bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۵۰۷۹

تعطیلی سفارت کانادا به خاطر مشکلات مالی!

عصر روز گذشته (جمعه 17 شهریور ماه 1391) بود که خبرگزاری های غربی، خبر تعطیلی سفارت خانه کانادا در تهران را به نقل از وزیر امور خارجه این کشور روی خروجی خود قرار دادند.

تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱
سایت باشگاه خبرنگاران، متعلق به سازمان صداو سیما نوشت: 

عصر روز گذشته (جمعه 17 شهریور ماه 1391) بود که خبرگزاری های غربی، خبر تعطیلی سفارت خانه کانادا در تهران را به نقل از وزیر امور خارجه این کشور روی خروجی خود قرار دادند.

جان بیرد وزیر امور خارجه دولت کانادا روز گذشته (جمعه هفدهم شهریور ماه) در کنفرانس خبری خود در کنفرانس موسوم به دوستان سوریه (دشمنان سوریه) در استانبول در یک پز و پرستیژ کاملا سیاسی با حضور در میان خبرنگاران، از تعطیلی سفارت خانه این کشور در تهران خبر داد و اعلام کرد: دیپلمات های ایرانی 5 روز فرصت دارند خاک کانادا را ترک کنند.

نفر اول دیپلماسی کشور کانادا در توجیه تصمیم دولت کانادا مسائلی همچون حمایت ایران از سوریه و دشمنی با رژیم صهیونیستی را بر شمرده و با این توجیحات کار دولت متبوعش را کاملا سیاسی جلوه داد.

پس از این بود که خبرنگاران باشگاه خبرنگاران در تماس با منابع آگاه علت اصلی این تصمیم را جویا شدند.

بنا بر اطلاعات به دست آمده از منابع موثق داخلي و خارجي، دولت کانادا که همچون دولت های غربی در بحران شدید اقتصادی فرو رفته است و تا ورشکستگی ملی فاصله زیادی ندارد، از چیزی حدود یک سال پیش در دستوری محرمانه به وزارت امور خارجه از آنها می خواهد طرح تعدیل نیروهای محلی و سپس تعطیلی سفارت خانه های خود در چندین کشور را در دستور کار خود قرار دهند.

وزارت امور خارجه هم که منابع مالی خود را به دلیل بحران شدید مالی و اقتصادی دولت رو به کاهش می بیند، در دستوری به سفارت خانه های خود در 25 کشور دنیا از جمله ایران دستور تعدیل نیروهای محلی و در نهایت تعطیلی سفارت خانه را صادر می کند.

از حدود 6 ماه پیش دستور محرمانه دولت بحران زده کانادا در دستور کار اصلی سفارت خانه های کانادا در 25 کشور دنیا قرار می گیرد و اولین قدم تعدیل نیروهای محلی و بومی بود.

بنا بر اطلاعات موثق ارائه شده از سوی منابع مطلع، از 6 ماه پیش مسئولان سفارت کانادا در تهران بنا بر دستور دریافتی از اتاوا (پایتخت کانادا) کارمندان محلی خود را تعدیل می کنند تا اینکه پس از یک ماه تمام کارمندان ایرانی این سفارت خانه تعدیل شده و مرحله بعدی تعطیلی سفارت خانه در تهران در دستور کار قرار می گیرد.

بنا بر این گزارش، مسئولان سفارت خانه کانادا در تهران بیش از 4 ماه پیش، 250 کارتن از وسایل و تجهیزات سفارت خانه کانادا در تهران را بسته بندی کرده و به کانادا منتقل می کنند تا سفارت خانه این کشور در تهران به صورت نیمه تعطیل در بیاید.

دولت کانادا که طی ماه های گذشته فشار شدید مالی و اقتصادی را در کنار فشارهای شدید اجتماعی و سیاسی تجربه کرده و همین عوامل باعث بروز تظاهرات گسترده دانشجویی، بالا رفتن میزان بیکاری و همچنین فقر و گرسنگی شده است در اقدامی کاملا بی ربط با سیاست ولی با پزی سیاسی اولین قدم از تعطیلی سفارت خانه های خود در نقاط مختلف دنیا را با تعطیلی سفارت خانه نیمه تعطیل خود در تهران (به بهانه حمایت ایران از سوریه و دشمنی با رژیم صهیونیستی) کلید زد تا در آینده سفارت خانه های خود در برخی دیگر از کشورها از جمله آلمان، ژاپن، فیلیپین، ترکمنستان و چندین کشور دیگر را نیز که نیمه تعطیل هستند، تعطیل کند.

این در حالی است که کار بسیاری از این به اصطلاح سفارت خانه ها در دیگر کشورهای دنیا صرفا کار کنسولی بوده و دفتر وزارت امور خارجه کانادا در آن کشورها پرسنل و دیپلمات بلند پایه برای پرداخت مبالغ هنگفت مالی نداشته است.

گزارش ها حکایت از آن دارند که دولت کانادا برای انجام امور خود در کشورهایی که سفارت خانه خود را در آنجا تعطیل کرده، قصد دارد سفارت خانه منطقه ای دایر کند.

باشگاه خبرنگاران به زودی اطلاعات دیگری را از دلایل کاملا اقتصادی تعطیلی سفارت خانه کانادا در تهران منتشر می کند.
ناشناس
Germany
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
ما هم این خبر را باور کردیم !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
در آمد سفارت کانادا از مردم مشتاق مهاجرت و سفر به کانادا کم نبوده که این کشور تجارتخانه خود را در ایران تعطیل کند و بر همگان روشن است که سالی چند صد هزار نفر ایرانی به بهانه مهاجرت و توریستی و تحصیل و کار قصد عزیمت به انجا را دارند و نیز همه میدانندکه چه با سفر شما به کانادا موافقت میکردند یا نمیکردند حدود 400 دلار از شما میگرفتند ( برای هر بار درخواست )
علی
United Arab Emirates
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
حالا هر انگی رو بچسبونین
جعفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
به متغییرها و شاخص های اقتصادی زیر توجه کنید:

1- مقایسه درآمد سرانه ایران و کانادا.
2- مقایسه تولید ناخاص ملی ایرام و کانادا.
3- مقایسه رتبه و جایگاه جهانی ایران و کانادا از نظر رفاه اجتماعی - بهداشت - اقتصاد - بیکاری - تولید صنعتی - ذخیره ارزی و...

پس از مقایسه جملات زیر را بخوانید ...

دولت کانادا که طی ماه های گذشته فشار شدید مالی و اقتصادی را در کنار فشارهای شدید اجتماعی و سیاسی تجربه کرده و همین عوامل باعث بروز تظاهرات گسترده دانشجویی، بالا رفتن میزان بیکاری و همچنین فقر و گرسنگی شده است .
سامان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
اگر این توجیه صحیح باشه و هزینه سفارتخانه ها آنقدر زیاده که کشوری همچون کانادا با چنین منابعی مجبور به تعطیلی سفارتخانه های خود می شود ، در حالی که یکی از پر مراجعه ترین سفارتخانه ها در کشورهای در حال توسعه می باشد، چرا ما سفارتخانه های خود در بسیاری کشورها را که در آن مگس می پرانند تعطیل نمی کنیم. چرا در این اوضاع بد اقتصادی از صرف هزینه های اضافی ممانعت بعمل نمی آوریم؟ بهتر است در توجیه چنین رویدادهایی ابتدا کمی فکر شود و سپس قلمفرسایی گردد.
انتشار یافته: ۸
ناشناس
United States of America
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
قشنگ بود خندیدیم.بگین بیان از ما اقتصاد یاد بگیرن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
شما مردومو چی فرض می کنیدکه این خبروعنوان می کنید؟!!!!!!!!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
اون منابع موثق شما اطلاعات جديدي از وضع مالي دولت ايران ندارن!؟ چرا مزخرف ميبافين؟ هزينه يه سفارتخانه مگه چقدره كه يك كشور ثروتمند مثل كانادا به خاطر صرفه جويي بياد سفارتخانه تعطيل كنه. چرا بقيه سفارتخانه هاشو تعطيل نميكنه؟ منابع موثق باشگاه خبر!!!نگاران جوان چه كسايي بودن كه از وزير امور خارجه كانادا اشراف بيشتري به اين موضوع دارند؟ بسه ديگه اينقدر مردم رو ببو فرض نكنين.فقط خودتونو بيشتر خراب ميكنين