bato-adv
bato-adv

طرز تهیه لقمه فوری و سالم برای بچه‌ها با ساندویچ‌ساز

طرز تهیه لقمه فوری و سالم برای بچه‌ها با ساندویچ‌ساز

لقمه مرغ و سبزیجات یک لقمه سالم و بسیار خوشمزه است که می‌توانید به راحتی آن را با دستگاه ساندویچ‌ساز درست کنید.

فراروـ صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعده‌ای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچه‌های مدرسه‌ای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد. دغدغه بسیاری از پدر و مادر‌ها همیشه همین صبحانه خوردن بچه‌ها است. کودکان معمولا غذا‌های هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچه‌های مدرسه‌ای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانه‌های گرم را ندارند. شما می‌توانید با کمی ابتکار صبحانه‌ها و یا میان وعده‌های متنوع و سالم را برای بچه‌ها درست کنید تا بهانه‌ای برای غذا نخوردن نداشته باشند. در این مطلب می‌خواهیم آموزش یک لقمه خوشمزه و سالم را با شما به اشتراک بگذاریم که از ترکیب چند نوع ماده غذایی سالم و در دسترس تهیه می‌شود و درست کردن آن به صرف زمان زیادی نیاز ندارد، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ پخته: نصف ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پیازچه: ۵ ساقه
جعفری: ۱ دسته کوچک
پنیر پیتزا: ۱ فنجان
فلفل دلمه‌ای: یک چهارم یک فلفل کامل
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

لقمه صبحانه

برای درست کردن این لقمه‌های خوشمزه اول فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید، پیازچه و جعفری را هم خرد کنید و همراه با فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده داخل یک کاسه بریزید. حالا سینه مرغ پخته و خرد شده را همراه با تخم مرغ، پنیر پیتزا، آرد گندم، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد بالا اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند.

در مرحله بعد ساندویچ‌ساز را روشن کنید و سینی ساندویچ ساز را با فرچه و کمی روغن مایع چرب کنید. وقتی ساندویچ ساز داغ شد، از مواد یک تا دو قاشق غذاخوری بردارید و داخل جا‌های خالی سینی بریزید و بعد درب دستگاه را ببندید و زمان بدهید تا زیر و روی لقمه‌ها خوب بپزد. بعد لقمه‌ها را از دستگاه خارج کنید و سرو کنید. اگر دستگاه ساندویچ‌ساز در منزل ندارید، می‌توانید این لقمه‌ها را به صورت قاشقی داخل ماهی تابه روی اجاق گاز درست کنید. نوش جان.

نکات مهم
۱ ـ سعی کنید از روغن زیتون مرغوب برای پخت و پز استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

۲ ـ فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

۳ ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر‌های دیگر ارائه می‌شود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین‌های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می‌شود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم‌تر جذب بدن شوند. از ویژگی‌های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ‌وجه پس از پخت روغن پس نمی‌دهد. برای خوشمزه‌تر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv