فرمانده یگان حفاظت ازمنابع طبیعی با بیان اینکه درباره آتش سوزی های یک ماه گذشته استان لرستان مشخص شد که تعدادی از آنها عمدی بوده است، گفت: «در این ارتباط ۱۷ نفر شناسایی شدند و اقدامات قانونی انجام شده تا برای دستگیری آنها با هماهنگی قضای اقدم شود.»
علی ملکی آهنگران درباره آتش سوزی های اخیر در جنگلهای کشور اظهار کرد: بر اساس بررسی های انجام شده ۹۵ درصد حریق های صورت گرفته عامل انسانی داشته است که از این تعداد ۹۰ درصد به صورت سهوی و ۵ درصد به عمد انجام شده است.
به گزارش تسنیم، وی افزود:حریق اخیر پلدختر نیز در اثر بی مبالاتی یک کشاورز و آتش شدن کاه و کلش مزرعه بوده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور گفت : درباره آتش سوزی های یک ماه گذشته استان لرستان مشخص شد که تعدادی از آنها عمدی بوده و در این ارتباط ۱۷ نفر شناسایی شدند.
ملکی افزود: اقدامات قانونی انجام شده تا به زودی برای جلب و دستگیری آنها با هماهنگی های قضایی، اقدام شود.
وی اظهار کرد: تراکم گیاهی در منطقه زاگرس رو به خشکی گذاشته و این امر شدت حریقها را در این منطقه بیشتر کرده است.
وی افزود: بر اساس مطالعات یک دهه گذشته آتش سوزیها ۹۵ درصد حریقهای اتفاق افتاده در سطح کشور عامل انسانی داشته از این آمار ۹۰ درصد غیر عمدی و ۵ درصدی عمدی رخ داده است.
فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی کشور ادامه داد: نگاه غلطی میان برخی کشاورزان درباره آتش زدن زمین که منجر به حاصلخیزی خاک میشود. در منطقه پلدختر نیز یکیاز کشاورزان مبادرت به آتش زدن مزرعه خود کرد که این آتش به جنگلها سرایت پیدا کرد.
وی تصریح کرد: بر اساس موارد قانونی مجازات اسلامی و هوای پاک آتش زدن مزرعه غیرقانونی بوده و با آن برخورد میشود.
وی با بیان اینکه متأسفانه حریق در مناطق جنگلی کشور رو به فزونی است، عنوان کرد: تراکم گیاهی و خشکسالی سبب افزایش آمار آتش سوزیها در کشور شده است و نیاز به تذکر است که آتش سوزی مزارع منجر به حاصلخیزی زمین نشده بلکه منجر به از بین رفتن ریزمغذیها شده و خسارات را بیشتر میکند.