«امید که این انتخابات عبرتی باشد و تا دیر نشده متولیان کشور دریابند که تداوم این مسیر چه آسیبها و لطمههای غیر قابل جبرانی به این مرز و بوم وارد خواهد کرد. تا دیر نشده صدای اکثریت خاموش را بشنوند و این شیوه حکمرانی را اصلاح کنند.»
آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات گفت: امید که این انتخابات عبرتی باشد و تا دیر نشده متولیان کشور دریابند که تداوم این مسیر چه آسیبها و لطمههای غیر قابل جبرانی به این مرز و بوم وارد خواهد کرد. تا دیر نشده صدای اکثریت خاموش را بشنوند و این شیوه حکمرانی را اصلاح کنند.
به گزارش جماران، رئیس جبهه اصلاحات با اشاره به اینکه اصلاحطلبان هیچگاه مدافع گزینه تحریم انتخابات نبوده اند و نخواهند بود، اظهار داشت: در این انتخابات هم اگر اعلام کردند که لیستی ندارند و از نامزدی حمایت نمیکنند، برای این بود که به این باور رسیده اند که با تداوم این شیوه حکمرانی و این نگاه به انتخابات، راه مشارکت در انتخابات به هر قیمتی با صخره ستبر بن بست مواجه شده است.
آذر منصوری در جلسه جبهه اصلاحات گفت: اگر دغدغه مشارکت بالا در نزد برگزار کنندکان و ناظران انتخابات وجود داشته، چرا باید قانونی به تصویب برسد که حق انتخاب رنگین کمان ملت ایران را بیش از پیش محدودتر نماید؟ چرا مجموعه حاکمیت تلاشی جدی برای معنادار کردن و اثربخشی انتخابات به کار نبست؟ چرا به هشدارهای دلسوزان توجهی نمیشود؟ و خلاصه کلام اینکه چرا حق انتخابات آزاد، عادلانه و رقابتی به رسمیت شناخته نمیشود؟
رئیس جبهه اصلاحات تأکید کرد: این سؤال به طور جدی مطرح است که پس از اعتراضهای پی در پی و به خصوص اعتراضات سال گذشته چرا حاکمیت به لوازم اصلی مشروعیت سیاسی خود توجهی نشان نمیدهد و مکرر دست به رفتارهایی میزند که شکافها را افزایش و نارضایتیها و بیاعتمادیها را بیشتر میکند؟
وی افزود: منتهی الیه این رویه و این مسیر نه تنها هیچ خیری برای ملک و ملت در پی ندارد، بلکه مستقیما امنیت ملی ما را به مخاطره انداخته و به سود مخالفان ایران تمام خواهد شد. چه بسا وقتی شکافها روز به روز ابعاد بیشتری به خود بگیرد، مسیر تهدیدهای بیرونی هم برای مخالفان ایران فراهمتر خواهد شد.
منصوری با تأکید بر اینکه اصلاحطلبان هیچگاه مدافع گزینه تحریم انتخابات نبوده اند و نخواهند بود، اظهار داشت: در این انتخابات هم اگر اعلام کردند که لیستی ندارند و از نامزدی حمایت نمیکنند، برای این بود که به این باور رسیده اند که با تداوم این شیوه حکمرانی و این نگاه به انتخابات، راه مشارکت در انتخابات به هر قیمتی با صخره ستبر بن بست مواجه شده است و با این وضعیت تداوم و تقویت نظارت استصوابی و فاقد معنا و بی اثر شدن انتخابات و نهادهای انتخابی قادر نیستند تغییری در شیوه حکمرانی به نفع خواست مردم ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه آزموده را آزمودن خطاست، تصریح کرد: وظیفه تاریخی و دینی و ملی و اخلاقی ما در قبال حق حاکمیت ملی رنگین کمان ملت ایران این است، منتقد جدی چنین رویهای باشیم و از انتخابات آزاد و عادلانه و رقابتی دفاع کنیم. این تلاشی است تا گردانندگان و متولیان کشور دریابند، تداوم این خود تحریمی تبدیل جمهوریت، آن هم به قیمت حفظ و ادامه روند یکدستسازی به ناجمهوریت و واگرایی روز افزون ملت از حاکمیت تبدیل شده است.
رئیس جبهه اصلاحات گفت: امید که این انتخابات عبرتی باشد و تا دیر نشده متولیان کشور دریابند که تداوم این مسیر چه آسیبها و لطمههای غیر قابل جبرانی به این مرز و بوم وارد خواهد کرد. تا دیر نشده صدای اکثریت خاموش را بشنوند و این شیوه حکمرانی را اصلاح کنند.
وی افزود: در این میانه مسئولیت سنگین اصلاحطلبان و همه جریانهای دغدغهمند کشور و مدافع حق حاکمیت ملی نیز آن است که با اتحاد و انسجام و همگرایی بیشتر در مسیر دفاع از این حق و دیگر حقوق ملت ایستادگی کنند و حامل پیام حقخواهی همه رنگین کمان ملت ایران باشند.