bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۲۰۹۳

شریعتمداری؛ بندبازی شریکان دزد و رفیقان قافله

تاریخ انتشار: ۰۱:۱۴ - ۲۳ آبان ۱۳۹۱

حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: 
گراني و افزايش لگام گسيخته قيمت كالا و خدمات مورد نياز مردم كه اين روزها سايه سنگين و آزاردهنده خود را بر شانه اقشار مستضعف و كم درآمد جامعه تحميل كرده است، واقعيتي تلخ و غيرقابل انكار است. درباره عوامل گراني و چرايي آن بحث هاي دامنه داري در جريان است كه در آن به عواملي نظير اثرگذاري تحريم ها، سوء مديريت ها، حضور فعال مافياي اقتصادي، رها شدگي ماجرا از سوي برخي مسئولان ذيربط و پرداختن به مسائل حاشيه اي، تلاش سازمان يافته و پنهان براي مؤثر جلوه دادن تحريم ها و يا مجموعه اي از عوامل ياد شده، اشاره مي شود.

پاسخ اما، هر چه باشد، از دو نكته نبايد غفلت كرد، اول آن كه تحريم ها اگرچه در پيدايش پديده تلخ گراني بي تأثير نبوده و نيستند ولي ضريب اثر تحريم ها با ميزان گراني موجود و افزايش جهشي قيمت كالا و خدمات ضروري مردم كه اين روزها شاهد آنيم همخواني ندارد، بنابراين بايد روي عوامل ديگر و راه هاي مقابله با آن حساب ويژه و بيشتري باز كرد، چرا كه ظرفيت و توان اقتصادي كشور بسيار فراتر از آن است كه تحريم ها به تنهايي توان پديدآوردن آشفته بازار كنوني را داشته باشند.

نكته دوم اما، «بندبازي» جرياني است كه به گواهي مواضع و عملكرد گذشته خود، مخصوصاً در فصل 8 ماهه فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88، «شريك دزد» بوده اند و اين روزها، اصرار دارند در نقش «رفيق قافله»! ظاهر شوند. جريان مورد اشاره در جديدترين توطئه خود، دست به يك «تقسيم كار» زده است. شاخه اول شامل تعداد اندكي از اصحاب فتنه است كه متاسفانه شمار اندكي از خودي هاي ساده انديش نيز به آن دل بسته اند! وظيفه يا مأموريت اين شاخه، آن است كه براي عبور از عقبه پيش روي، «آدرس غلط» بدهد.

 نگاهي به مصاحبه هاي پي درپي افراد اين شاخه نشان مي دهد كه «ترجيع بند» و «گزاره تكراري» اين مصاحبه ها و سخنراني ها، نفي راه طي شده و ناديده گرفتن گام هاي بلندي است كه طي چند سال اخير برداشته شده است، نظير اين توهم پراكني ها كه بعد از انتخابات 88 بسياري از دلسوزان نظام! كنار گذارده شده اند! نگاه خودي و غير خودي به وحدت ملي آسيب رسانده است! نبايد در سياست خارجي تنش آفريني كرد! ما كه بوديم چنين و چنان كرديم! و اگر بيائيم چنين و چنان خواهيم كرد و....

شاخه دوم، مأموريت دارد با فضاسازي و انگاره پردازي آدرس غلطي را كه شاخه اول ارائه مي دهد نجات بخش! معرفي كند. اين شاخه از طريق رسانه هاي پرشماري كه در داخل كشور در اختيار دارد و صدها سايت اينترنتي كه از خارج كشور بارگذاري مي شود و دهها شبكه راديو تلويزيوني فارسي زبان نظير بي بي سي، صداي آمريكا، صداي اسرائيل، راديو فردا، راديو تلويزيون فارسي زبان آمريكا، شبكه تلويزيوني فارسي زبان يورونيوز و... كه براي پشتيباني از جريان ياد شده، راه اندازي شده است، وظيفه سياه نمايي درباره شرايط كنوني كشور، بي آينده نشان دادن فضاي پيش روي و نهايتاً معرفي آدرس غلط شاخه اول- به عنوان تنها راه عبور از عقبه گراني- را برعهده دارد.

