bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۵۸۷۴۵

عسگر اولادی: همیشه حرف مرد یکی نیست

تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۲
 کابینه پیشنهادی حسن روحانی برای تشکیل قدرتمند دولت یازدهم به مجلس معرفی شده است؛ شرایط فعلی کشور و عبور از پیچ تندی که در آن قرار داریم بنابر آنچه رهبری و رئیس‌جمهور طی هفته گذشته تاکید کردند نیاز به وحدت و همدلی همه گروه‌ها و سلیقه‌ها دارد. اما به رغم این توصیه‌ها همچنان مشاهده می‌شود از جانب طیفی که خود را اصولگرا می‌دانند همچنان فضای توهین و تهمت رواج دارد و به وسیله های مختلف از رسانه‌ها گرفته تا بیان نظرات به نوعی بر خلاف مسیر وحدت حرکت می‌کنند. آنها که به نظر می‌رسد توانایی دیدن برخی از اصلاح طلبان را در کابینه ندارند برای عدم ورود آنها به پاستور همان برنامه ای را پیش می‌برند که در برابر حسن روحانی مورد استفاده قرار داده بودند. سیاه‌نمایی در برابر برخی وزرا و توهین به رقیب خود متاسفانه همچنان در این قشر دیده می‌شود. در میان اصولگرایان اما همچنان چهره هایی هستند که بر خلاف این اصول حرکت می‌کنند و به نوعی می‌توان آنها را اعتدالیون جبهه اصولگرایی نام نهاد.

به گزارش آرمان، حبیب‌ا... عسگر اولادی از جمله این چهره‌هاست که با داشتن کوهی از تجربه فعالیت های سیاسی نظرات او برای اهالی سیاست محترم و قابل تامل است. او که به خاطر همین نظرات طی چند ماه گذشته از جانب برخی اصولگرایان مورد هجمه و انتقاد واقع شده بود با اینکه معتقد است برای نصیحت تندروها، کوچک است اما از باب اینکه کشور نیازمند وحدت است، کلامی کوتاه در باب این تندروی‌ها گفت و به این افراد نصیحت‌هایی کرد تا پیرمرد اصولگرای حزب موتلفه بتواند اندکی آنها را به تامل وادارد تا شاید اسب آنها نیز رام شده و در مسیر کمک به دولت برای رفع موانع حرکت کند.

گفت‌وگو با حبیب‌ا... عسگر اولادی با اینکه به علت مشکلات و کمبود زمان به کوتاهی انجام شد اما نکات خوبی را در بر داشت که متن آن در ادامه می‌آید:

مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری بحثی را مطرح کردند مبنی بر اینکه همه باید با دولت همکاری کنند. اما میانه روها معتقدند که برخی از اصولگرایانی به رویه قبلی خود ادامه و فضای توهین و تهمت را همچنان رواج می‌دهند. این فضا به چه علت وجود آمد و چرا همچنان تاکید بر ادامه این فضا دارند؟
درباره شخص خاصی نباید سخن گفت و اینکه فرد یا افراد چه می‌گویند و چه می‌کنند را باید از خود آنها جویا شد. به طور کلی باید گفت که هر صنفی، هر جناح و طیفی در مجموعه خود چپ، راست و معتدل دارد. وقتی پای یک حزب در میان است، وجود این دسته بندی‌ها طبیعی است. مثلا بین دو روزنامه کیهان و اطلاعات که هر دو زیر مجموعه مقام معظم رهبری هستند هر کدام ادبیات خاص خودشان را دارند.

نصیحتی که به تندروها می‌توانید داشته باشید در شرایطی که کشور نیاز به آرامش دارد و باید با وحدت از سد مشکلات عبور کرد، چیست؟

من کوچکتر از آن هستم که به عزیزان فعالی که در صحنه هستند، نصیحت کنم. شاید آنها بنابر سلیقه خودشان تند حرکت نمی کنند و با توجه به نظریات و عقاید ما این حرکات تندروی محسوب می‌شود. توصیه من این است که آهنگ ولایت را باید توجه داشت، تفاوت ما با خیزش اسلامی در جهان این است که ما مولا داریم اما آنها ندارند. نباید از رهبری تندتر رفت، نباید از ایشان کندتر رفت. نباید در صف جمود کرد، یکی جلوتر می‌رود می‌خواهد پیشتاز شود، یکی احتیاط می‌کند، عقب می‌ماند و یکی هم درجا می‌زند و حرف دیروز را تکرار می‌کند.

همین تندروها با اینکه نتیجه اشتباهاتشان برای مردم مشخص شده است همچنان بر مواضعشان اصرار می‌کنند و کوتاه هم نمی‌آیند.

جواب این سوال را خیلی کوتاه می‌دهم. این افراد رفتارهایشان را ادامه می‌دهند در صورتی که به قول امام حرف مرد یک کلمه نیست و نباید تحت هر شرایطی بر مواضع پافشاری کرد، ممکن است آدم یک زمانی حرفی را بزند اما الان به این نتیجه برسد که آن حرفش درست نبوده است و باید آن را اصلاح کند.