دکتر ناتالیا یفیموچکینا، معاون مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، خاطرنشان میکند که برخی از افراد باید در خوردن هندوانه قرمز احتیاط کنند، به خصوص کسانی که از دیابت و بیماریهای گوارشی رنج میبرند.
هندوانه قرمز یکی از محصولات خوشمزه تابستانی به حساب میآید که بسیاری از مردم آن را به مقدار زیاد مصرف میکنند، اما بیماریهایی وجود دارد که ممکن است دوستداران این میوه را از خوردن آن محدود یا منع کند.
دکتر ناتالیا یفیموچکینا، معاون مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، خاطرنشان میکند که برخی از افراد باید در خوردن هندوانه قرمز احتیاط کنند، به خصوص کسانی که از دیابت و بیماریهای گوارشی رنج میبرند.
او میگوید: ما در مورد افرادی صحبت میکنیم که از نوعی بیماری مزمن دستگاه گوارش رنج میبرند و همچنین دیابت و نارسایی کلیه البته فقط مربوط به هندوانه قرمز نیست، زیرا در مورد این بیماریها بیمار باید دنبال کند یک رژیم غذایی خاص که توسط پزشک تجویز میشود، بنابراین پزشک ممکن است به بیمار اجازه دهد مقدار مشخصی از آن را مصرف کند.
وی میافزاید: فرد میتواند در طول روز ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم هندوانه قرمز بخورد، اما باید بداند که این محصول دارای درصد بالایی کربوهیدرات با وجود کالری کمی است و همچنین درصد کمی فیبر غذایی به دلیل داشتن آن عمدتاً از آب.
منبع: جماران