bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۸۰۳۹۶۲

(ویدیو) خطای اینستاگرامی کیانوش رستمی در وزنه زدن

(ویدیو) خطای اینستاگرامی کیانوش رستمی در وزنه زدن

انتشار فیلم‌های متعدد از رستمی در فضای مجازی نکاتی دارد که می‌تواند برای هواداران رشته وزنه‌برداری جذاب باشد.

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۰۹ آذر ۱۴۰۳

کیانوش رستمی را با تصمیمات خاص و هیجانی می‌شناسند تصمیماتی که در چند سال گذشته بیش از آنکه این قهرمان را در مسیر مدال جهانی و المپیک قرار دهد از وی یک قهرمان سالار ساخته که اقلیمی متفاوت دارد.رستمی مدعی رسیدن به المپیک‌های ۲۰۲۰ توکیو و ۲۰۲۴ پاریس بود اما اردوگریزی اوت‌های متوالی وی را در رسیدن به سرزمین آفتاب ناکام گذاشت و در ادامه عدم تبعیت از دستورالعمل‌های فدراسیون و کادرفنی موجب شد تا یکی از استعدادهای وزنه‌برداری ایران نتواند راهی شهر فرنگ شود. رستمی سال گذشته و در آستانه مسابقات جهانی ریاض به بهانه مصدومیت در رکوردگیری تیم ملی حضور پیدا نکرد و مسابقات جهانی ۲۰۲۳ ریاض به عنوان یکی از اصلی‌ترین گزینشی‌های المپیک را از دست داد.

وی هر چند بعد از این مسابقات بار دیگر در رکوردگیری حضور پیدا کرد اما نتوانست بیش از ۱۰۰ کیلوگرم را مهار کند.

رستمی با اطمینان از غیبت خود در پاریس به دنبال راهکار دیگری برای ماندگاری در میادین ورزشی بود. او با راهبرد تغییر تابعیت به دنبال یک میانبر برای نشان دادن قدرت خود به وزارت ورزش و فدراسیون‌نشین‌ها بود راهبردی که مانند تصمیمات گذشته این قهرمان شاید بدون مشورت بود.

رستمی که تبحر خاصی در بزرگنمایی بسیاری از مسائل دارد در روزهای منتهی به مسابقات جهانی به دنبال آن بود تا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و فشار هواداران، وزارت ورزش و فدراسیون را مجبور به صدور رضایتنامه برای تغییر تابعیت کند اما واقعیتی که وجود داشت آن بود که رستمی عملا مسیر را اشتباه انتخاب کرده بود اشتباهی که مانند انتخاب وزنه‌های مسابقات جهانی سال ۲۰۱۹ بود و نتوانست پایان خوشی برای این قهرمان رقم بزند.

او اکنون از پرواز منامه پیاده شده و باید چندین ماه دیگر منتظر باشد تا بتواند با پرچم کشور دیگری به روی تخته رقابت‌ها برود اما ناکامی وی در تغییر تابعیت موجب نشد تا دارنده مدال طلای المپیک ریو به تصمیمات بهتری فکر کند بلکه وی با انتشار کلیپ‌های مختلف به دنبال ایجاد یک دوقطبی است تا فدراسیون و وزارت ورزش را در ناکامی مقصر جلوه دهد.

 

 

رستمی از تست‌های متعدد دوپینگ گلایه دارد اما به این واقعیت اشاره نمی‌کند که نام وی در حوضچه فدراسیون بین‌المللی این رشته قرار دارد و تا زمانی که نامه رسمی بازنشستگی وی از سوی فدراسیون زده نشود ماموران وادا از او تست دوپینگ خواهند گرفت.

طبق دستورالعمل فدراسیون جهانی ورزشکارانی که نامشان در حوضچه فدراسیون جهانی قرار دارد در هر زمان و هر مکان باید آماده تست دوپینگ باشند. این در حالی است که از ملی پوشان کشورمان که در کیش اردو آماده سازی خود را دنبال می کنند نیز تست دوپینگ گرفته شده است.

رستمی در آستانه مسابقات جهانی با به نمایش گذاشتن مهار وزنه ۱۷۷ کیلوگرمی اعلام کرد که قرار است در پشت صحنه مسابقات جهانی دست به وزنه شود. اما یک خطای بسیار واضح در وزنه زدن این قهرمان دیده می‌شود. کیانوش در این فیلم کار را با لیف وزنه ۱۷۷ کیلوگرمی آغاز می‌کند. او برای این کار از ۶ صفحه قرمز (۲۵ کیلوگرمی) انستفاده کرده است اما وزنه در میانه راه ۷ کیلوگرم کم می‌شود و ۲ صفحه آن تبدیل به رنگ آبی (۲۰ کیلوگرم) خواهد شد که در نوع خود بسیار جالب به نظر می‌رسد.

حال اینکه چرا وزنه تمرینی کیانوش در زمان لیفت ۱۷۷ کیلوگرم است و در زمان مهار تبدیل به ۱۷۰ کیلوگرم می‌شود سوالی است که کیانوش بهتر از هر کس دیگری می‌تواند آن را پاسخ دهد.

خطای دیگر رستمی سخن از عشق به مردم ایران و کمک خواستن از آنان برای رضایت‌نامه کوزوو است. رستمی همواره از مردم و عشق به کشور به میان می‌آورد اما اکنون می خواهد با ابزار این مردم خواسته‌های خود را به مسوولان ورزش اجرایی کند. اینکه رستمی با پرچم کوزوو چه مدالی کسب کند شاید برای این قهرمان وزنه‌بردار مهم باشد اما رستمی باید بداند که مدال وی هیچ تاثیری در جایگاه وزنه‌برداری ایران و مردم ایران نخواهد داشت.

 

bato-adv
bato-adv
bato-adv