طبق تحقیقات ثابت شده است که افراد دارای ضریب هوشی بالا رفتار متفاوتی نسبت به سایر افراد دارند.
چندین عادت عجیب وجود دارد که معمولاً نشان میدهد یک فرد دارای ضریب هوشی بالایی است. از زمانی که معمولاً به خواب میروند تا نحوه پردازش اطلاعات، افرادی که بسیار باهوش هستند، رفتار متفاوتی نسبت به سایر افراد دارند.
به گزارش اطلاعاتآنلاین، این افراد حتی ممکن است تنبل باشند و به احتمال زیاد آنطور که اکثر مردم تصور میکنند وظایف خود را درست انجام نمیدهند ولی معمولاً افراد دارای ضریب هوشی بالا (IQ) یک سری ویژگیهای خاصی دارند که در افراد دیگر دیده نمیشود:
یکی از عادتهای عجیب و غریب که معمولاً نشان میدهد فرد دارای ضریب هوشی بالایی است، یادگیری بسیاری از مهارتهای مختلف است.
آنها احساس میکنند که باید دائماً خود را به چالش بکشند تا مغز بزرگ خود را تحریک کنند.
صحبت کردن با خودتان مدت هاست با بی ثباتی ذهنی همراه بوده است. این انگ زدن در طول سالها ادامه داشته است و بسیاری از مردم را دچار تردید میکند تا اعتراف کنند که هر از گاهی با خودشان صحبت میکنند. افراد بسیار باهوش اغلب نمیتوانند گاهی اوقات با خود صحبت نکنند. این در طبیعت آنهاست.
مطالعهای که توسط روانشناسان انجام شد، نشان داد که صحبت کردن با خود با صدای بلند حافظه را تحریک میکند، به شما کمک میکند تمرکز داشته باشید و افکار خود را روشن کنید.
یکی دیگر از عادتهای عجیب و غریب که معمولاً نشان میدهد یک فرد دارای ضریب هوشی بالایی است، نامرتب بودن است. افراد بسیار باهوش درون مغزشان اتفاقات زیادی میافتد. به همین دلیل، آنها همیشه زمانی برای تمیز کردن میز یا سازماندهی اتاق خود ندارند.
به گفته اریک شوماخر، دانشیار روانشناسی دانشگاه جورجیا که پژوهشی را در این زمینه انجام داده است، افراد با مغز دارای ضریب هوشی بالا ممکن است ظرفیت مغز زیادی داشته باشند همیشه در حال خیالپردازی هستند و چیزهای مختلفی در ذهن خود بازآفرینی میکنند.
عادت عجیب بیدار ماندن تا دیروقت اغلب نشان میدهد که فرد دارای ضریب هوشی بالایی است. افراد با ضریب هوشی بالا چیزهای زیادی برای پردازش دارند و بنابراین به اندازه کافی نمیخوابند.
تحقیقاتی که اخیراً در BMJ Public Health منتشر شده است نشان میدهد که افرادی که شبزندهدار هستند معمولاً مهارتهای شناختی بالاتری نسبت به افراد سحرخیز دارند.
فردی که ضریب هوشی بالایی دارد میل عمیقی به دانستن همه چیز دارد. آنها افرادی بسیار کنجکاو هستند و چیز زیادی وجود ندارد که آنها را به چالش بکشد؛ بنابراین وقتی چیزی پیدا میکنند که آنها را به چالش میکشد، میخواهند همه چیز را در مورد آن بدانند تا زمانی که راضی و به خوبی آگاه شوند.
مطالعهای که در سال ۲۰۱۵ در فنلاند انجام شد نشان داد افرادی که در معرض خطر قرار دارند ماده سفید بیشتری در مغز خود دارند. این ماده سیگنالهای مغزی برای ارتباط داخلی بین نواحی مختلف مغز عمل میکند. این امر میتواند توضیح دهد که چرا فردی که ضریب هوشی بالایی دارد دوست دارد ریسک کند: عشق ترکیبی آنها به یادگیری و هیجان ناشناخته.