bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۴۹۶۵۵

چالش های حکمی که تحسین برانگیز است

تاریخ انتشار: ۰۴:۰۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
کم کمیته انضباطی در برخورد با پرونده تبانی یک نمونه بارز برای مبارزه با فساد است اما چالش هایی را به همراه دارد.
 
حکم پرونده تبانی در لیگ یک ، یکی از اتفاقات نادر فوتبال ایران بود. پرونده ای که سرانجام برخورد قاطعی داشت با گروهی از بازیکنان و مربیانی که همیشه نامشان در قصه تبانی در میان بود انجام گرفته است اما حکم صادر شده ابهاماتی به همراه دارد. ابهام هایی که اسماعیل حسن زاده ، رئیس کمیته انضباطی می گوید در حال حاضر به دلیل گستردگی آرای صادر شده نمی توانم تشریح بند به بند این حکم را بکنم.»

او البته گفته است دلیل عدم محرومیت مسئولان استقلال صنعتی ، خیانتی است که مسئولان این تیم در حق تیم خودشان کرده اند. او البته چیزی را درباره محرومیت های دامنه دار مسئولان پاس همدان نکرده است.

اینکه چرا این تیم مجازات نشده است. این درحالی است که در گزارش ارائه شده از سوی ستاد منشور اخلاقی نام 4 تیم به عنوان تیم های دست داشتن در تبانی مستقیم ، برای شان خواهان برخورد قاطع و مجازات تیمی شده بود ؛ ولی این اتفاق در حکم صادر نیفتاده است.
 
حالا با حذف تیم های شهرداری تبریز و یادآوران شلمچه ، پرسش بزرگ این است که چه تیمی قرار است به لیگ برتر بیاید؟ با حذف دو تیم آیا امتیاز این تیم ها از جدول کسر می شود یا جای شان به تیم های بعدی داده می شود؟

چون اگر امتیاز بازی های مستقیم این دو تیم را از تیم های بالای جدولی بگیریم امتیاز های مستقیم پاس همدان بیشتر از استقلال صنعتی خواهد بود . البته با این نوع محاسبه اگر همه امتیاز های شهرداری تبریز کم شود آن وقت این تیم به جای لیگ یک باید به دسته 2 برود!
 
این بزرگترین چالش پیش روی صادر کنندگان حکم کمیته انضباطی است. باید دید چه تصمیمی در این باره گرفته می شود. البته حکم مهم کمیته انضباطی ، جریمه های انضباطی 42 محکوم پرونده ، رقم 380 میلیون تومان را عاید فدراسیون فوتبال می کند که رقمی قابل توجه است.