bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۴۱۷۷
اخبار ویژه روزنامه ها؛

50 هزار پروژه نیمه کاره روی دست دولت

ستاد عملیات حمله به نهادهای انقلابی کجاست؟، وقتی لیلا حاتمی در "کن" به زبان فرانسه شعر می خواند، هم موضعی روزنامه ایران با یک عضو جبهه پایداری درباره مرکز پژوهش های مجلس، 50 هزار پروژه نیمه کاره روی دست دولت از جمله مطالب ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور آنها را منتشر کرده اند.

تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱

ستاد عملیات حمله به نهادهای انقلابی کجاست؟، وقتی لیلا حاتمی در "کن" به زبان فرانسه شعر می خواند، هم موضعی روزنامه ایران با یک عضو جبهه پایداری درباره مرکز پژوهش های مجلس، 50 هزار پروژه نیمه کاره روی دست دولت از جمله مطالب ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور آنها را منتشر کرده اند.

حوادث و رخدادهای روز کشور که عمدتا نیز چهره ای سیاسی دارند همواره مخاطبان فراوانی را به خود جلب می کنند. مخاطبان فراوانی که البته سعی می کنند مطالب خاص مربوط به این اخبار و روندها را از رسانه های مختلف رصد کنند و بخوانند.

آنچه که در ادامه می خوانید حاصل خبرخوانی مهر در لابه لای این مطالب ویژه در روزنامه های کشور و انتخاب خاص ترین آنهاست.

اشتراک موضع روزنامه ایران با یک عضو جبهه پایداری درباره مرکز پژوهش های مجلس
روزنامه ایران نیز همانند حمید رسایی، از اعضای مبرّز جبهه پایداری به انتقاد از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی پرداخت و تأکید کرد که احمد توکلی به عنوان رئیس این مرکز سبب شده است تا گزارش های مرکز پژوهش ها سیاسی باشد.

ایران در بخشی از گزارش خود می نویسد: بر اساس قانون، هدف از تأسیس این مرکز و شرح وظایف مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، انجام طرح های مطالعاتی و تحقیقاتی به منظور ارائه نظرهای کارشناسی و مشورتی به نمایندگان، کمیسیون ها و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی است، اما این وظیفه به ابزاری برای گروکشی و اعمال فشار سیاسی بر دولت تبدیل شده است.

ایران در بخش دیگری از گزارش خود می افزاید: بررسی گزارش های این مرکز نشان می دهد که این اتفاق (تولید گزارش های جهت دار) در دوره ریاست دکتر احمد توکلی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به کرات مشاهده شده و این نهاد مشورتی و کارشناسی برای مجلس به مرکزی برای تولید گزارش های جهت دار در راستای تخریب دولت تبدیل شده است.

فرش چینی با نام ایرانی
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس هشتم گفته که در حال حاضر به علت عدم توجه و حمایت از صنعت فرش، چینی ها فرشهای خود را با نام و نشان ایرانی به جهان عرضه میکنند. به گزارش آرمان روابط عمومی، بهمن محمدی افزود: همگام با آغاز رکود در صنعت فرش و بی توجهی مسئولان و دستگا ههای ذیربط شرایط برای قدرت یافتن رقیبان سنتی فرش ایران همچون چین، هند و ترکیه فراهم شد به طوری که هم اکنون این کشورها با الگوبرداری از نقشهای اصیل ایرانی بازار فرش دستباف ایران را تسخیر کردند.

50 هزار پروژه نیمه کاره روی دست دولت
تهران امروز به نقل از مردمسالاری گزارش داد: این روزنامه طی گزارشی به خاطر عدم تحقق وعده های دولت انتقاد کرد و نوشت: بی جهت نیست که این روزها، سخن از بیش از 50 هزار پروژه نیمه کاره دولت می رود. ورزشگاه های نیمه کاره، پروژه های عمرانی رها مانده، طرح های ارائه شده غیر قابل اجرا و ... همه جا هستند.

ستاد عملیات حمله به نهادهای انقلابی کجاست؟
جوان در یکی از خبرهای خود نوشت: در حالی که طی روزهای اخیر حمله به نهادهای انقلابی و شخصیت های اصولگرایی در دستور کار ویژه رسانه های ضد انقلاب قرار دارد، همنوایی سایت جدید آقازاده آشوبگر نشان می دهد که ائتلاف نیمه پنهان محور خارجی و داخلی برای تخریب، شکل عیان تری یافته است. سایت جدید آقازاده آشوبگر که مدتی است فعالیت خود را آغاز کرده به رسانه عملیاتی جریانی تبدیل شده که هدف اصلی آن حمله به نهادهای انقلابی و شخصیت های اصولگرا است.

انتصاب 2 نفر در سازمان حج به توصیه مشایی و بقایی
ملت ما گزارش داد: رئیس سابق سازمان حج و زیارت از کسری 50 میلیارد تومانی این سازمان در هنگام شروع به کار او در سال 88 خبر داد.

علی لیالی دیروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان حج و زیارت که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل سازمان حج و زیارت برگزار شد، افزود: در طول مدت فعالیت خود در سازمان حج، تلاش خود را در جهت آشتی دادن کارگزاران و مدیران با سازمان انجام دادم و همچنین میان سازمان های مرتبط با سازمان حج مانند هواپیمایی، وزارت امور خارجه و... نیز برای حرکت و خدمات رسانی بهتر به زائران پیوند برقرار کردیم.