هر دو شاخه روي دو نقطه به طور مشترك انگشت مي گذارند و درباره آن وارونه نمايي مي كنند. اول؛ گراني هاي اخير و نسبت دادن آن به مقاومت در برابر باج خواهي بيگانگان و دوم؛ تلاش براي پاك كردن وطن فروشي، خيانت و جنايتي كه در فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 مرتكب شده اند.
جريان ياد شده اگرچه رسواتر از آن است كه بتواند از سد بصيرت مثال زدني مردم و هوشياري مسئولان عبور كند ولي از يكسو ديده مي شود كه برخي از خودي هاي ساده انديش- هرچند اندك و كم شمار- نسبت به سوابق اين جريان دچار نوعي فراموشي شده اند و يا دست هاي پنهان و آشكار اعضاي شاخه اول را در فتنه 88 ناديده گرفته اند و با استناد به سوابق آنان، در اين تصور- بخوانيد توهم- به سر مي برند كه گردن كشي قبلي آنها عليه نظام نبوده بلكه تنها از دولت نهم و دهم دل خوشي نداشته اند!...

و از سوي ديگر جريان مورد اشاره روي موج گراني هاي اخير سوار شده و با اين اميد كه دوران حاكميت آنها بر مجلس و دولت از يادها رفته باشد، درباره سياست هاي اقتصادي خود در آن دوران، دروغ پردازي مي كنند. دقيقا به اين علت است كه اشاره اي هرچند گذرا به بينش و منش اقتصادي جريان ياد شده در دولت هاي گذشته، ضروري به نظر مي رسد.

الف: به جرأت بايد گفت كه در دولت هاي گذشته هيچ پرونده فساد اقتصادي را نمي توان آدرس داد كه در آن مفسدان كلان اقتصادي آشكارا از سوي اعضاي اين جريان- كه آن هنگام در دولت يا مجلس حضور داشتند- حمايت نشده باشند!

1- در جلسه محاكمه شهردار وقت نزديك به 20 نفر از وزيران و معاونان آنها حضور يافته و سعي در ارعاب دادگاه، انحراف افكار عمومي و نهايتا تطهير مجرم داشتند. و در همان حال روزنامه هاي زنجيره اي از شهردار مجرم با عنوان «اميركبير ايران»! ياد مي كردند. در آن هنگام، شهرداري با نزديك به يكصد و بيست مورد شكايت، كيهان را به دادگاه كشيد كه هيچيك از آنها وارد دانسته نشد.

2- وقتي كيهان پرونده فساد اقتصادي شركت مارين سرويس را با ارائه اسناد مربوطه برملا كرد، بلافاصله مشاور رئيس جمهور وقت و تعدادي از نمايندگان مدعي اصلاحات در مجلس ششم به حمايت از مفسد اقتصادي اين پرونده برخاستند و در حالي كه وزير دادگستري وقت فساد اقتصادي كلان انجام شده از سوي مفسد اين پرونده را تاييد مي كرد، آقاي انصاري راد رئيس كميسيون اصل 90 مجلس اصلاحات اعلام كرد «من مديرعامل اين شركت را نه گناهكار مي دانم و نه تبرئه مي كنم» و در حالي كه 15هزار شكايت به كميسيون اصل 90 ارائه شده بود، اين كميسيون رسيدگي به شكايت مفسد اقتصادي ياد شده را در اولويت قرار داد و سپس اعلام كرد مديرعامل مارين سرويس مرتكب هيچ جرمي نشده است!

