bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۹۲۷۲۸

فرآیند دیدنی تولید میلیون‌ها کروسان در یک کارخانه (ویدئو)

فرآیند دیدنی تولید میلیون‌ها کروسان در یک کارخانه (ویدئو)

کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان صبحانه است که در پاره‌ای موارد به شکل هلالی، اما در اکثر موارد به شکل ساده (همانند نان‌های تست معمولی) و با آرد، خمیرمایه و کره تهیه می‌شود و خمیر آن با به‌کارگیری کره، به‌صورت خمیر هزارلا آماده می‌گردد. تفاوت اصلی این نان با نان‌های دیگر تخمیر سه مرحله‌ای خمیر آن است. کروسان در قرن ۱۳ میلادی در کشور اتریش، اما توسط آشپزِ فرانسویِ دربار ابداع و متداول شده و امروزه به‌عنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می‌شود و تقریباً در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است.

تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳

منبع: فرادید

bato-adv
bato-adv
bato-adv