bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۹۳۸۳
نمایندگان مجلس در گفتگو با فرارو بررسی کردند

آیا اصولگرایان برای انتخاب رئیس‌جمهور آینده اجماع خواهند کرد؟

فضای سیاسی کشور حاکی از آن است که تحرکات جریان های سیاسی مختلف برای انتخابات ریاست جمهوری آینده آغاز شده است. این روزها برگزاری دیدارهای مختلف میان سیاسیون و مطرح شدن نام هایی برای کاندیداتوری نقل محافل رسانه ای شده است.

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۸ تير ۱۳۹۱

فرارو- فضای سیاسی کشور حاکی از آن است که تحرکات جریان های سیاسی مختلف برای انتخابات ریاست جمهوری آینده آغاز شده است. این روزها برگزاری دیدارهای مختلف میان سیاسیون و مطرح شدن نام هایی برای کاندیداتوری نقل محافل رسانه ای شده است.

خبرهای رسیده از جبهه پایداری نشان می دهد که این جریان استارت خود برای انتخابات را زده است. این موضوع می تواند دوباره بحث انشقاق و تفرقه میان اصولگرایان را مطرح کند.

در حالی که اصولگرایان با لیست های مختلف وارد پروسه انتخابات مجلس شده بودند و در انتخابات هیات رئیسه مجلس نیز شاهد بروز تفرقه میان آنها و سر برآوردن فراکسیون های جدید بودیم؛ امروز نیز تسری این اختلافات به انتخابات ریاست جمهوری آینده و معرفی کاندیداهای مختلف از سوی آنها به گوش می رسد.

پرویز سروری قائم مقام جمعیت رهپویان در گفتگو با فرارو ضمن اشاره به این موضوع می گوید: «متاسفانه اکنون فضای عمومی این تفرقه را به ذهن متبادر می سازد و اگر مدیریت قاطعی جهت حل مشکلات موجود اقدام نکند و این رویکرد غلطی که بین برخی از گروههای اصولگرایی ریشه دوانده است که امروز ما باید به رقابت درون گفتمانی روی بیاوریم؛ باعث خواهد شد رقابت را بین خانواده اصولگرا برگزار کنیم.»

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: «این ذهنیت وجود دارد که این اختلافاتی که در مجلس امروز به شکلی بسیار دغدغه آمیزی بوجود آمده و چند فراکسیون در آن شکل گرفته است و متاسفانه اختلاف در حال تئوریزه شدن هم می باشد، می تواند افق بسیار مبهمی را برای اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آینده فراهم کند.»

سروری گفت: «تفرقه میان اصولگرایان ظرفیت های نیروهای اصولگرا را تقسیم می کند و اختلاف را به دامنه هرم اصولگرایان خواهد برد. این انشقاق بدنه اجتماعی اصولگرایان را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد و به نظر من گفتمان غالب میان اصولگرایان که وحدت و انسجام بوده را به گقتمان رقابت و اختلاف تبدیل خواهد کرد و این امر زمینه انحطاط و سقوط خواهد بود.» (متن کامل گفتگوی سروری با فرارو را اینجا بخوانید.)

در این رابطه حسین نجابت دیگر نماینده مجلس نیز در گفتگو با فرارو گفت: «با انشقاقی که در قبل و بعد از انتخابات مجلس در میان اصولگرایان رخ داد، اصولگرایی لطمه خورد و این امر احتمالا به انتخابات ریاست جمهوری هم سرایت پیدا خواهد کرد. لذا باید آرایش جدیدی تعریف کرد.»

وی ادامه داد: «انشقاقی که میان اصولگرایان در انتخابات مجلس بروز کرد در انتخابات ریاست جمهوری موثر خواهد بود؛ اما اینکه تاثیر آن به چه صورت باشد نمی دانم. من معتقدم در انتخابات ریاست جمهوری آینده یک آرایش سیاسی جدیدی شکل خواهد گرفت.» (متن کامل گفتگوی نجابت با فرارو را اینجا بخوانید.)

اما اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «سعی ما بر این است که بتوانیم یکپارچگی را بوجود بیاوریم؛ ولی اگر بوجود نیامد هم اشکالی ایجاد نخواهد شد چون اصولگرایان همه خود را داخل نظام می بینند.»

وی همچنین اظهار کرد: «بنده خبر کاندیداتوری آقای لنکرانی توسط جبهه پایداری را پیگیری کردم و چنین چیزی نبوده است. بعضی ها خود را جلو انداختند تا بتوانند جو را در اختیار خود بگیرند. ولی واقعیت این است که به نظر من صحبت در این باره اکنون مقداری زود است و باید تحمل کرد و مردم را درگیر این مسائل نکرد.» (متن کامل گفتگوی کوثری با فرارو را اینجا بخوانید.)

bato-adv
bato-adv
bato-adv