3- بعد از بازداشت شهرام جزايري به جرم فساد اقتصادي كلان - كه هنوز در زندان است- مدعيان اصلاحات كه در آن هنگام دولت و مجلس را در اختيار داشتند، به حمايت آشكار از وي برخاستند. و چند روز بعد معلوم شد كه ده ها تن از نمايندگان مدعي اصلاحات مجلس ششم و تعدادي از ديگر مدعيان اصلاحات مبالغ كلاني از شهرام جزايري دريافت كرده اند. پشتيباني و حمايت اصلاح طلبان از اين مفسد اقتصادي تا آنجا بود كه وزارت بازرگاني وقت و نمايندگان مدعي اصلاحات دست به تغيير قانون براي نجات وي زدند و روزنامه هاي زنجيره اي از شهرام جزايري با عنوان «كارآفرين جوان»! ياد كردند! فساد اقتصادي در شركت پتروپارس، قطعات فولادي و .... كه مي گذاريم و مي گذريم.

4- وقتي به آقاي خاتمي اعتراض شد كه چرا نسبت به معيشت مردم و سامان دهي اقتصاد كشور، بي تفاوت هستيد، پاسخ مدعيان اصلاحات اين بود كه آقاي خاتمي در جريان انتخابات خود شعار اقتصادي نداده اند! و هنگامي كه كيهان ده ها نمونه از شعار اقتصادي ايشان را بازگو كرد، پاسخ اين بود كه ما(اصلاح طلبان) براي توسعه سياسي آمده ايم.

5- در مجلس ششم اين اعتراض مطرح شد كه چرا به جاي طرح ها و لوايحي نظير «مصونيت مجرمان بعد از ورود به دانشگاه ها»، «لغو گزينش ها» و... به مشكلات اقتصادي مردم رسيدگي نمي كنيد، آقاي مزروعي نماينده وقت مجلس ششم كه امروزه به بلژيك پناهنده شده و با مقر اتحاديه اروپا در بروكسل و آيپك (لابي صهيونيست ها) در آمريكا فالوده مي خورد، پشت تريبون رفت و با بي ادبي گفت؛ اگر مرگ موش هم توزيع شود، مردم براي گرفتن آن صف مي بندند! و يكي ديگر از مدعيان اصلاحات با وقاحت از مردم مستضعف با عنوان «لشكر قابلمه به دست ها»! ياد كرد.
6- وقتي سوءاستفاده هاي كلان در وزارت نفت دولت اصلاحات برملا شد و از نمايندگان مدعي اصلاحات پرسيده شد كه چرا وظيفه نظارتي خود را رها كرده و ميلياردها دلار از ثروت ملي را به باد داده اند؟! پاسخ اين بود كه «ما فرصت بررسي قراردادها را نداريم»! و ده ها نمونه ديگر كه بيرون از محدوده اين نوشته محدود است.

ب: مدعيان اصلاحات در فتنه 88 آشكارا و بي پرده نقش ستون پنجم مثلث آمريكا، اسرائيل و انگليس را برعهده داشتند و دست به وطن فروشي و ده ها خيانت و جنايت آشكار زدند كه خود ماجراي مفصلي است و فصل جداگانه اي را مي طلبد. بنابراين بدون كمترين ترديدي مي توان نتيجه گرفت؛ آدرسي كه جريان ياد شده براي عبور از عقبه پيش روي ارائه مي كند، آدرس تنگه اي است كه مثلث آمريكا، اسرائيل و انگليس در پشت صخره هاي آن براي مقابله با نظام اسلامي و مردم پاكباخته اين مرز و بوم به كمين نشسته اند. و به قول شاعر؛ شايد آن نقطه نوراني دشت، چشم گرگان بيابان باشد!

