bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۶۹۱۱۶
نگاهی به دو تصویر معنا دار در ابتدای دولت جدید

بله! فرق می‌کند چه کسی رئیس جمهور باشد

بله! فرق می‌کند چه کسی رئیس جمهور باشد

خوشبختانه در نخستین روز‌های دولت جدید و در حالی که رئیس جمهور یک هموطن اهل سنت را به معاونت خویش منصوب می‌کرد، رئیس توهین کننده دانشکده برکنار و خبرش منتشر شد. ین دو تصویر را برای این بازخوانی کردیم که به دوستان عزیزی که قبل از انتخابات می‌گفتند چه فرقی می‌کند که چه کسی رئیس جمهور باشد، یادآوری کنیم که خیلی فرق می‌کند و امیدواریم ادامه این تفاوت‌ها در سیاست خارجی، بهبود معیشت مردم و گشایش‌های اجتماعی و سیاسی، دیده شود و کام مردم را شیرین کند.

تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳

عصرایران طی یادداشتی نوشت: یک خبرنگار برای نشان دادن حفره‌های امنیتی سامانه ملی املاک و اسکان وزارت راه، توانست با استفاده از همین سامانه، ساختمان وزارت راه و شهرسازی را به اسم خود کند و در سایت‌های دیوار و شیپور به فروش بگذارد.

اقتصادآنلاین در این باره در گزارشی با عنوان «حفره‌ی بزرگ سامانه املاک و اسکان» نوشت: در حالی که مهرداد بذرپاش، وزیر راه مدعی شده بود که «فقط مالکان می‌توانند با احراز هویت در سامانه املاک، آگهی ملکی منتشر کنند»، ما ساختمان وزارت راه را در این سامانه به نام خود ثبت کردیم و آن را در دیوار و شیپور با علامت تایید سامانه املاک برای فروش گذاشتیم. »

بله! فرق می‌کند چه کسی رئیس جمهور باشد: نگاهی به دو تصویر معنا دار در ابتدای دولت جدید

اما واکنش وزارت راهی که مهرداد بذرپاش وزیرش بود چه بود؟ بخوانید: وزارت راه از این خبرنگار به اتهام «جعل سند دولتی، کلاهبرداری، تصرف مال غیر و فروش مال غیر» شکایت کرد.

چند روز بعد اما، وزیر دولت قبل رفت و فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی شد. او در یکی از اولین اقداماتش شکایت این وزارتخانه را پس گرفت و از خبرنگاری که این حفره امنیتی را شناسایی و معرفی کرده بود، تقدیر کرد؛ درست مانند کاری که در همه دنیا با معرفی کنندگان حفره‌های امنیتی می‌کنند.

۲) رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، در یک برنامه تلویزیونی وقتی می‌خواست به مرحوم مهسا امینی اشاره کند، با وقاحتی عجیب از تعبیر «نفله شدن یک کرد سنی» استفاده کرد و بلافاصله از سمت خود برکنار شد.

بله! فرق می‌کند چه کسی رئیس جمهور باشد: نگاهی به دو تصویر معنا دار در ابتدای دولت جدید

دقت کنید که این تعبیر زشت و زننده نه توسط یک فرد عادی بلکه از سوی کسی که رئیس دانشکده‌ای چون «علوم اجتماعی» در دانشگاه معتبری چون علامه طباطبایی است بیان شد. البته هموطنان کرد و سنی به حدی از درک سیاسی و احتماعی بالا برخوردار هستند که حرف‌های او را که واقعاً هیچ ارزشی نداشت به هیچ انگاشتند و عامل به این آیه شریفه شدند که فرمود: وَإِذَا سَمِعُوا اللَّغْوَ أَعْرَضُوا عَنْهُ وَقَالُوا لَنَا أَعْمَالُنَا وَلَکُمْ أَعْمَالُکُمْ سَلَامٌ عَلَیْکُمْ لَا نَبْتَغِی الْجَاهِلِینَ (و هنگامی که سخن بیهوده‌ای بشنوند، از آن روی برمی گردانند و می‌گویند: اعمال ما برای ما و اعمال شما برای شما، سلام بر شما [سلام متارکه]، ما خواستار [همنشینی و معاشرت با] نادانان نیستیم) سوره قصص آیه ۵۵ ترجمه انصاریان.

مسلم آن است که چنین فردی ناگهان در آن برنامه تلویزیونی، دچار مسمومیت فکری نشده، بلکه رویکرد او همین بوده است و متاسفانه در جامعه‌ای که جامعه‌شناسان باسواد و خبره کم ندارد، در دولت قبل چنین فردی شده بود رئیس دانشکده علوم اجتماعی مهم‌ترین دانشگاه علوم انسانی ایران!

اما خوشبختانه در نخستین روزهای دولت جدید و در حالی که رئیس جمهور یک هموطن اهل سنت را به معاونت خویش منصوب می‌کرد، رئیس توهین کننده دانشکده برکنار و خبرش منتشر شد.

این دو تصویر را برای این بازخوانی کردیم که به دوستان عزیزی که قبل از انتخابات می‌گفتند چه فرقی می‌کند که چه کسی رئیس جمهور باشد، یادآوری کنیم که خیلی فرق می‌کند و امیدواریم ادامه این تفاوت‌ها در سیاست خارجی، بهبود معیشت مردم و گشایش‌های اجتماعی و سیاسی، دیده شود و کام مردم را شیرین کند.

bato-adv
bato-adv
bato-adv