غذاهای سرخشده، به ویژه سیب زمینی، در فرآیند سرخکردن سرشار از چربیهای اشباعشده و نمک میشوند. این غذاها باکتریهای مفید روده را کاهش میدهند و حتی ممکن است منجر به التهاب بیشتر روده شوند.
سلامت روده به طور مستقیم با نوع تغذیه ما ارتباط دارد. به منظور تأمین سلامت این اندام حیاتی، خیلی باید به برنامه غذایی خود توجه کنید؛ مصرف خوراکیهای مفید را افزایش و مصرف خوراکیها و مواد غذایی مضر را کاهش دهید و یا آنها را حذف نمایید.
به گزارش خبرآنلاین، حفظ سلامت روده علاوه بر ضرورت، فواید مختلفی هم دارد؛ از هضم منظمتر گرفته تا کمک به پیشگیری از انواع مشکلات روده. مشکلات روده به صورتهای مختلفی چون نفخ، یبوست، اسهال و رفلاکس خود را بروز میدهند. در همین زمینه، خوراکیهایی وجود دارند که ممکن است این علائم را تشدید کنند و سلامت روده را به خطر بیندازند، از جمله:
غذاهای سرخشده، به ویژه سیب زمینی، در فرآیند سرخکردن سرشار از چربیهای اشباعشده و نمک میشوند. این غذاها باکتریهای مفید روده را کاهش میدهند و حتی ممکن است منجر به التهاب بیشتر روده شوند.
نوشابه برای سلامت روده مضر است؛ چرا که قند موجود در آن میتواند آب اضافی را وارد دستگاه گوارش کند و عوارض جانبی مانند اسهال به همراه داشته باشد.
تنقلاتی مانند پفک و چیپس میتوانند تأثیری مشابه به تأثیر سیب زمینی سرخ کرده بر سلامت روده داشته باشند. غذاهای پرچرب همچنین سبب کاهش سرعت هضم میشوند که همین عامل به نوبه خود بر سلامت روده تأثیر منفی میگذارد.