گیلاس و آلبالو از جمله میوههای کرمدار هستند و بسیاری از افراد به همین خاطر از خوردن این میوه پرهیز میکنند. در این مطلب، راههای تشخیص گیلاس کرمدار را به شما معرفی میکنیم.
کرم گیلاس و آلبالو دلیل بسیاری از افراد برای نخوردن این میوه پرخاصیت است چراکه آنها معتقدند کرم گیلاس ضرر دارد و خوردنش باعث بروز عوارض جدی خواهد شد، ولی حقیقت این کرمها چیست و از کجا میآیند؟
به گزارش دلگرم، در ادامه این بخش فکتهای جالبی درباره کرم گیلاس برایتان خواهیم گفت.
کرم گیلاس چیست یا بهتر است بگوییم کرم گیلاس از کجا میاد؟ سادهترین پاسخ به این سوال این است که چندین گونه مگس مختلف وجود دارد که جزو آفتهای میوه گیلاس بشمار میآیند، این مگسها از مگسهای خونی کوچکترند و تخمهای آنها زیر پوست گیلاس قرار میگیرد.
بطور کلی در هر گیلاس تنها ۱ تخم گذاشته میشود که هر کدام از این تخمها بین ۵ الی ۸ روز بعد به لارو یا همان کرم تبدیل میشوند و اینگونه کرم گیلاس بوجود میآید.
حتما میپرسید کرم گیلاس در معده چه میشود و آیا کرم گیلاس سم خاصی همراه خود وارد بدن میکند؟ اگر بخواهیم بطور مختصر به این سوال پاسخ دهیم اینطور میتوان گفت که طبق بررسیهای انجام شده کرم داخل گیلاس سمی نیست و نمیتوانند در بدن انسان زنده بمانند، از این رو خوردن تصادفی آنها خطری برای سلامت ندارد، ولی بهتر است قبل از خوردن گیلاس، از نبود کرم در آن مطمئن شویم.
این مسئله باید در نقطه تولید انجام و در باغها با سم پاشی مناسب مانع از ایجاد این کرمها شود؛ چنانچه از حشره کشهای مناسب استفاده نشود بیش از ۷۰ درصد گیلاسها آلوده به کرم خواهند بود.
یکی از ترفندهای جالبی که در فضای مجازی در این مورد عنوان شده است استفاده از آب است. گفته میشود گیلاسهای آلوده به کرم معمولاً روی آب شناور میمانند، پس هنگام شستن گیلاس و آلبالو، به این مسئله توجه کنید که آن دسته از گیلاسهایی که روی آب شناور میمانند دارای کرم هستند. برای اطمینان میتوانید امتحان کنید؛ مطمئنا با نتیجه تست غافلگیر خواهید شد.