رئیس سابق سازمان حج و زیارت ادامه داد: در طول این مدت، دولت و دولتمردان کمترین فشار را بر من وارد کردند. ما در مجموع این دوره 29 ماهه فقط دو نیرو را در این سازمان به کار گرفتیم که با توصیه دولتمردان بود. وی تصریح کرد: این مطالب را میگویم چرا که ذهنیت ها شاید اتفاقاتی دیگری را رقم بزنند.

لیالی اضافه کرد: این دو نفر که از سوی دولتمردان توصیه شده بودند یکی آقای علیزاده بود که به توصیه بقایی معاون رئیس جمهور و دیگری حسن محمدی مدیرعامل شرکت شمسا بود که به توصیه مشایی به من معرفی شدند و در سازمان از آنها استفاده کردیم.

وقتی لیلا حاتمی در "کن" به زبان فرانسه شعر قرائت کرد
روزنامه شرق که به اخبار پیرامون فیلم جدایی نادر از سیمین و بازیگران آن اهمیت خاصی می دهد، با انتشار گزارشی از حضور لیلا حاتمی در جشنواره کن برای اهدای یک جایزه نوشت: دیگر برنده این دوره از جوایز کن ماتئو گارونه ایتالیایی سازنده «واقعیت» بود -درامی درباره به جنون کشیده شدن پدر یک خانواده در عطش تبدیل شدن به ستاره برنامه زندگی واقعی تلویزیونی که یک آدمکش مافیایی زندانی در نقش اصلی آن بازی کرده است.

ماتئو گارونه که در سال 2008 با درام مافیایی «گومورا» برنده جایزه بزرگ هیات داوران شده بود، بار دیگر برای «واقعیت» جایزه بزرگ موسوم به «گرن پری» را دریافت کرد. این جایزه را لیلا حاتمی، بازیگر فیلم «جدایی نادر از سیمین» به فیلمساز ایتالیایی اهدا کرد.

یکی دیگر از دلایل حضور حاتمی در کن نمایش فیلم «آشنایی با لیلا» اولین ساخته عادل یراقی در کن است. این فیلم با بازی لیلا حاتمی و بهاره رهنما براساس فیلمنامه عباس کیارستمی ساخته شده و در بازار فیلم کن امسال توسط شرکت دریم‌لب عرضه شد. حاتمی در هنگام اهدای جایزه قطعه شعری به زبان فرانسه خواند و نام برنده را اعلام کرد.

انتقاد شریعتمداری از اقتصادی ها و اطلاعاتی ها!
حسین شریعتمداری در بخشی از سرمقاله روزنامه کیهان با عنوان "دست کی بالا؟!" نوشت: در داخل کشور، جریان مرموز و بعضا شناخته شده ای را می توان دید که با بهره گیری از کم توجهی مسئولان و مراکز مربوطه و یا سرگرم بودن آنان به چالش های- به قول حضرت آقا- ناموجه به جان ملت افتاده اند و در اقدامی هماهنگ با مدیران و کارفرمایان بیرونی خود، از یکسو تلاش می کنند آینده و سرنوشت اقتصادی کشور را به نتیجه مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با 1+5 گره بزنند و از سوی دیگر به قول «جین شارپ» و «بروس جنکینز» در کتاب «ضد کودتا»، برای آن که ادعا و توهمی که پراکنده اند را واقعی! جلوه دهند سایه ای هرچند مجازی را از واقعیت به نمایش می گذارند.

این جریان مرموز- که ناشناخته نیست- با بهره گیری از یک شبکه مافیایی، قیمت اجناس، کالا و خدمات مورد نیاز مردم را متناسب و همسو با شاخه بیرونی ترفند یاد شده، دست کاری می کند و در این میان آنچه تاسف آور است این که انگار نه انگار مسئولان و مراکز اقتصادی، اطلاعاتی و امنیتی کشور برای مقابله با این ترفند دوسویه دشمن و قطع شاخک های داخلی آن- که شناخته شده هستند- وظیفه ای برعهده دارند!

بعد از صدور قطعنامه 1929، واشنگتن پست نوشت، این قطعنامه نمی تواند تاثیری در مبادلات اقتصادی ایران داشته باشد و خانم هیلاری کلینتون در پاسخ به خبرنگار وال استریت ژورنال که نظرش را درباره این نوشته واشنگتن پست پرسیده بود گفت؛ می پذیرم که در دنیای کنونی و در اقتصاد باز جهانی، تحریم کشوری با گردش پولی سالانه صدها میلیارد دلار و حضور رقبای تجاری آسان نیست ولی صدور این قطعنامه می تواند در نگاه مردم ایران نسبت به آینده اقتصادی و معیشتی خود موثر باشد و زمینه همراهی مسئولان ایران با «نرم های بین المللی»- بخوانید کوتاه آمدن از حق ملت و باج دادن به آمریکا و متحدانش- را فراهم آورد! در این باره گفتنی های دیگری هست.
منبع: فرادید
bato-adv
bato-adv