bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۷۸۳۱۲

جزییات نشست مشترک دولت و مجلس

تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۲
عضو کمیسون برنامه و بودجه مجلس جزییات نشست مشترک دولت و مجلس را تشریح کرد.

حسین علی حاجی دلیگانی گفت: در این نشست ابتدا رییس جمهوری گزارشی درخصوص نگرانی های موجود در باره آب شرب، محیط زیست و گاز مصرفی ارایه کرد وبا تاکید برلزوم بهره برداری از میادین مشترک نفت اعلام کرد، همانطور که باید مراقبت کنیم یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن قرار نگیرد، باید در زمینه برداشت چاه های مشترک هم طوری عمل کنیم که فقط نظاره گر نباشیم.

وی ادامه داد: رییس جمهوری ازضرورت توجه بیشتر به بخش سلامت و درمان گفت واین که دولت تصمیم دارد کشور را از رکود اقتصادی خارج کرده وبه رونق اقتصادی برساند وضمن این که مصمم به اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی است .

نماینده مردم شاهین شهر ادامه داد: رییس جمهوری همچنین در این نشست گفت که ممکن است قیمت بنزین در مقایسه با قیمت حامل های دیگر افزایش بیشتری داشته باشد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد رییس جمهوری دراین نشست تصریح کرد که باید دربخش کشاورزی وصنعت توجهمان به تولید ورونق باشد و دولت نه تنها از مجلس انتظار حمایت دارد بلکه انتظار نظارت قوی هم دارد، چرا که نظارت مجلس باعث پیشگیری وکاهش خطا های دولت می شود وهمه باید حول محور قانون اساسی حرکت کنیم و پیرو رهنمود های امام راحل وتابع خلف صالح ایشان یعنی مقام معظم رهبری باشیم.

وی ادامه داد: دراین نشست روسای کمیسیون های تخصصی مجلس دغدغه های خود را در خصوص مسایل مختلف بیان کردند از جمله رییس کمیسیون انرژی درباره خطر بالا رفتن هزینه های جاری و نزدیک شدن آن به کسب درآمد دولت هشدار داد ورییس کمیسیون بهداشت ودرمان ازنگرانی ها ونیاز های بخش سلامت گفت.

وی ادامه داد رییس کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی از لزوم توجه به عزت و استقلال کشور و پاسخ محکم به یاوه گویی های آمریکایی ها گفت و افزود: باید کمیته هسته ای که قبلا در شورای عالی امنیت ملی بود تشکیل شود ضمن این که ضرورت حفظ توانایی های تکنولوژی انرژی هسته ای صلح آمیز وضرورت اطلاع رسانی به هنگام دولت به مجلس ازدیگر مسایل مد نظرعلاء الدین بروجردی بود.

نماینده شاهین شهر ادامه داد رییس کمیسیون اقتصادی راجع به مسایل تولید و رییس کمیسیون برنامه و بودجه هم درخصوص هدفمندی یارانه ها مطالبی بیان کردند.

حاجی دلیگانی ادامه داد: نایب رییس کمیسیون کشاورزی هم از نیاز های بخش کشاورزی گفت ورییس کمیسیون صنایع هم درباره مسایل مربوط به بخش تولید و صنعت مسایلی مطرح کرد همچنین رییس کمیسیون فرهنگی دراین نشست از مظلومیت بخش فرهنگ گفت و افزود این درحالی است که این مقوله زیر ساخت سایر بخش های کشور می باشد.

رییس کمیسون عمران آخرین نماینده ای بود که درباره ضرورت دخالت دادن مردم برای تکمیل پروژه های عمرانی را یادآور شد.

بعد ازسخنان روسای کمیسون ها محمد جواد ظریف به نمایندگی ازدولت درباره مذاکرات هسته ای سخن گفت ولاریجانی هم به جمع بندی مسایل مد نظر دو طرف پرداخت.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اظهارات رییس مجلس شورای اسلامی گفت : لاریجانی دراین نشست از ظرفیت های دولت و مجلس برای حل مشکلات کشور گفت واین که ریشه مشکلات کشور درعدم اجرای قانون، سوء تدبیر عدم استفاده ازعقل جمعی و بخش کمی ازمشکلات ناشی ازتحریم هاست وعمده مشکلات ریشه داخلی دارد که باید با استفاده از روش های علمی و کمک گرفتن از نخبگان آن را حل و فصل کنیم.

عضو کمیسیون برنامه در ادامه گفت لاریجانی دراین نشست از اظهارات رییس جمهوری مبنی بر این که دولت مصر به اجرای قانون است و از نظارت مجلس هم استقبال می کند اظهار خرسندی کرد و گفت که اگر نمایندگان نگرانی هایی دارند عمدتا ناشی ازدلسوزی و ارتباطاتشان با مردم است وضرورت دارد که مشکلات مردم به گوش نمایندگان برسد.

به گفته وی لاریجانی همچنین از ضرورت اطلاع رسانی به هنگام دولت به مجلس و کمیسیون ها گفت و این که باید شرایطی فراهم شود که دسترسی نمایندگان به وزرا راحت تر باشد ومعاونین پارلمانی حضور فعالتری درمجلس داشته باشند.

حاجی دلیگانی گفت: دراین هنگام نمایندگان ازحضور کمرنگ برخی از معاونین پارلمانی گفتند ورییس مجلس هم در ادامه گفت گلایه هایی که در خصوص سوال از وزرا وجود دارد عمدتا به علت سخت بودن ارتباطات است و حضور وزرا در کمیسون ها می تواند بسیاری ازمشکلات را به نحوی حل و فصل کند تا نمایندگان هم ازابزارهای نهایی کمتر استفاده کنند وهمچنین ازرییس جمهوری خواست برخی مطالبی که توسط اطرافیان رییس جمهوری بیان می شود تدبیری کند تا این اظهار نظر ها باعث کدورت دولت و مجلس نشود.

وی درپایان خاطر نشان کرد درخصوص رییس کمیسیون امنیت ملی هم در جلسات تصمیم گیری وتصمیم سازی که به نظر می رسد عمدتا مربوط به مسایل هسته بود مقرر شد رییس کمیسون دراین نشت حضور داشته باشد.