ج: و بالاخره گفتني است انبوه خدمات دولت نهم و دهم- و مخصوصا دولت نهم- با هيچيك از دولت هاي سازندگي و اصلاحات نه فقط قابل مقايسه نيست، بلكه نمره خدماتي آن با دو دولت ياد شده فاصله اي پرناشدني دارد. برخي از اين خدمات بي نظير و بي سابقه بوده است، دولت نهم، حلقه مديريتي ثابت و كدگذاري شده را شكست، ثروت ملي را به ميان مردم برد، امكانات و داشته هاي نظام را به دوردست ترين نقاط كشور كشيد، در سياست خارجي و مقابله با باج خواهي دشمنان- مخصوصا در دولت نهم- خوش درخشيد، طرح هدفمندي يارانه ها را كه هر دو دولت سازندگي و اصلاحات، اجراي آن را ضروري مي دانستند ولي جرأت انجام آن را نداشتند با شجاعت و جسارت عملياتي كرد و... اما متاسفانه در مواردي نيز دچار خطا شده و لغزيد كه كم توجهي اخير به مسائل معيشتي مردم و يا حاشيه سازي به جاي پرداختن به مسائل اصلي از جمله آنهاست. ولي در اين ميان نكته بسيار بااهميت و عبرت انگيزي هست و آن اينكه، خطاهاي دولت كنوني دقيقا در آن نقاط است كه به جاي مشي اصولگرايانه به راه و روش دولت هاي سازندگي و اصلاحات روي كرده است. نظير پرداختن به حاشيه ها به جاي مسائل اصلي، استفاده از مشاوراني كه برخي از آنها با كارگزاران دو دولت قبلي گره خورده اند و...
 
