bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۶۵۷۴۳

صفار: مکالمه با اوباما منافاتی با رفتار انقلابی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۲۲ مهر ۱۳۹۲
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ارتباط تلفنی با اوباما شاید اشتباه تاکتیکی بود اما منافاتی با رفتار انقلابی ندارد و به اصول ما ضربه نمی زند ولی اگر در جایی بهتر استفاده می شد بهره بیشتری برای کشور داشت.

به گزارش مهر، محمد حسن صفار هرندی شامگاه یکشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه منابع طبیعی گرگان در پاسخ به این سئوال که آیا تماس تلفنی رئیس جمهور با اوباما تفسیر غلطی از گفته مقام معظم رهبری درباره نرمش قهرمانانه است یا خیر گفت: نرمش قهرمانانه تعبیری است که رهبری مطرح کردند و یکی از مفاهیم آن یعنی پذیرفتن یک تاکتیک جدید در مذاکره با جهان است.
 
وی اظهار داشت: صحبت های آقای روحانی حکایت از این دارد که ما به آرمان های پیشین وفا دار هستیم و از آن پا پس نمی کشیم تنها روش های خود را عوض کردیم که این را انحراف نمی دانم اما ممکن است دچار برخی اشتباه هم شده باشیم.
 
صفار هرندی درباره روابط بین ایران و آمریکا اظهار کرد: وضعیت کنونی کشور از جنبه های مختلف متفاوت از چیزی بوده که تاکنون تجربه کردیم و از سال 58 تا امروز تغییرات زیادی در کشور اتفاق افتاده که بسیار قابل توجه بوده و نمی توان آن ها را نادیده گرفت چراکه ما در این سال ها به جایگاه بالایی رسیدیم.
 
وی ادامه داد: در ابتدای پیروزی انفلاب ما کشوری با خرابی ها و فساد فراوان بودیم که از این مرحله خارج شده و وارد یک ساختار جدید شدیم که در این ساختار با کمبودهای بسیاری روبه رو بودیم و در بدو تولد انقلاب با چالش های زیادی از جمله جنگ تحمیلی روبه رو شدیم و ایالات متحده با قطع ارتباطش با ایران گمان می کرد می تواند موجب فروپاشی نظام جدید شود.
 
وی افزود: ما در آن دوران اقتصاد ضعیف، دانش محدود و تکنولوژی بسیار محدود داشتیم اما به تدریج روی پای خود ایستاده و بالغ شدیم و امروز در قله ای ایستادیم که فاصله بسیاری با گذشته داریم. امروز شتاب تولید علم در صنایع مختلف بسیار زیاد بوده و به دستاوردهای بالایی رسیده ایم و ما به عنوان یکی از کشورهای تولید دانش و تبدیل فناوری شاخص شناخته می شویم.
 
ایران اسطوره مقاومت در خاورمیانه است
 صفار هرندی اظهار کرد: امروز همه کشورها به دنبال توسعه نفوذ خود در دنیا هستند و ایران نسبت به 30 سال گذشته به خاطر مقاومتی که از خود نشان داده به عنوان یکی از اسطوره های مقاومت در خاورمیانه شناخته می شود و از نفوذ بالای برخوردار شده است.
 
وی تاکید کرد: ما در این سال ها با مشکلات بسیاری روبه رو بودیم و کشورهای مختلف از جهات متعددی طی این 30 سال ما را تحت فشار گذاشتند
مسائلی مانند جنگ تحمیلی، تهاجم فرهنگی، کودتای مخملی و تحریم های سنگین در این روزها همه جز توطئه های دشمن برای کاهش نفوذ ایران بوده است.
 
وی گفت: وجود تحریم های هوشمند فشارهایی را بر روی معیشت مردم داشته و در زندگی آن ها اثر گذار بوده اما با وجود این مشکلات ایران بوی تزلزل و فروپاشی نمی دهد و با قدرت ادامه می دهد و حتی به عنوان الگویی برای سایر کشورها نیز هست.
 
این فعال سیاسی با اشاره به اوضاع سوریه بیان کرد: ارتش سوریه مدل جنگ بسیجی را از ایران آموختند و توانستند معادله جنگ را تغییر دهند و جنگی که امریکایی ها می خواستند دو ماهه به اتمام برسانند سه سال طول کشیده است و سوریه از مدل مقاومتی که در ایران به عنوان یک برند تولید شده توانستند خوب بهره بگیرند و روی پای خود بایستند.
 
محمد حسین صفار هرندی اظهار کرد: آمریکا زمانی در کشورهای جهان سوم به نام منجی و نجات دهنده شناخته می شد و حتی تا سال های اولیه انقلاب نیز این دیدگاه در کشور ما وجود داشت و در نظر سنجی های انجام شده در آن زمان ها درصد محبوبیت آمریکا در خاورمیانه بین 60 الی 70 درصد بود.
 
معادله آمریکا به سمت منفوریت رفته است

 وی ادامه داد: اما امروز بر اساس افکار سنجی خود امریکایی ها مشخص شده میزان نفرت از آمریکا در خاورمیانه حداقل 70 درصد و در برخی کشورها مانند عربستان به 80 درصد می رسد که این مسئله بیانگر ان است که طی 30 سال در معادله بین محبوبیت و منفوریت از آمریکا تحول ایجاد شده و این معادله به سمت منفوریت رفته است.
 
