bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۲۱۵۱

ناگفته‌های علی قمصری از لغو کنسرتش

علی قمصری نوازنده و آهنگساز، در پی لغو کنسرت گروه «اشتیاق» با خوانندگی علیرضا قربانی در دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: با از دست رفتن چنین فرصت‌هایی در مراکز فرهنگی، اصوات ناخوشایند بین جوانان جاری می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۱
علی قمصری نوازنده و آهنگساز، در پی لغو کنسرت گروه «اشتیاق» با خوانندگی علیرضا قربانی در دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: با از دست رفتن چنین فرصت‌هایی در مراکز فرهنگی، اصوات ناخوشایند بین جوانان جاری می‌شود.

به گزارش ایسنا، این هنرمند در واکنش به بیانیه دفتر موسیقی مبنی بر اینکه هیچ‌گونه مجوزی برای این اجرا صادر نشده بود، گفت: با احترام به مسؤول روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیریت محترم اداره ارشاد مشهد باید عرض کنم، مشکل ما در این نافرجامی عوامل خودسر بودند و انتقادی متوجه وزارت ارشاد و دفتر موسیقی نبود.

او ادامه داد: کنسرت گروه «اشتیاق» برای برگزاری این اجرا مانند تمام برنامه‌های فرهنگی اجرا شده در دانشگاه «فردوسی» مشهد از قواعد قانونی پیروی کرده بود.

در نظر داشته باشید که قانون بدین گونه است که در اجراهای ویژه‌ی دانشجویان، ارائه‌ی مجوز بر عهده‌ی هیأت نظارت دانشگاه است و حتی مدیران اداره ارشاد استان خراسان اعلام کردند: «این کنسرت ربطی به ارشاد نداشته است. کارهای فرهنگی داخل دانشگاه‌ها اعم از برگزاری کنسرت موسیقی و یا نشست‌های فرهنگی با نظارت خود دانشگاه انجام می‌شود و ربطی به ارشاد نداشته که ما بخواهیم برای آن مجوز صادر کنیم.»

قمصری همچنین اظهار کرد: سؤال این است که اگر این مجوزها که عوامل برگزاری با مرارت و با علم به تمامی قوانین گرفتند، فاقد اعتبار است، چگونه این همه گروه با طی همین روند در این دانشگاه اجرای دانشجویی داشته‌اند؟

او اضافه کرد: بخاطر ضرورت فرهنگ‌سازی در این شهرستان حتی به قانون تفکیک جنسیتی مخاطبان (حضور دانشجویان خانم در یک شب وآقایان در شب بعدی) احترام گذاشتیم.

قمصری درباره گفته‌های مدیر روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، عنوان کرد: روز گذشته جناب سید موسوی در گفتگو با یکی ازخبرگزاری‌ها اعلام کرده بود، هیأت نظارت دانشگاه به دلیل نزدیک شدن ایام محرم و عزاداری اهل‌بیت تصمیم گرفته است این مجوز را لغو کند.

سؤالی که اینجا مطرح می شود این است که با فرض این که اتفاقاتی که با چشم دیده شده کذب بوده، آیا هیأت نظارت که فرصت کافی برای بررسی و صدور مجوز را داشته است به این نکته قبل از صدور مجوز فکری نکرده بود که حال با این همه هزینه و صرف وقت برای برگزاری کنسرت، در روز اجرا تصمیم به لغو اجرای گروه «اشتیاق» می‌گیرد؟

این آهنگساز در پایان سخنانش گفت: چنین اقداماتی باعث سرگردانی علاقه‌مندان و مخاطبینی می‌شود که برای حضور در این اجرا به محل کنسرت آمده بودند.

علی قمصری مجوزهای کسب شده را نیز در اختیار قرار داد.

امیر شیفته موسیقی اصیل
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
بقول بزرگی: خداوندا! به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب عنایت فرما، آمین!
موسیقی اصیل ایرانی متشکل از نغمه های ایرانی و اشعار بزرگان ادب پارسی ست. پس کجای کار ایراد دارد:1) اشعار پارسی؛ 2) ابزار آلات موسیقی ایرانی؛3) مردم شیفته موسیقی و 4) نوازندگان؟؟؟ اگر به کاری مجوز داده شده است، پس بدین معنی ست که همه موارد بالا تایید شده است و پس از انتشار آگهی کنسرت، لغو آن توسط گروهی بنام"خودجوش" یا شایدم "خودسر" آن هم در دانشگاه که مرکز علم و ادب و فرهنگ است چه معنایی دارد؟ آیا تکرار اینگونه موارد به اسم دین و مذهب پیامدی غیر از بدبینی دانشجویان نسبت به دین و تغییر سلایق موسیقیایی جوانان به سمت موسیقی "غیر فاخر" دارد؟؟!!!!!
نام آشنا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
دانشگاه سفارتخانه نیست که بخواهدباقوانین جاری کشورهماهنگ نبوده ودرچهارچوب اختیارات خودش هرکاری که دوست داشت انجام دهد!کشوریک وزارت ارشادداردوشامل حال همه جای کشورمیشود..دلیلی نداره هرچهاردیواری برای خودش قانون جدایی بنویسه وآنرااجراکنه.
انتشار یافته: ۲