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
قسمت ج ا بند 5 خيلي جالبه
ناشناس
United Arab Emirates
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
بنده خدا داری بدجور دست و پا میزنی ولی نمی تونی با این حرفها افتضاح این دولت رو جمع کنی!!تو بند آخر افتخار واقعی کردن ارزش ریال!!! رو جا انداختی اخوی. ضمناً تلویزیون فارسی زبان یورونیوز اصلاً وجود خارجی ندارد بلکه شبکه یورونیوز قابلیت تغییر زبان به زبان فارسی را هم دارد مثل نزدیک به 20 زبان دیگر.نمی دونی بپرس جناب علامه!!!
یک ایرانی متنفر از تحجر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
چه شده است جناب شریعتمداری خود بدون رقیب به بند بازی مشغول می شود ایشان در مناظره با غیر همفکر حرفی برای گفتن ندارند . وحریف دست وپا بسته می شوند اما به روزنامه که می رسند شروع به انتشار توهمات خود می کنند جناب شریعتمداری برنده شدن در بازی با رقیب خیالی افتخاری نخواهد داشت ومرد را باید در عرصه مبارزه رودرو شناخت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
آقای شریعتمداری! شعار ندهید. آیا برای خرید کاغذ اقدام کرده اید؟ آیا برای اقلام ضروری زندگی خود اقدام کرده اید؟ آیا از تدارکات اداره خود استعلام کرده اید؟ انصاف بدهید کدام دوره تا این حد بی ضابطه قیمتها بالا میرفت؟ در کدام دوره تا این حد ارزش پول ملی کاهش یافته است؟ در کدام دوره تا این حد واحدهای تولیدی تعطیل یا نیمه ظرفیت کار می کردند؟ توزیع کردن پول نفت بین مردمی که مصرف کننده هستند و ندادن آن به بخش مولد کجایش هنرمندی است؟
شما بیشتر در این مقاله خواستید انتقادات فعلی را با حمله جواب دهید ولی مطمئن باشید که خودتان را بیشتر مسخره می کنید.چون واقعیت جامعه و افکار عمومی چیز دیگری است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
1) شماره 1 و 2 را مجددا ببینید: چطور شکایات از کیهان می تواند وارد دانسته نشود اما اگر اتهام دیگران وارد دانسته نشود اشکال دارد؟
2) در شماره 5 کیهان توهینی به مستضعفان کرده است. میخواهم مثل ستونهای گفتم و گفت خود کیهان بگویم:
گفت: فلان کس فلان فحش را به تو داد
گفتم: تو خودت هم با او موافقی وگرنه نقل این سخن از دهان وی نمی کردی!
انتشار یافته: ۲۴
رضا پندار
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
جناب شریعتمداری اینم از دولتی که شما خودت رو بخاطرش میکشتی و به دولتهای قبلی هزار مدل انگ میچسبوندی بدون حتی کوچکترین مدرک.خدا رو شکر که حضرتعالی قبول کردید که تحریمها اثر داشته/دولت سو مدیریت وجود داشته و.....آقای شریعتمداری مطمئن باش که خدا همیشه جای حق نشسته
مبهوت
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
آقای شریعتمداری عزیز کمی به مغزتان استراحت بدهید وبگذارید ما این افاضات حکیمانه شمارا با درک اندکمان هضم کنیم.برادر ارجمند اگر امریکا و انگلیس واسرائیل نبودند شمابی لیاقتی این هم مسلکانتان راگردن چه کسی می انداختید چرا حاضر نیستید ادبیات سیاسی خودرا عوض کرده وبقول امروزیها آپدیت کنید؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
به خدا قباحت دارد که پس از هشت سال هنوز هر سوء جریان اقتصادی را بخواهیم به جناح مقابل نسبت دهیم . این تحلیل نیست . نوعی شارلاتانیزم است .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
باز هم، برادر حسین...
بعد مناظره با مهندس اصغرزاده فکر نمیکردم روی گفتن حرف های سابق رو داشته باشی!
خدا کمکت کنه...
حمید
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۵:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
خوشم میاد شریعتمداری هیچ وقت کم نمیاره بعدها در کتاب های تاریخ در مورد ایشون و نقش هایی که در پشت پرده ایفا کردن بیشتر خواهیم خواند ....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
معلوم است که حسین آقا خیلی عصبانی است بطوریکه در پاراگراف آخر همه استدلالهای نیم بندش را بطور کامل بر باد داده جایی که گفته فاصله این دولت با دولتهای قبل پرنشدنی است.البته درست است ولی در جهت عکس برداشت ایشان چون ظاهرا حرف از اقتصاد ویران جنگی و بازگشت به سیستم کوپنی در مجلس مطرح است .
pili
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
آقای شریعتمداری برای اینکه خود را تبرئه کند و از زیر بار مسئولیتی که بواسطه روی کار آوردن این دولت شانه خالی کند ، آسمان و ریسمان می کند تا مشکلات وبحران ایجاد شده را گردن دیگران بیندازد. به آقای شریعتمداری باید گفت ، جناب ، این دولت دستپخت شما و همفکرانت است و مسئولیت تمام این بدبختی ها و ندانم کاری ها و بحران فعلی که نظام با آن مواجه شده برگردن شما و همه کسانی است که چشم و گوش خود را بر 7 سال فعالیت تخریبی این دولت بستید و سینه چاک این به قول خودتان بهترین دولت پس از انقلاب بودید. دیر شده آقای شریعتمداری و این دست و پا زدن ها فاید ندارد. عصر تکنولوژی ارتباطی است و با این نوشته های خام و بی مایه نمی توانید سر مردم را شیره بمالید.