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی آمریکا گفت: امروز این کشور دچار بحران شده و در داخل دچار جنگ است و امروز 75 درصد از مردم آمریکا از زندگی خود راضی نیستند و این کشور به دنبال حمایت از دیگران نیست و تنها برای حل مشکلات اقتصادی خود به دنبال برقراری ارتباط با سایر کشورها و استفاده از منابع آن ها است.
 
صفار هرندی تصریح کرد: امروز ابر قدرتی به نام جهان اسلام شکل گرفته و قدرت خود را به رخ می کشد و کانون جهان اسلام ایران است و برای اولین بار است که یک کشور جهان سومی محور پیوند برای ایجاد اتحادیه منطقه ای است.
 
وی گفت: با توجه به قدرت ایران کسی که از طرف ما مذاکره می کند باید حواسش باشد که در کدام قله ایستاده است در مواضع نرمش اشکالی ندارد و در برخی مواقع نیاز هم هست اما این نرمش باید با تدارک پیروزی باشد.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
یعنی تلقی های افراطی از هر موضوعی کار را به جایی رسانیده که صفار هرندی که یک زمانی (در زمانهای حتی نه چند دور) معروف به تندروی بود باید نقش تعدیل کننده پیدا کند و یک عده ای را توجیه کند که نه بابا اونجوری هم که شما فکر میکنید نیست و اینجا اقدام ضد انقلابی رخ نداده!!
حامد
United Arab Emirates
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
کی به شما گفته شما باید برای ما بگید که رفتار انقلابی یعنی چه؟؟
شما زمان انقلاب کجا بودین برادر؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اقای صفار عجب انسان منعطفی است...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
منظور شما از نفرت مردم خاورميانه از آمريكا ، فرض بر صحت ، از نقاط مثبت در يك كشور آزاد به حساب مي آيد كه خود ، آزادانه و با استانداردهاي واقعي نظرسنجي برگزار مي كند و بدون سانسور آن را رسانه اي ميكند. شما خودتان را زياد ناراحت نكنيد !!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
با صدای بلند تکرار کنید: درود بر ایران و زنده باد زندگی.......
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
آقایون مخالف نظر سنجی چرا برای اثبات خودتون به نتایج نظرسنجی های امریکا رجوع میکنید؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
آفرين.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
يك مذاكره يا صحبت محترمانه نشانه ضعف نيست . نشانه اينه كه به بلوغ نزديك مي شيم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اینها رو ولش کن
انعطاف اقای صفار بس جالب است...
PEYMAN
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
ما کمی باید در رفتارهامون و گفتارمون تجدید نظر کنیم.
وقتی انقلابی صورت می گیره بلا فاصیه بعد از اون باید دوران تثبیت شروع بشه و آرمانهای انقلاب در قالب قوانین درست و حسابی گمجانده بشه و در کشور اجرا بشه.
چون قرار دادن کشور در وضعیت التهابی به بهانه انقلاب باعث هزینه فراوان می شه و بمرور ایجاد نارضایتی می کنه.
متاسفانه ما این وضعیت رو هنوز بعد از چند دهه از انقلاب اصرار به نگهداریش داریم و بخاطر این از خیلی از آرمانهای انقلاب دور افتادیم.
الان دیگر باید دوران ثبات راهم پشت سر می گذاشتیم و بسیاری از آرمانها را هم تحقق یافته می دیدیم نه اینکه در الف انقلاب بمانیم؟؟؟؟!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
آفرین گل گفتی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
وقت بچه ها هستند كه قهر مي كنند. كي مي خواهيم بزرگ شويم
اشنا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
داره ارام ارام از صفار خوشم مياد
علی
United States of America
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
مذاکره نکرن کار راحتی هست...و به دنبالش هزینه های زیادی برای کشور دارد. بسیاری از سیاسیون مخالف مذاکره صرفا به دلیل منافع حزبی و جناحی مخالف مذاکره هستند. و اگر به سخنان حضرت امام هم رجوع کنیم میبینیم خود ایشان فرمودند هرگاه کاری کردید که دشمن خشنود شد بدانید کار شما ایراد دارد و هر گاه دشمن از کار شما خشمگین شد بدانید کار مثبتی بوده...لذا از انجا که اسرائیل از این مذاکره ترس دارد و احساس خطر میکند و ان را به صلاح خود نمیداند قطعا این مذاکره نتایج + دارد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اینهم سرعقل اومده یا تورم وتحریم مثل ما کمرشو شکسته و لی بعید میدونم بچه اش بیکار باشه
سپيدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
خواست اكثريت مطلق مردم در يك نظام جمهوري بر همه چيز اولويت داره.
"ما قيم نمي خواهيم."
ناشناس
United States of America
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اشتباهی منفی خورد
کوروش
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
آقای صفار هرندی
حیف که نمیتوان از دریچه زمان عبور کرد. وگر نه به شما اثبات میشد که ما الان در چه جایگاهی بودیم؟ مطمئن باشید ما 20 سال پیش انژی هسته ای داشتیم بدون تحمل کمترین خفت و خواری!!
bato-adv
bato-adv