bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۴۳۳۶۵
آیت‌الله مهدوی کنی در اجلاس خبرگان

بنی‌صدر فکر می‌کرد که آزاد است هر کاری انجام دهد

رئیس مجلس خبرگان با تاکید بر اینکه با توجه به روشی که در کشور مورد عمل واقع شده است کار دشواری برای مدیران بعدی متصور هستیم گفت: من نمی‌خواهم بگویم چه کسی کاندیدا شود یا چه کسی نشود اما بهتر است افرادی کاندیدا شوند که برای شرایط موجود کشور برنامه و تیم کاری مطلوبی داشته باشند.

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۱
رئیس مجلس خبرگان با تاکید بر اینکه با توجه به روشی که در کشور مورد عمل واقع شده است کار دشواری برای مدیران بعدی متصور هستیم گفت: من نمی‌خواهم بگویم چه کسی کاندیدا شود یا چه کسی نشود اما بهتر است افرادی کاندیدا شوند که برای شرایط موجود کشور برنامه و تیم کاری مطلوبی داشته باشند.

آیت الله محمد رضا مهدوی کنی در افتتاحیه سیزدهمین اجلاس رسمی خبرگان رهبری در دوره چهارم که صبح امروز در مجلس قدیم آغاز به کار کرد، با ارائه برخی توصیه های انتخاباتی به کاندیداها و مسئولان کشور اظهار امیدواری کرد که مسئولان و مدیران به نحوی رفتار کنند که مشکلات مردم برطرف شود چرا که آنها وجود مشکلات را احساس می کنند و ما هم باید به آنان حق بدهیم که این مشکلات وجود دارد ولی با تدبیر و مدیریت می توان آن را حل کرد.

گزیده اظهارات آیت‌الله مهدوی کنی به نقل از مهر به این شرح است:
  • شرایط تحریم امروز بدتر از دوران جنگ تحمیلی نیست و می شود آن را مدیریت کرد.
  • من دخالت نمی کنم که چه کسی کاندیدا شود یا نشود اما قطعا کاندیداتوری حق هر کسی نیست. بهتر است کسانی کاندیدا شوند که بر اساس قانون توانایی ها و صلاحیت لازم را دارند تا وقت شورای نگهبان هم برای بررسی صلاحیت کاندیداها گرفته نشود.
  • بهتر است کسانی برای حضور درانتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شوند که برنامه دارند چرا که ما دچار بحران و هجمه های خارجی هستیم و درحال حاضر ریاست و مدیریت در کشور ما خیلی آسان نیست و هر کسی رئیس جمهور شود قطعا با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد.
  • با توجه به روشی که مورد عمل واقع شده است کار دشواری برای مدیران بعدی متصور هستیم لذا باید کسانی کاندیدا شوند که هم برنامه و هم تیم دارند.
  • در انتخابات تبلیغات، مصاحبه های تلویزیونی، روزنامه ها و سایتها کاندیداها باید حریم یکدیگر را حفظ کنند چراکه تخریب روش دینی اسلامی نیست  و مردم هم آنرا نمی پسندند اگرچه ممکن است عده فریب بخورند اما اکثریت مردم راست و صداقت را دوست دارند و بی اخلاقی و تخریب را بر نمی تابند.
  • به عنوان مجلس خبرگان امیدواریم که همه مردم درانتخابات ریاست جمهوری آینده مشارکتی فعال داشته باشند و مسئولان هم به نحوی رفتار کنند که دشمنان را ناامید و راه نفوذشان را ببندند.
  • فارغ از اینکه مردم به چه کسی رای می دهند همه باید برای حضور حداکثری در انتخابات سال آیند تلاش  کنیم بعد از انتخابات هم یکی رایش کمتر و یکی رایش بیشتر است.
  • ما باید حق مردم را رعایت کنیم مردمی که دراین کشور زندگی می کنند برادر دینی ما هستند بنابراین باید نسبت به رعایت حقوق آنانکه از سوی رهبر معظم انقلاب هم مورد تاکید است اهتمام داشته باشیم برای اینکه اسلام برپا شود.

