بشیر حسینی از داوران «عصر جدید»، فصل بانوان در برنامه «جوکر» را با توجه به محدودیتها متهورانه دانست، اما یادآور شد که شوخیهای نامتعارف و نامناسب این برنامه را نمیپسندد.
بشیر حسینی با اشاره به فعالیت جدید خود در حوزه برنامه سازی تلویزیونی به ساخت و اجرای برنامهای مرتبط با کتاب اشاره و در جمع خبرنگاران بیان کرد: ما در حال ساخت برنامهای در حوزه کتاب هستیم که در شبکه سه خواهد بود. من بعد از «عصر جدید» با خود گفتم به برنامهای نمیروم مگر اینکه جایگاهش با من تناسب داشته باشد. خیلی هم پیشنهاد هنرپیشگی در وی او دیها و حتی حوزههایی مثل خوانندگی داشتم که حتی خودم خنده ام میگرفت.
به گزارش مهر، وی درباره اینکه هیچ گاه با احسان علیخانی درباره «جوکر» گفت و گویی داشته است یا خیر؟ عنوان کرد: من «جوکر» را دیده ام، اما تا الان با احسان علیخانی درباره آن گفت و گویی نداشته ام.
داور «عصر جدید» درباره نگاهش نسبت به «جوکر» عنوان کرد: برنامه «جوکر» و به ویژه فصل زنان آن را برنامه متهورانهای میبینم. به نظرم با محدودیتها و اقتضائاتی که ما داریم کار آوانگاردی بوده است. از طرفی به نظرم باید این مدل برنامه هم تجربه میشد و چه خوب که احسان علیخانی این کار را انجام داد. از جمله ویژگیهای احسان علیخانی تیم داشتن است. من در «حسینیه معلی» این را فهمیدم که تیم داشتن چقدر اهمیت دارد و افراد به صورت تک تک شاید این میزان اهمیت را نداشته باشند. در واقع اگر تیم نباشد کار به ثمر نمیرسد.
وی با اشاره به تجربه «جوکر» عنوان کرد: باید دقت داشت که حتماً چنین اتفاقاتی بی خطا نیست و معمولاً هم تیم برنامه سازی بهتر از همه به نقصهای برنامه اش اشراف دارد. اما برخی از این نقصها را به دلیل ریشههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نمیتوان کار کرد. با این حال پیش نیامد با علیخانی صحبت کنم، اما با برخی از عوامل برنامه مفصل صحبت کردیم که احتمالاً نکاتم از طریق آن واسطهها به او رسیده است.
حسینی در بخش دیگر صحبتهایش درباره نظرش نسبت به سطح شوخیهای «جوکر» یادآور شد: برخی از نگاهها به شوخیها سلیقهای است. ما ایرانیها در شوخی خیلی سخت پسند هستیم. من با چند زبان آشنایی دارم و زمانی تفریحم این بود که جوکهای زبان فرانسه را بخوانم. بعد از مدتی فکر میکردم شاید زبانم ضعیف است که متوجه شوخیها نمیشوم و بعد دیدم معنای فراتری ندارد و یک فرانسوی به همین سادگی به یک ماجرایی میخندد.
وی اضافه کرد: ما ایرانی ها، چون خیلی طناز هستیم خیلی هم در خندیدن سخت هستیم. اصلاً اگر کسی بیاید و ادعا کند که میخواهد دیگران را بخنداند همه گارد میگیرند که نباید بخندند و طرف را به خنداندن خود میطلبند. ما در برابر خنده گاردمان بسته است.
کارگردان «حسینیه معلی» درباره برخی از شوخیهای نامتعارف در این فصل از «جوکر» در میان هنرمندان آقا نیز بیان کرد: من اینها را نمیپسندم. ولی واقعیت این است که اصل شوخیهایی که در محافل و پشت درهای بسته داریم یا جنسی است یا سیاسی. حتی استندآپ هم همین است که اگر فضای سیاسی و جنسی را از آن بگیرید به راحتی نمیتوان شوخی خوب و جذاب درآورد.
وی در پایان با بیان اینکه دست برخی از هنرمندان مان در شوخی خالی است، گفت: «جوکر» یکی از اتفاقاتی که رقم زد این بود که عمق توان طنزپردازی عفیفانه را نشان میدهد و البته یک هشدار بزرگ برای خط قرمزها دارد؛ اینکه (هنرمند) مجبور است فراتر برود و با جنسی از شوخیها یکدیگر را بخندانند به این دلیل است که یا خلاقیت شوخیهای عادی را نداریم یا پشتوانه اش را نداریم و یا به هر حال زحمتی برایش نکشیده ایم و از راه سادهتر میخواهیم، جلوتر برویم که نتیجه اش هم همین میشود.