ران مرغ یکی از در دسترسترین گوشتها است که زمان پخت نسبتا کمتری نسبت به گوشت قرمز نیاز دارد و شما میتوانید انواع غذا با ران مرغ پخته و خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید.
انواع غذا با ران مرغ طرفداران بسیار زیادی دارد، غذا با ران مرغ همیشه یک غذای مجلسی و پرطرفدار محسوب میشود و مزیت آن علاوه بر همه پسند بودنش این است که زمان پخت بسیار کمی از شما میگیرد.
به گزارش بیتوته، ران مرغ یکی از در دسترسترین گوشتها است که زمان پخت نسبتا کمتری نسبت به گوشت قرمز نیاز دارد و شما میتوانید انواع غذا با ران مرغ پخته و خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید.
در ادامه مقاله ایدههایی متنوع از آموزش انواع غذا با ران مرغ در فر را با شما در میان میگذاریم تا با توجه به سلیقه و ذائقه خودتان آنها را انتخاب کرده و بپزید.
مواد لازم
روی رانها از دو طرف یک برش تا استخوان بدهید ولی مراقب باشید که گوشت از استخوان جدا نشود.
مخلوط نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران حل شده را با تخم مرغ هم بزنید تا یکدست شود.
رانها را در آرد بگردانید سپس در مایه تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری بگردانید و تکان دهید که آرد اضافه اش گرفته شود سپس در روغن زیاد به طوری که روی رانها را بگیرد سرخ کنید تا هر دو طرف ران مرغ برشته شود.
مواد لازم
ران مرغ را با یک عدد پیاز کوچک، یک حبه سیر و نمک و زردچوبه بپزید.
بادمجان را پوست گرفته حلقه کرده و سرخ کنید.
یک پیاز بزرگ را خرد کنید با سیر خرد شده تفت دهید.
ورقههای بادمجان سرخ شده را کف تابه چیده رو رویش را با سیر پیاز تفت داده شده و سپس یک لایه گوجه حلقه شده بپوشایند.
آب مرغ را جدا کنید و به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا بادمجان بپزد و روغن بیندازد.
ران مرغ و بادمجان را کنار هم سرو کنید.
میتوانید ۵ دقیقه آخر پخت بادمجانها، ران مرغ را اضافه کنید تاداغ شود.
خوراک مرغ و بادمجان را میتوانید بدون برنج به همراه نان و سبزی میل نمایید.
مواد لازم
ران مرغ را بشویید، پوستش را بگیرید و با آب پیاز، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و به مدت ۲ ساعت در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
ران مرغ مزه دار شده را در یک تابه نچسب کمی سرخ کنید سپس ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده در تابه را بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
برای تهیه ران مرغ دروغین، اجازه دهید ران مرغ سرد شود و سپس گوشتش را کاملا خرد کرده با سیب زمینی آب پز رنده شده، پنیر موزارلا، نمک و فلفل مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
مایه گوشت مرغ و سیب زمینی را با دست به شکل ران مرغ دور استخوانها فرم دهید.
سه ظرف مجزا بردراید و در یکی تخم مرغ هم زده، یکی آرد گندم و در یکی آرد سوخاری بریزید.
مرغهای فرم گرفته را در آرد گندم بزنید سپس در تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخاری بغلتانید.
رانهای مرغ را در روغن داغ و فراوان به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.
مواد لازم
تمام قسمتهای رانها را با آب لیموترش آغشته کنید.
در یک کاسه ماست و سیر له شده، زنجبیل، پاپریکا، نعنای خشک، پول بیبر و نمک را با هم مخلوط کنید.
تمام سطح مرغها را به این مواد آغشته کرده و رویشان را بپوشانید و به مدت ۱ – ۲۴ ساعت در بخچال بگذارید مزه دار شود.
این غذا با ران مرغ در فر تهیه میشود بنابراین روغنی مصرف نمیکند.
فر را با بیشترین دمای ممکن روشن کنید تا گرم شود.
ظرفی مناسب برای برسان کردن مرغها داخل فر بگذارید تا گرم شود.
مرغها را از مایع خارج کرده و اضافه مایع را از آنها بیرید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا یک طرفش برشته شود.
با قلم مو روی مرغها را مخلوط کره و زعفران دم شده، بکشید.
دمای فر را به ۲۰۰ درجه کاهش دهید و ۱۵ دقیقه دیگر مرغ را برشته کنید.
این غذا با ران مرغ در فر را میتوانید بی برنج یا با برنج میل نمایید.
مواد لازم
برنج را حدود ۳ ساعت در آب نمک بخیسانید.
آلبالو را با شکر به صورت لا به لا در قابلمه ریخته و یک ساعت صبر کنید تا آب بیندازد سپس روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید تا شربت جدا شود.
شربت آلبالو را جدا گانه بجوشانید تا کاملا غلیظ شود.
روی رانها نمک و فلفل سیاه بپاشید و در تابهای نچسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
رانها را از تابه خارج کنید و در همان تابه پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود.
نمک، زردچوبه، ادویه و فلفل را به پیاز اضافه کرده و مخلوط نمایید و رانها را روی پیازها بچینید.
لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده درش را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند و آب مرغ کاملا کشیده شود.
برنج را آبکش کنید و به همراه آلبالو لا به لا در قابلمه بریزید و ۲۰ دقیقه دم بگذارید سپس شربت آلبالو را روی برنج بدهید و دوباره درش را بگذارید تا کاملا دم بکشد.
روی برنج دم کشیده روغن زغفران دم کرده بریزید و در دیس مناسب بکشید و رانهای مرغ را کنار برنج قرار دهید.
مواد لازم
ران مرغ را به همراه سیر، نمک، زردچوبه، دارچین، زنجبیل و فلفل و کمی آب نیم پز کنید و آب مرغ را جدا کنید.
پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.
نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
ران مرغ را روی مواد چیده حرارت را کم کنید و کم یتفت دید.
آب مرغ و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده به مواد اضافه کنید.
در قابلمه را بگذارید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید.
قارچ را با کمی کره تفت داده و در ۵ دقیقه آخر پخت به قابلمه اضافه کنید.
قاشق غذاخوری آبلیمو یا آب نارنج به خوراک مرغ اضافه کنید و حرارت را خاموش نمایید.
خوراک ران مرغ و قارچ را میتونید با نان یا برنج میل نمایید.