کلم بروکلی فاقد چربی بوده و عموما ۹۰ درصد از این سبزی تشکیل شده از آب است. حتی می توان این سبزی را به فرم طبخی خام، پخته، آب پز و بخار پز شده مصرف کرد اگرچه با تحقیقات زیاد تعیین شده است که بخار پز کردن مزایای بیشتری برای سلامتی افراد به دنبال دارد.
کلم بروکلی سرشار از مواد مغذی فراوانی، چون فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم است به گونهای که سطح پروتئین آن نیز به نسبت بسیاری از سبزیجات دیگر بیشتر است.
به گزارش سلامتنیوز، کلم بروکلی فاقد چربی بوده و عموما ۹۰ درصد از این سبزی تشکیل شده از آب است. حتی میتوان این سبزی را به فرم طبخی خام، پخته، آب پز و بخار پز شده مصرف کرد اگرچه با تحقیقات زیاد تعیین شده است که بخار پز کردن مزایای بیشتری برای سلامتی افراد به دنبال دارد.
کلم بروکلی از جمله خوراکیهای کم کربوهیدرات دار محسوب شده و در هر فنجان کلم بروکلی خام تنها ۳.۵ گرم کربوهیدرات با قابلیت هضم وجود دارد.
همچنین کلم بروکلی یکی از سبزیجاتی که از نظر پروتئین در سطح نسبتا بالایی قرار گرفته و ۲۹ درصد وزن خشک آن را پروتئین تشکیل داده است، این دو ویژگی کلم بروکلی سبب شده این سبزی مورد علاقه افرادی باشد که میخواهند وزن خود را کاهش دهند.