bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۲۲۶۶
‌آیت‌الله استادی در صحن علنی مجلس:

"از دست مردم فرار نکنیم و نگوییم مزاحمند"

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر مردم به شما نیازی دارند، از دست مردم در نروید و نگویید مزاحمند، چرا که واژه «مزاحم نیستید، مراحم هستید» به این دلیل در فرهنگ ما جا افتاده است که مردم رحمت خدا هستند.

تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۴ آبان ۱۳۹۱
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر مردم به شما نیازی دارند، از دست مردم در نروید و نگویید مزاحمند، چرا که واژه «مزاحم نیستید، مراحم هستید» به این دلیل در فرهنگ ما جا افتاده است که مردم رحمت خدا هستند.

به گزارش فارس، ‌آیت‌الله رضا استادی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور در صحن علنی مجلس با بیان اینکه کسانی که از عدالت صحبت می‌کنند، باید خودشان هم در عمل پایبند به عدالت باشند، اظهار داشت: گاهی اوقات انسان آنچنان درگیر کارهای سیاسی می‌شود که از معاد و مبدأ غافل می‌شود و فراموش می‌کند که آن دنیا نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: برای اینکه انسان بتواند این غفلت را از خود بزداید، واعظ درونی و واعظ بیرونی ضروری است و این وعظ است که می‌تواند انسان را گاهی اوقات بیدار کند.

این استاد اخلاق با تأکید بر اینکه غفلت بینش را از انسان می‌گیرد، تصریح کرد: انسان همواره سر دوراهی‌ها قرار می‌گیرد و بعضی از ما سر این دوراهی‌ها است که فکر الله می‌افتیم، اما انسان در هر مقامی باشد چه نماینده و چه چیز دیگر باید همواره به یاد خدا باشد و قرآن تلاوت کند.

آیت‌الله استادی با بیان اینکه هیچ شخصی با حفظ ایمان گناه نمی‌کند، خاطرنشان کرد: گاهی اوقات در حد دو دقیقه ایمان از انسان گرفته می‌شود که ما باید با تابلوهای دینی که در اختیار ماست و با عنایت به خدا از انجام هر گناهی پرهیز کنیم.

وی گفت: اگر مردم به شما نیازی دارند، از دست مردم در نروید و نگویید مزاحمند، چرا که واژه «مزاحم نیستید، مراحم هستید» به این دلیل در فرهنگ ما جا افتاده است که مردم رحمت خدا هستند، نمایندگی جای خود اما این نمایندگی نباید ما را از خدا و قرآن غافل کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: امام حسین (ع) هنگامی که وارد زمین کربلا شدند، گفتند مردم بنده دنیا هستند و هنگامی دور این پرچم داد و فریاد می‌زنند که معیشتشان خوب باشد اما به محض اینکه اتفاقی برایشان بیفتد شانه خالی می‌کنند.

آیت‌الله استادی اضافه کرد: ما انسان‌ها همواره در حال امتحان هستیم و از صبح تا شب که از خانه بیرون می‌آییم سر دو راهی‌های مختلفی قرار می‌گیریم و اگر ما را به حال خود واگذارند، دچار مشکل می‌شویم.

وی همچنین در ادامه به خاطره‌ای از گفتار خود اشاره و تصریح کرد: روزی در یکی از این استان‌ها فردی که قبلا وزیر بود، در مورد جناحی و فردی بد سخن می‌گفت و به من گفتند که این شخص اینگونه سخن می‌گوید و بنده نیز عصبی شدم و گفتم: لابد این شخص دوباره خیال وزیری به سرش زده است و اینگونه سخن می‌گوید.

این استاد اخلاق ادامه داد: 4 سال بعد پسر همان شخص را دیدم و به من گفت که پدرم آن ماجرا را واگذار کرده به قیامت و شما از کجا می‌دانستید که گفتید که فلانی می‌خواهد وزیر شود و این حرف‌‌ها را می‌زند و بنده نیز تلفن پدرش را گرفتم و به او زنگ زدم.

آیت‌الله استادی در پایان تأکید کرد: دنیا و هر عملی در این دنیا فردای قیامت حساب می‌شود و باید توجه به کارهای خود داشته باشیم.
bato-adv
bato-adv