بنی صدر فکر می‌کرد که آزاد است هر کاری انجام دهد

  • حفظ نظام به داشتن سلاح و نفوذ نیست، امام با همه قدرتی که داشت هیچ گاه به نحوی رفتار نمی کرد که برداشت طرف مقابل این باشد که حرف حرف من است، بلکه اعمال ولایت را تنها در شرایط بحرانی به کار می برد.
  • ببینید امام درباره آقای بنی صدر  چقدر صبر کردند چون اعتقاد داشتند که او با رای مردم روی کار آمد است اما این آخر کاری ها که بنی صدر خیلی شلوغ می کرد امام نسبت به تشکیل هیات نظارت با حضور همین آقای یزدی و مرحوم اشراقی اقدام کرد و آن زمان هم آقای هاشمی حضور داشتند و می دیدند که چه اتفاقاتی می افتد.
  • شب 14 اسفند بنی صدر با بنده تماس گرفت و گفت "دیدی بچه های کمیته را چکار کردم" من هم خطاب به او گفتم آقای بنی صدر تو در فرانسه زندگی کردی در آنجا تفکیک قوا وجود دارد اما شما امروز وظیفه همه قوا را یک تنه انجام دادی. به او گفتم تو آخوند زاده هستی اما معنای آخوندی و روحانیت و موقعیت آنان را نفهمیده ای.
  • مردم همه چیز را تحمل می کنند اما این با هم نبودن و درگیری را قطعا قبول نخواهند کرد.
  • در آن زمان صحبتهای زیادی با امام برای برخورد با بنی صدر صورت می گرفت، امام در پاسخ به این سخنان می گفتند من نمی خواهم اولین رئیس جمهور ایران به این شکل برکنار شود و به او عدم کفایت بدهیم اما آخرش هم با وجود صبر بسیار امام این موضوع تحقق نیافت و بنی صدر با رای مجلس و حکم عدم کفایت از سوی امام(ره) از کار برکنار شد.
  • بنی صدر فکر می کرد اگر مردم 11 میلیون رای به او داده اند آزاد است که هر کاری انجام دهد اما کشوری که نظامش ولایی است و مردمش شهدای فراوانی در راه حفظ انقلابشان داده اند چنین رفتاری را بر نمی تابند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
من نميدونم اين چه فرهنگيه كه تو اين شور جا افتاده كه هر كس نظر شخصي خودش رو نظر همه مردم ميداند. اصلا مگه تعدد افكار چيز بديه؟! اگر نظرات مختلف وجود نداشت كه دنيا بايد در عصر حجر مي ماند!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
باید توجه کرد مردم در زمان جنگ با آن افکار و خصلتها در این زمان وجود ندارد. این همه تجمل گرایی و اختلاف طبقاتی نبود ،خلوص و انسانیت بیشتر از حال حاضر بود.
رضا
United States of America
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
لطفا دلیل اینکه چراتحریمهای سنگین ومحاصره نظامی واقتصادی زمان جنگ کنترل شد چه بود رابیان میفرمودید
ناشناس
Finland
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
آیا نمی پرسیم که چرا تحریم سخت دوران دفاع مقدس اصلا شکننده نبود ؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
حضرت آقای مهدوی کنی! اگه خواص و حضرتعالی چهار سال در مقابل رفتار و اخلاق زشت آقای احمدی نژاد سکوت نمی‌کردید الان جامعه ما به این وضع و فلاکت نیفتاده بود. حضرتعالی بعد از چهار سال یادتان افتاده که باید موضع گیری کنید؛ اما افسوس که نوشدارو بعد از مرگ سهراب دیگر فایده‌ای ندارد.
انتشار یافته: ۷
جسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
چه عجب الان یادت افتاده تخریب کردن کسی بده ولی چهار سال پیش بد نبود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
آثار تخریبی سیاستهای جاری مسولین و تحریم چندین برابر تبعات دوران جنگه و قابل مقایسه با اون دوران نیست. فقط از نظر ظاهری تلفات انسانی نداره. البته اگه دقت کنیم تبعاتی داره که تلفات انسانیش هم چند برابر دوران جنگه.