را برای انتقال برق در فواصل کوتاه بین جزایر مناسب‌تر می‌کند.

این روش به طور گسترده برای اتصال جزایری به کار می‌رود که با فواصل کوتاه و متوسط حداکثر دو کیلومتر از هم جدا شده‌اند. هدف بلندمدت از این پروژه، دستیابی به ارتباط بین جزایر در فواصل متوسط و طولانی است.

چین پیشتر از راه‌اندازی بلندترین کابل برق ابررسانای جهان خبر داده بود که ظرفیت انتقال آن ۳۵ کیلوولت و طول آن ۱۲۰۰ متر است. کابل مذکور از این نظر منحصربه‌فرد است که در یک هسته شهری راه‌اندازی شده و به طور کامل در کانال‌ها (داکت) نصب شده است. منابع چینی خاطرنشان کردند که این کار باعث می‌شود تا این کابل تنها کابل در نوع خود در سطح جهان باشد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv