bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۶۱۳۵

حمله روزنامه دولت به برادر رئیس جمهور

روایتهای تأمل برانگیز شرق از دکتر شریعتی، حمایت حکومت از نیروی انتظامی در گشت های ارشاد به روایت حسین قدیانی و بد و خوب عملکرد عمرانی رضاخان به روایت خوش چهره از جمله مطالب ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور آنها را منتشر کرده اند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۱


روایتهای تأمل برانگیز شرق از دکتر شریعتی، حمایت حکومت از نیروی انتظامی در گشت های ارشاد به روایت حسین قدیانی و بد و خوب عملکرد عمرانی رضاخان به روایت خوش چهره از جمله مطالب ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور آنها را منتشر کرده اند.

حوادث و رخدادهای روز کشور که عمدتا نیز چهره ای سیاسی دارند همواره مخاطبان فراوانی را به خود جلب می کنند. مخاطبان فراوانی که البته سعی می کنند مطالب خاص مربوط به این اخبار و روندها را از رسانه های مختلف رصد کنند و بخوانند.

آنچه که در ادامه می خوانید حاصل خبرخوانی در لابه لای این مطالب ویژه در روزنامه های کشور و انتخاب خاص ترین آنهاست.

روابط عمومی استانداری ها و فرمانداری ها منحل شد
به گزارش آرمان روابط عمومی، با ابلاغ بخشنامه وزارت کشور به استانداریها از این پس روابط عمومی استانداریها و فرمانداریهای سراسر کشور منحل شده و در زیرمجموعه دفتر استانداران و فرمانداران قرار میگیرد. این در حالی است که براساس خبر پایگاه اطلاع رسانی دولت قرار بود سطح سازمانی روابط عمومی های دستگاههای اجرایی در وزارتخانه ها و معاونت های ریاست جمهوری به مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و در استانداریها به اداره کل ارتقا یابد. به نظر میرسد در همین زمان، وزارت کشور با بخشنامه ای از استانداران و معاونان منابع نیروی انسانی استانداریها خواسته که با انحلال واحدهای روابط عمومی آن را در زیرمجموعه دفاتر استانداران اداره کنند.

حمله روزنامه ایران به برادر رئیس جمهور
روزنامه ایران در یکی از خبرهای خود نوشت: سایت خبری فارس! این بار به سراغ داوود احمدی نژاد رفت تا علت گرانی را کشف کند. وی بعد از آن که حضورش را مانع از اقدامات خلاف دولت ارزیابی کرد، جریان موسوم به انحرافی را که عامل اخراج خود می پندارد، منافق دانست و حتی در مسلمان بودن اعضای مخوف این جریان هم تشکیک وارد کرد.

یکی از معاونان رئیس جمهور سر کار نمی رود
یکی از معاونین رئیس جمهور که چندی پیش از سمت خود تودیع و در معاونت دیگری منصوب شده، در اعتراض به این جابجایی در محل کار جدید حضور پیدا نمی کند.

یک منبع آگاه با اعلام این خبر به روزنامه جوان گفته است: آقای "ع" در اعتراض به تصمیم رئیس جمهور نه در جلسات شرکت می کند و نه سر کار می رود. حتی گفته می شود وی می خواهد حکم مسئولیت جدید خود را پس دهد. پیش از این گفته شده بود معاونین رئیس جمهور که حدود دو هفته قبل برخی از آنها از مسئولیت های خود جابه جا شدند تا روز برگزاری مراسم تودیع و معارفه از این تغییرات اطلاع نداشتند.

بد و خوب عملکرد عمرانی رضاخان به روایت خوش چهره
محمد خوش چهره، به ملت ما گفته است: عملکرد عمرانی رضاخان به صرف عمرانی بودن آنها، واجد ارزش است اما از آنجایی که این فعالیت ها بسترساز سلطه بیگانگان در ایران بودند، جایگاه قضاوتی متفاوتی پیدا می کنند. لذا صرف کار عمرانی ملاک نیست، بلکه چه میزان این کار عمرانی در راستای منافع ملی و مصالح نسل های آینده است، معیار قضاوت خواهد بود.

وی همچنین افزوده است: همانگونه که شخصیتی مانند رضاخان هنوز هم از نظر تعدادی از صاحبنظران و نخبگان و حتی غیر نخبگان، به عنوان شخصی با عملکردهای سازنده برای کشور و مردم بوده، اما با همین اقدامات عمرانی باید گفت که زمینه هایی را برای عقب راندن خود و تسلط بیشتر کشورهای سلطه گر بر کشور ما ایجاد کرد.

روایتهای شرق از دکتر شریعتی
روزنامه شرق در شماره امروز خود، گفتگوها و یادداشت هایی را پیرامون دکتر علی شریعتی منتشر کرده است. در ادامه "تک جمله هایی" قابل تأمل را از این گفتگوها و یادداشت ها به انتخاب مهر آورده شده است:

_ شرق شرقیت خود را داراست. شریعتی مردی از شرق است.

_ مرحوم شریعتی با آن استعداد شگفت انگیز و قابل تحسینش و ضمنا عدم تعلقش به طیف سنتی در تهییج جوانان تشنه اصلاحات! از ترکیب انتخاب شده پاره هایی از اسلام و اردوگاه چپ، به وجود آورنده چنان زلزله ای در بین هموطنان می شود که هنوز هم بعد از گذشت این همه سال پس لرزه هایش را شاهد هستیم.

_ ذهن ایرانی بیشتر از منظر تئولوژیک اندیشی به مسایلش نگاه کرده و شاید به همین دلیل هم بوده که همواره در حل مسایلش عاجز مانده یا اشتباهاتش را مدام تکرار می کرده است.
_ زن چه زمان اثیری و چه آنگاه که تبدیل به لکاته بی ارزش می شود، خود نمی داند و خود این دو جایگاه را انتخاب نمی کند. ارتباط شریعتی با هر دو زن در سکوت سپری شده و تعامل یا وجود ندارد یا در ابهام صورت می گیرد. و به محض آنکه زن خواهان بیان و برقراری ارتباط می شود، پس می خورد و طرد می شود. شاید دلیل این امر را بتوان در خوانش نوعا مردانه شریعتی از ایده آلیسم و رئالیسم دانست.

سوریه به عنوان متحد ایران خار چشم غرب شده است
«مسئله غرب در سوریه آن است که با نفوذ ایران مقابله کند. غرب و کشورهای مرتجع حاشیه خلیج فارس به رهبری عربستان، نفوذ گسترده ایران از عراق تا لبنان را خطری راهبردی محسوب می کنند.»

به گزارش کیهان، این تحلیل را نشریه آلمانی دی سایت عنوان کرد و نوشت: دخالتی که کار نظام سوریه را تمام کند، تنها آغاز است و جنگ قدرت تمام منطقه را در همسایگی اسرائیل به بحران خواهد کشید.

دی سایت نوشت: مسئله مهم تر غرب در سوریه این است که با نفوذ ایران مقابله کنند، و یا به دیگر سخن پل زمینی شیعی را خراب کنند که از ایران تا عراق و سوریه و جنوب لبنان کشیده شده است. این پل هم در غرب و هم در کشورهای مرتجع خلیج فارس به رهبری عربستان سعودی به عنوان خطری راهبردی دیده می شود.

دی سایت با غیرقابل مقایسه خواندن سوریه و لیبی می نویسد: حکومت اسد از حمایت کشورهای پرنفوذ برخوردار است، مانند ایران و روسیه و نیز جمهوری خلق چین. دخالت نظامی غرب، به هر شکل که باشد، با خسارات های بسیار بیشتری همراه است تا دخالت در لیبی. حالا از این بگذریم که تشنجات داخلی لیبی بعد از سرنگونی قذافی به هیچ رو از بین نرفته است. شائول موفاز معاون نخست وزیر اسرائیل به تازگی خواستار دخالت نظامی در سوریه شد و گفت باید همچون مورد لیبی عمل کرد اما آنچه وی نگفت گرچه علی الاصول باید خود بهتر بداند، این است که قیاس با لیبی مع الفارق است.

سیدحسن خمینی: تفسیر امام بیشتر بعد عرفانی داشت
حجت الاسلام سیدحسن خمینی در بخشی از گفتگوی خود با روزنامه اطلاعات در پاسخ به سوال این روزنامه که از وی می پرسد: امام از نظر حوزوی هم فقیه و هم حکیم و هم عارف تلقی می شدند. در تفسیر قرآن و در فهم دینی به کدامیک از این معارف اسلامی توجه داشتند؟ می گوید: "تفسیر امام بیشتر بعد عرفانی داشت."

وی همچنین در پاسخ به این سوال که در عمل به دین یعنی در فقه، شیوه رفتار امام چگونه بود؟ شهودی بود یا عقلانی؟ پاسخ می دهد: اصل حضور امام در انقلاب حضوری عرفانی _ فقهی بود، اما این عرفان یک عرفان کاذب نبود.

سیدحسن خمینی در ادامه همچنین بیان می کند که تمام رفتارهای امام تابع یک نظام عقلانی بود.

وطن امروز: چرا برای موفقیت وزارت اطلاعات راهپیمایی نمی کنید
حسین قدیانی در بخشی از سرمقاله وطن امروز که با عنوان "در مدح گشت ارشاد" منتشر شد، نوشت: من با راهپیمایی در حمایت از نیروی انتظامی هم به خاطر گشت ارشاد، راستش خیلی موافق نیستم. آیا ما بعد از نماز جمعه در حمایت از سربازان گمنام امام زمان (عج) که عوامل ترور دانشمند هسته ای را به تکرار شکار کرده اند، تظاهرات می کنیم؟ اگرچه موضوع حجاب، یک موضوع ناموسی است اما باورم هست حیثیتی کردن گشت ارشاد کمکی به نیروی انتظامی نمی کند.

در بخش دیگری از این سرمقاله همچنین می خوانیم: حکومت طبعا بی هیچ واهمه ای از لومه لائمین، از نیروی انتظامی و گشت ارشاد دفاع می کند. همچنانکه تمنای حکومت از نهادهای دیگر که در اینباره موظف به کار فرهنگی و ایجابی اند، کار درست و درمان فرهنگی و ایجابی است. حکومت از نیروی انتظامی چیزی در مایه های گشت ارشاد می خواهد و از وزارت ارشاد، کاری در حوزه فرهنگ.

منبع: فرادید
bato-adv
bato-adv