bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۵۶۰۴۲
علی دورانی در گفتگو با فرارو بیان کرد

افراط گرایی، خط و نشان کشیدن‌های کیهان است!

دبیر کل آبادگران جهادی گفت: حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان در حالی نگران افراط گرایی در دولت حسن روحانی با انتخاب برخی اصلاح طلبان هستند که غافل از این واقعیت هستند که افراط گرایی، همین ایجاد محدودیت و خط و نشان کشیدن‌ها و تعیین تکلیف کردن برای منتخب مردم ایران است.

تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۲ تير ۱۳۹۲
فرارو- دبیر کل آبادگران جهادی گفت: حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان در حالی نگران افراط گرایی در دولت حسن روحانی با انتخاب برخی اصلاح طلبان هستند که غافل از این واقعیت هستند که افراط گرایی، همین ایجاد محدودیت و خط و نشان کشیدن‌ها و تعیین تکلیف کردن برای منتخب مردم ایران است. 

علی دورانی، در گفتگو با فرارو ضمن بیان این مطلب با انتقاد از تاکید مکرر روزنامه کیهان از عدم بهره گیری حسن روحانی از اصلاح طلبان در کابینه خود گفت: آقای شریعتمداری به جای پرداختن به ارایه پیشنهاد به دولت روحانی بهتر است کمی به بررسی عملکرد خود بپردازد و آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. 

وی افزود: آقای شریعتمداری که خود را دلسوز آقای روحانی و دولت او می‌خواند و اساسا روحانی را یک چهره اصولگرا معرفی می‌کند بهتر است به کمی مواضع قبل از انتخابات خود را که درباره حسن روحانی مطرح کرده بود را ارزیابی کند. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: شریعتمداری باید بپذیرد که گفتمانی که او و روزنامه کیهان منادی آن بودند در انتخابات ریاست جمهوری از اصلاح طلبان و جریان اعتدال شکست خورده است و نامزد پیروز انتخابات نیز هیچ قرابت و نزدیکی با اصولگریان ندارد. 

دورانی ادامه داد: آقای روحانی در صورتی در چارچوب گفتمان اصولگرایی قرار می‌گیرد که حسین شریعتداری و روزنامه کیهان، تعریف خود از اصولگرایی را تصحیح کنند و تعریف خود را به تعریف مقام معظم رهبری از اصولگرایی انطباق دهند. 

وی با بیان اینکه تعریفی که مقام معظم رهبری از اصولگرایی دارند کوچک‌ترین ارتباطی با تعریف طیف تند رو اصولگرا ندارد گفت: به گفته مقام معظم رهبری همه کسانی که دل در گرو نظام و انقلاب دارند در دایره اصولگرایی قرار می‌گیرند و فرقی هم نمی‌کند اصلاح طلب خوانده می‌شود یا اعتدال گرا. 

دبیر کل آبادگران جهادی افزود: بنابراین منادیان قرائت غلط اصولگرایی باید بپذیرند که پیروز انتخابات این حق را دارد افرادی را به عنوان وزرا و همکاران خود انتخاب کند که همسو با خود است و متعهد به توفیق دولت در چهار سال آینده خواهد بود. بنابراین همانطور که دست سایر دولت‌ها در انتخاب وزرا باز بوده است باید دست دولت آقای روحانی در انتخاب همکاران باز باشد. 

وی با تاکید بر اینکه شریعتمداری و کیهان کارهای عقب افتاده زیادی دارند که باید به آن بپردازد و اولویت آن‌ها پرداختن به کابینه حسن روحانی نیست گفت: اکنون دوره توبه و استغفار برای روزنامه کیهان و آقای شریعتمداری است، دوره‌ای که با پایان یافتن دوران ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد به عنوان نمانیده اصولگرایان منتسب به کیهان و همفکران آن آغاز می‌شود. 

دورانی افزود: محمود احمدی‌نژاد در انتخابات‌های ریاست جمهوری نهم و دهم نامزد طیف اصولگرایانی بود که با کیهان و حسین شریعتمداری قرابت و نزدیکی دارد و او با پشتوانه و حمایت این طیف توانست در هر دو دوره پیروز انتخابات شود از این روی در آنچه که اکنون بر سر مملکت به سبب سوء مدیریت و ناکاآمدی دولت‌های محمود احمدی‌نژاد آمده است آن‌ها نیز مقصرند و شریعتمداری و دوستانش باید در پیشگاه مردم و تاریخ همچون محمود احمدی‌نژاد پاسخگو باشند. 

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: همواره مطلب و نظراتی که در روزنامه کیهان منعکس شده و به آن دامن زده می‌شود مورد تایید عقلای جریان اصولگرایی نبوده اما این نگرانی وجود دارد که همین مطالب و نظرات که در قالب دغدغه از سوی کیهان مطرح می‌شود در ادامه به موانعی تبدیل شود که گذر آن آسان نخواهد بود. 
 
دبیر کل آبادگران جهادی تاکید کرد: حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان در حالی نگران افراط گرایی در دولت حسن روحانی با انتخاب برخی اصلاح طلبان هستند که غافل از این واقعیت هستند که افراط گرایی، همین ایجاد محدودیت و خط و نشان کشیدن‌ها و تعیین تکلیف کردن برای منتخب مردم ایران است. 
 
دورانی با تاکید بر اینکه حماسه سیاسی در انتخابات تحقق پیدا کرد و باید به سوی تحقق حماسه اقتصادی برویم گفت: افراطیونی که در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورده‌اند باید بدانند با توقف در مسائل سیاسی و ایجاد محدودیت برای منتخب مردم ایران در تعیین کابینه می‌تواند به شکست در حماسه سیاسی منجر شود. 

وی با بیان اینکه ممکن است در پافشاری بر توقف در مسائل سیاسی از سوی افراطیون اصولگرا تعمدی وجود داشته باشد گفت: از جمله دلیل این توقف می‌تواند تلاش برای ماله کشی بر عوامل شکست اصولگریان باشد و اینان تلاش دارند تا با پرداختن با مسائل حاشیه‌ای حول محور دولت منتخب مردم، افکار عمومی را از دلیل شکست منحرف کنند. 

این فعال سیاسی اصولگرا افزود: آن‌ها می‌خواهند مردم فراموش کنند که آقای زاکانی در تحریک سعید جلیلی برای ورود به انتخابات، پاس گل جلیلی به حسن روحانی یا انصراف دیر هنگام حداد عادل که وقتی متوجه شد در نظر سنجی‌ها کمتر از ۲ درصد رای دارد تصمیم به کناره گیری کرد و روغن ریخته را نذر امام‌زاده کرد چه نقشی در شکست اصولگرایان داشتند. 

وی در خاتمه گفت: بنابراین بهتر است کیهان به جای ایجاد حاشیه حول محور دولت آقای روحانی به تحلیل و محتوای عملکرد خود و اطرافیانش در بروز مشکلات کنونی کشور و فراهم کردن شرایط شکست اصولگریان در انتخابات بپردازد و دست از بهانه گیری‌ها و نگاه جزم اندیشانه خود بردارد تا با تلاش همگانی زمینه تحقق حماسه اقتصادی در دولتی که زمینه ساز حماسه سیاسی بود فراهم شود.