ناشناس
United Arab Emirates
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
لطفا نویسنده به این چند سؤال جواب دهند :
1- بصیرت مثال زدنی مردم و هوشمندی مسؤولان چه نشانه هایی دارد ؟
2- آیا برخی خودی های ساده اندیش از همین مردم پیش گفته یا مسؤولان نیستند ؟ اگر نیستند در کجای تقسیم بندی ساختگی شما قرار دارند ؟
3- ضابطه شما برای نامگذاری رویدادهای اجتماعی چیست ؟ مثلا فتنه آمریکایی - اسرائیلی 88 یعنی چه ؟ چرا مستندات خود را به دادگاه ارائه نداده اید تا دمار از این افراد درآورند ؟
اما به قول عبید زاکانی : خدای داند و من دانم و توهم دانی . . .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
يك سوال از اقاي شريعتمداري در اين دنيا هر كسي بد است و يا به بدي كشيده شد با دولت اصلاحات و سازندگي يك شام خورده است؟اگر اون دنيايي هم هست كه مي بينيم و اگر نيست كه شما برنده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
همه اینها شعار است .چرا گردو وپسته و حبوبات داخلی با افزایش دلار هرروز گرانتر میشود درحالیکه حقوق ما هر روز ارزشش کمتر میشود .اگر بناست ضرر کنیم همه با هم ضرر کنیم نه اینکه تولید کننده داخلی برایش تحریم اثری نداشته باشد ولی قشر حقوق بگیر له شود.
کرم کردرضا
Germany
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
بازهم توهم زده اید جناب شریعتمداری...
اگر یک ارزن انصاف داشتید اینقدر دست به تخریب دولت اصلاحات نمی زدید به قول خودتون مردم مسائل را خوب می فهمند و بصیرت لازم را دارند ....
شما که خودتون از سینه چاکهای این دولت بودید حالا مجبورید برای تطهیر خودتون دست به این توجیه سازی های مجعول بزنید ... از خدا بترس حاج حسین
ناشناس
Armenia
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
من با آقاي شريعتمداري موافقم اصلاحات بلاي خانمان سوز اين كشور شده است نمي دونم كي قضيه اصلاح طلبي از بين ميرود اينها كه ستون 5 هستند و طبق گفته جناب شريعتمداري وطن فروش ،خائن ، جاني به ملت و كشور ند چرا هنوز وجود دارند و فكري به حالشان نمي شود !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
برای مقایسه که کیهان ید طولایی دارند کافی است فقط قیمت مسکن را در این دولتها بر اساس سال بررسی کنیم آنوقت خادم از خاین ومفسد قابل تفکیک خواهد بود و این همه داد وهوار نیاز نیست مردم خود قاضی هستند
ناشناس
Finland
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
وای که اگر آمریکا و اسرائیل و انگلیس و فتنه 88 نبودند حالا کشور ما گلستان شده بود .گرانی نبود ، فقر نبود، اعتیاد نبود، دلار هنوز همون هفت تومن بود مردم از سوئیس و کانادا مهاجرت می کردند ایران خلاصه همه چی عالی بود خدا لعنت کنه این چهار عنصر را (آمریکا و انگلیس و اسرائیل و فتنه 88)
متوهم
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
حسین جون عالی و بسیار بجا میفرماییییییییی
معیشتی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
جناب شریعتمداری؛یاهنوزدرخوابندکه جای تعجب داردویاخودشون رابخواب زده اندکه جای تاسف است یااینکه درصددجبران شکست خوددرمناظره اخیرشون با آقای اصغرزاده می باشندکه نعل وارونه میزنند!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
جناب آقاي شريعتمداري!توجه شما را به نكات زير جلب مي كنم:
1) اگر تلاش كرده ايد القا كنيد كه ادعاي جريان به قول شما حامي فتنه مبني بر اينكه اگر بيايد اوضاع را بهتر مي كند كاذب است .اگر نگاه ديگري به وضعيت اقتصادي وقيمت دلار در دولت اصلاحات بيندازيد صحت مدعاي آنان روشن ميشود
2)عجيب است كه در حالي جريان مقابل را صاحب "رسانه هاي پرشمار " معرفي مي كنيد كه حتي از يك سايت اينترنتي فيلتر نشده هم بي بهره اند.راستي آقاي شريعتمداري حدود 100 شبكه راديويي وتلويزيوني بهره مند از اعتبارات دولتي براي جناح فكري شما پرشمارند يا رسانه هاي نداشته رقيب؟
3) در حالي كه اختلاسهاي انجام شده در زمان دولت مورد حمايت شما در طول تاريخ بي نظير بوده آيا خنده دار نيست كه دولت اصلاحات را به فساد مالي متهم مي كنيد ؟ راستي شما مخاطبانتان را چه مي پنداريد؟
4) باخواندن مقاله ها ويادداشتهاي شما آدم دلش به حال امكانات نيروها وسرمايه هاي اين ملت مي سوزد كه چگونه در قالب مؤسسه اي بزرگ در دستان شما قرار گرفته تا اينگونه سرمايه ها انساني ملت را تخريب نماييد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
آقاي شريعتمداري لطفا ساكت شويد
sami
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
خداییش من نفهمیدم این ذهن متوهم شریعتمداری چه موقع درمان میشه.مثلآ میخواست بررسی مشکلات اقتصادی رو در این مقاله کنه به کجا رفت.!!! طبق معمول به ترکستان