bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۲۳۶۳

ماساژ درمانی بهانه ای برای سوءاستفاده از زنان

دستگیری هکر کلاه سیاه، کلاهبرداری در قالب تبلیغات اینترنتی و سوء استفاده از زنان به بهانه ماساژ درمانی مهمترین اخبار پلیس فتا است.

تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۱

دستگیری هکر کلاه سیاه، کلاهبرداری در قالب تبلیغات اینترنتی و سوء استفاده از زنان به بهانه ماساژ درمانی مهمترین اخبار پلیس فتا است.

سرهنگ امینی رئیس پلیس فتا استان اردبیل اظهار داشت: پی شکایت خانمی ساکن تهران مبنی بر اینکه از حساب وی مبلغی به صورت اینترنتی برداشت و صرف خرید اینترنتی شده است، این پرونده در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی ادامه داد: تحقیقات گسترده در خصوص پرونده آغاز شد و پس از استعلام های بانکی و تلاش های شبانه روزی پلیس فتا سرانجام متهم که ساکن شهر اردبیل بود، شناسایی و دستگیر شد.متهم ابتدا منکر جرم خود شد اما با وجود شواهد و قرائن موجود به بزه انتسابی خود اعتراف کرد و شرح داد که رمز کارت شارژها را از فردی که ساکن رشت است و نسبت خانوادگی با وی دارد خریداری کرده است.

رئیس پلیس فتا استان اردبیل ادامه داد: تیمی مجرب و کار آمد از پلیس فتا این استان در جهت تکمیل تحقیقات خود وشناسایی متهم دوم راهی شهرستان رشت شده و موفق به دستگیری متهم دوم شدند.

متهم اعتراف کرد با استفاده از نرم افزاری جاسوسی اقدام به سرقت اطلاعات افراد می‌کردم و این نرم افزار را از فردی که ساکن یکی از کشورهای خارجی است تهیه و با کمک این نرم افزار فایل های تبلیغاتی یا متن های همکاری برای اشخاص از طریق پست الکترونیکی ارسال می کردم و بعد از رویت برنامه مذکور توسط قربانیان تمامی عملیات های انجام شده رایانه کاربران برای من ارسال می شد و از این طریق اقدام به خریدهای اینترنتی می کردم.

سرهنگ امینی به هموطنان هشدار دارد هیچ گاه پست الکترونیکی افراد و شرکت های ناشناس را رویت نکرده زیرا ممکن است دامی باشد برای به سرقت بردن اطلاعات بانکی، همچنین باید از بازکردن ایمیل های مشکوک و ناشناس نیز خودداری کرد.

سرقت میلیونی با پیدا کردن رمز عابر بانک
سرهنگ محمدی رئیس پلیس فتا شرق تهران اعلام کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر برداشت غیر مجاز مبلغ هنگفتی از حساب بانکی وی دستور پیگیری این پرونده برای افسران زبده و کارشناسان متخصص پلیس فتا صادر شد.

وی تصریح کرد: پس از اقدامات فنی و مهندسی تخصصی و رصد های گوناگون و اطلاعاتی سرانجام کمتر از یک هفته متهم دستگیر و به این پلیس انتقال داده شد که در ابتدا منکر بزه انجام شده بود، اما زمانی که با مستندات این پلیس رو به رو شد ناچار لب به اعتراف گشود و جرم ارتکابی را پذیرفت.

سرهنگ محمدی در خاتمه از شهروندان خواست تا به هشدار های پلیس فتا توجه کنند و در هنگام استفاده از پایانه های خودپرداز هوشیار باشند و اجازه ندهد که دیگران اطلاعات حسابشان را در زمان استفاده از خودپردازها رویت کنند.

هکر کلاه سیاه دستگیر شد
سرهنگ قبادزاده رئیس پلیس استان ایلام اعلام کرد: در پی شکایت سایت های دولتی و خصوصی مبنی بر هک شدن و نفوذ غیر قانونی به سایت آنها تیم ویژه ای از کارشناسان و افسران پلیس فتا برای پیگیری این پرونده تشکیل شد.

وی تصریح کرد: پس از رصدهای پی در پی بر روی فضای سایبری و اقدامات فنی و مهندسی بسیار دقیق و تخصصی

سرانجام در کمتر از یک هفته ماموران این پلیس توانستند این هکر کلاه سیاه را شناسایی و او رادستگیر کنند.

این مقام مسئول گفت: پس از دستگیری مجرم اعتراف به هک سایت های دولتی، خصوصی، ISPها و سوء استفاده از اینترنت مشترکان شرکت های خصوصی و مخابرات و نفوذ و برداشت غیر مجاز اینترنتی از حساب مشتریان بانک ها کرد.

معاون اجتماعی پلیس فتا در همین رابطه از کاربران میخواهد تا از رمز هایی با کارکترهای گوناگون استفاده کنند، که از طرف این قبیل متخلفان و هکرها مورد سوء استفاده قرار نگیرند.
 

ماساژ درمانی بهانه ای برای سو استفاده از بانوان
سرهنگ اسماعیلی رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت در پی رصد های شبانه روزی تیم ویژه پلیس فتا بر روی فضای سایبری و تسلط کامل بر روی شبکه های اجتماعی چندی پیش در یکی از سایت های غیر قانونی شبکه اجتماعی صفحه ای با موضوع ماساژ درمانی ساخته شد که اقدام به تبلیغ ماساژ درمانی و جذب مشتری برای ماساژ می‌کرد.

وی افزود: در پی اقدامات اطلاعاتی و فنی و مهندسی تخصصی بر روی این صفحه سرانجام توانستند با مدیر گرداننده صفحه ارتباط برقرار کنند، و با حکم قضایی متهم را در که در یکی از هتل های استان کرمان مخفی و اقدام به انجام این جرم می کرد را دستگیر و به این پلیس ارجاع دهند.

این مقام مسئول گفت: زمانی که متهم با مستندات پلیس فتا روبه رو شد به جرم انجام شده اعتراف کرد و گفت این صفحه را برای سوء قصد به بانوان ایجاد کردم و هیچ مدرکی برای ماساژ درمانی ندارم.

سرهنگ اسماعیلی از شهروندان خواست تا به تبلیغات های اینترنتی مخصوصا تبلیغات هایی که بر روی شبکه های اجتماعی بارگزاری می شود اعتماد نکنند و اگر تبلیغ مشکوکی در اینترنت مشاهده کردند سریعا با سایت پلیس فتا ارتباط برقرار کرده و آدرس صفحه مورد نظر را در سایت این پلیس ثبت کنند.

منبع: فرادید
bato-adv
bato-adv
bato-adv