کباب تابهای یک غذای ساده است که میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. با این حال، گاهی اوقات کباب تابهای به تابه میچسبد و باعث خراب شدن غذا میشود.
کباب تابهای نوعی کباب خانگی محبوب و خوشمزه است که میتوان آن را همراه با برنج یا نان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد. این نوع کباب مشکل منقل و کباب کوبیده را دیگر ندارد و به راحتی میتوان آن را در تابه سرخ کرد. یکی از مشکلاتی که در طبخ کباب تابهای بسیاری از افراد با آن روبرو میشوند، چسبیدن کباب تابهای به ظرف یا ماهیتابه است.
به گزارش نمناک، در این بخش از نکات آشپزی نمناک به شما میگوییم که دلایل چسبیدن کباب تابهای به ظرف یا ماهیتابه چیست و برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه چه باید کرد.
اگر ماهیتابه شما برای طبخ کباب تابهای مناسب نباشد، کباب به ته ظرفتان میچسبد، برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه از ظروف نچسب و تفلون و استیل استفاده کنید.
اگر قبل از ریختن کباب تابهای در ظرف کف تابه چرب نباشد و روغنتان خوب داغ نشده باشد، کباب به ظرف میچسبد. برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود و سپس روغن داخل ظرف را داغ کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه بهتر است از روغن زیتون استفاده نمایید، زیرا خاصیت پیشگیری از چسبندگی دارد. در صورت استفاده از روغنهای دیگر اجازه دهید روغن کاملا داغ شود، میتوانید برای نچسبیدن کباب تابهای به ظرف قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید.
همین پیاز ممکن است مواد کباب تابهای شما را شل کند، همین امر موجب چسبیدن کباب تابه به ظرف میشود. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. از میکسر استفاده نکنید، چون معمولا پیاز را خیلی له میکند و نمیشود راحت آب آن را بگیرید.
کم ورزدادن مواد کباب تابهای موجب شل ماندن مواد و چسبیدن به کف تابه میشود پس مواد را حتما خوب وَرز دهید تا سفت شوند. برای این که مزه مواد خوب به خورد هم بروند به مدت ۵ دقیقه چنگ زدن مواد را ادامه دهید.
همانطور که گفتیم منسجم نبودن مواد کباب موجب چسبیدن آن به تابه میشود پس اگر عجله ندارید گوشت ورز داده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا هنگام سرخ کردن انسجام بیشتری داشته باشد.
اگر مواد آماده شده برای کباب تابهای شل هستند، به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی یا پودر سوخاری اضافه کنید. اگر از پودر سوخاری ادویه دار استفاده میکنید، حتما به میزان مناسب به گوشت ادویه بزنید تا کباب تابهای شما خیلی تند یا شور نشود.
برای اینکه کباب تابهای به ظرف نچسبد با کفگیر چوبی آن را حرکت دهید و یا ماهیتابه را روی حرارت به عقب و جلو حرکت دهید تا غذا جدا شود.
برای آنکه کباب تابهای شما به ماهیتابه نچسبد، کافیست نکاتی که در بالا گفته شد را رعایت کنید که اصلیترین دلیل چسبیدن کباب تابهای هستند.