bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۰۴۹۱۲

ذوالنور: متاسفانه تومور جریان‌انحرافی نزدیک به مغز است

تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: جریان انحرافی را توموری بدخیم با ذاتی پلید است که باید با شیمی ‌درمانی مانع رشد این تومور شویم و از تحقق اهداف جریان انحرافی جلوگیری کنیم و عقبه و پشتیبان این جریان را از بین ببریم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ذوالنوری، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در جمع طلاب و روحانیون استان کهکیلویه و بویراحمد حجت‌الاسلام ذوالنوری با بیان اینکه مردم رهبری را در فتنه 88 تنها نگذاشتند، خاطرنشان کرد: اگر اتفاقی که در کربلا رخ داد در فتنه 88 روی می‌داد و مردم به جای رهبری به دنبال خواص می‌رفتند، حسین دیگری به مسلخ می‌رفت.

وی با بیان اینکه خواص تنها شامل سران قوا و رئیس مجمع تشخیص مصلح نیست،‌ اظهار داشت: دایره دربرگیری خواص از سران سه قوه، مجمع تشخیص مصلحت، نمایندگان ولی فقیه، وزرا، نمایندگان مجلس و... آغاز شد و تا یک ورزشکار، یک هنرمند و حتی یک دانشجو که در خانواده و اطرافیان خود تاثیر گذار است، ادامه دارد.

جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در دوران فتنه سبز برخی از خواص و دستگاه‌ها خوب عمل نکردند، یکی از این دستگاه‌ها را دانشگاه آزاد اعلام کرد و اظهار داشت: ماشین‌های دانشگاه آزاد اسلامی با آرم این دانشگاه با آب معدنی از فتنه‌گران پشتیبانی می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد:‌ در حالی که هیچ کجای دنیا اپوزسیون از داخل خود نظام و حاکمیت نیست، اما سیستم دانشگاه آزاد اعلام کرده بود هر دانشجویی که در راهپیمایی 9 دی شرکت کند مشروط و مرود می‌شود.

به گفته ذالنور، حتی برخی از اعضای هیئت رئیسه مجلس که پایگاه در نظام داشتند، در سیمای جمهوری اسلامی ایران حاضر شدند و به نفع فتنه‌گران سخن گفتند که البته مردم مقابل آنها ایستادند.

وی با بیان اینکه بین مجلس و دانشگاه آزاد هماهنگی‌هایی وجود دارد، به مسئله وقف دانشگاه آزاد و دستور رهبری در این زمینه اشاره و تاکید کرد: متاسفانه حکم ولی فقیه در مجلس به رای گذاشته می‌شود و به نظر می‌آید این مسئله به جز عدم اعتقاد به ولی فقیه انگیزه دیگری نیست.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه اگر وجود ولایت فقیه در فتنه 88 نبود انقلاب هزار بار از مسیر اصلی خود خارج می‌شد، تصریح کرد: اگر در چنین جامعه‌ای فتنه 88 نمی‌تواند اثر بگذارد به این دلیل است که ولی فقیه کمبود‌ها و نقصان خواص را جبران می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود جریان انحرافی را جریانی غیر قابل انکار دانست و گفت: البته جریان انحرافی مساوی با دولت نیست بلکه وزن جریان انحرافی به اندازه یک غده چند گرمی است.

ذوالنوری در عین حال جریان انحرافی را توموری بدخیم با ذاتی پلید معرفی کرد و یادآور شد: متاسفانه این تومور بدخیم به مغز و نخاع چسبیده است و عمل جراحی آن کار آسانی نیست و هزینه سنگینی به دنبال خواهد داشت.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی کانون بیداری اسلامی است و نباید این نقطه کانونی متزلزل شود و آسیبی ببیند پس راه‌هایی که برای جلوگیری از انحراف انتخاب می‌کنیم باید دارای کمترین ضررها باشد.

جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه باید با شیمی ‌درمانی مانع رشد این تومور شویم،‌ خاطرنشان کرد: باید از تحقق اهداف جریان انحرافی جلوگیری کنیم و عقبه و پشتیبان این جریان را از بین ببریم.

وی در ادامه با بیان اینکه با تمام مشکلات و آسیب‌های جریان انحرافی نباید آن را برجسته کنیم،‌ اظهار داشت: وزن و شأن جریان انحرافی این قدر نیست تا همه مجالس ما را مشغول کند زیرا با پرداختن بیش از حد به جریان انحرافی از ریشه فتنه دور می‌شویم.

ذوالنوری با بیان اینکه دکتر احمدی نژاد با تابلو «امام، رهبری و ارزش‌ها» به میدان آمد، ابراز داشت: اگر آقای احمدی‌نژاد 11 روز خانه نشینی کرد هیچ‌کس پشت سر او نرفت همه پای این تابلو ایستادند،‌ اگر روزی هم این تابلو را کنار بگذارد دیگر مردم پشت سر او حرکت نخواهند کرد.

جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه انتخاب دکتر احمدی نژاد در انتخابات 88 بهترین انتخاب از میزان گزینه‌های موجود دانست و گفت: اگر امروز هم به آن زمان برگردیم باز هم انتخاب ما ایشان خواهد بود.

وی تاکید کرد: اداره کشور و منافع مردم در این انتخاب آسیب ندید و بحران در کشور ایجاد نشد در حالیکه اگر سکان کشور به دست میرحسین موسوی افتاده بود تا امروز هم با بحران روبه‌رو بودیم.

ذوالنوری با بیان اینکه ما شخص پرست نیستیم، خاطرنشان کرد:‌ ما به دنبال ملاک هستیم تا زمانی که دکتراحمدی‌نژاد در مسیر انقلاب و آرمان‌های امام رهبری و ارزش‌ها هستند ما نیز همراه او خواهیم بود، اما اگر زمانی در مواضع تغییرات ایجاد کند مواضع مردم نیز تغییر خواهد کرد.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین