معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نگرانی اصلی ما در مناطق زلزله زده سرد شدن هوا و افزایش احتمال شیوع بیماریهای تنفسی است.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نگرانی اصلی ما در مناطق زلزله زده سرد شدن هوا و افزایش احتمال شیوع بیماریهای تنفسی است.
به گزارش ایسنا، علیرضا مصداقی نیا در بازدید از مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی خواستار انتقال هرچه سریعتر مردم زلزله زده از چادرها به کانکس شد.
وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشان داد که برای مقابله با بحران از توانمندیهای بالایی برخوردار است.
وی افزود: این دانشگاه گروههای پزشکی زیادی را در منطقه زلزله زده مستقر کرده و این گروهها روزانه به تمام روستاها و مناطق زلزله زده سرکشی میکنند و اوضاع کاملاً تحت کنترل است.
مصداقی نیا در زمینه بازسازی هرچه سریعتر مراکز و خانههای بهداشتی مناطق آسیب دیده قول مساعد داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز از اعزام روزانه 30 اکیپ بهداشتی و درمانی سیار به 178 روستای زلزله زده آذربایجان شرقی خبر داد.
علیرضا یعقوبی اظهار داشت: این اکیپ ها متشکل از 30 پزشک،30 ماما،22 کارشناس بهداشت محیط،22 کارشناس بیماری ها،12 کارشناس روان،11 دارو یار،22 مسئول امور عمومی و خدمات هستند که با همراهی 30 راننده و خودرو به تمام روستاهای آسیب دیده سرکشی میکنند.
وی افزود: اکیپهای پزشکی با معاینه اهالی در محل به ویژه کودکان ضمن تشخیص بیماریهای احتمالی، داروهای مورد نیاز را در محل تجویز و در صورت بد حال بودن به مراکز درمانی انتقال می یابند.
دکتر یعقوبی تشریح کرد: این تیمها بر وضع زنان باردار و کودکان منطقه دقت بیشتری دارند و سرکشی های روزانه را به صورت مرتب انجام میدهند.