bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۹۱۲۹۴

گعده اصلاح‌طلبان در خیابان یاسر

تاریخ انتشار: ۰۳:۴۲ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۳

عبدا... رمضان‌زاده، محسن آرمین، جواد امام، محسن صفایی فراهانی، محمود زمانی قمی، حسن رسولی، علی شکوری‌راد، محمدجواد حق‌شناس، جواد اطاعت، عبدا... ناصری، حسین مرعشی، جلال جلالی‌زاده، فیض‌ا... عرب‌سرخی، حبیب‌ا... بیطرف، احمد خرم، الهه کولایی و رازانی و تعداد دیگری از فعالان اصلاح‌طلب دیروز در خیابان یاسر دور هم نشستند و از هر دری سخن گفتند. خون تازه‌ای در رگ‌های جریان اصلاح‌طلبی به جریان افتاده است.

اگر این طیف در 8سال گذشته سکوت پیشه کرده بود، این زمان را به فرصتی برای بازسازی خود تبدیل کرده و سعی کردند با آسیب‌شناسی فعالیت‌های خود در گذشته برای آینده برنامه‌ریزی کنند. چنانکه وقتی از قائم‌مقام وزیر کشور درباره فعالیت برخی احزاب اصلاح‌طلب که برای فعالیت دچار مشکل هستند سوال شد، اینگونه به آرمان پاسخ داد که اطلاع داریم آنها در کنار هم هستند! حاضران در جلسه روز گذشته در دفتر سیدمحمد خاتمی هر یک عضو یک حزب بودند چنانکه مرعشی از کارگزاران آمده بود و حق شناس با تابلوی اعتمادملی.

اصلاح‌طلبان در این سال‌ها به خوبی پی برده‌اند که رمز پیروزی و تداوم فعالیت موثر آنها وحدت است؛ وحدتی که در سال 92 منجر به پیروزی حسن روحانی در انتخابات شد. دیروز در دفتر رئیس‌جمهور سابق کشورمان هفتاد و ششمین نشست ماهانه بنیاد باران با سخنرانی سیدمحمد خاتمی و نیز انتخابات سومین شورای عالی این بنیاد برگزار شد. خاتمی در این نشست گفت: این بنیاد جای هیچ بنیاد و نهاد دیگری را تنگ نمی‌کند بلکه مشوق ایجاد بنیان‌های مشابهی همچون بنیاد باران است. وی با اشاره به اینکه «در سال‌های گذشته با وجود سختی‌های فراوان اعضای این بنیاد فعالیت خود را ادامه دادند تا فعالیت‌های انقلابی، دینی، فرهنگی و سیاسی ادامه داشته باشد»، افزود: تقاضاها برای عضویت در بنیاد باران بسیار زیاد است ولی به دلیل کمبود امکانات و میدان گسترده برای فعالیت نتوانستیم تمام تقاضاها را اجابت کنیم.

وی ادامه داد: ما باید جهت درست فعالیت بنیاد باران را بشناسیم زیرا بارها گفته شده که باران ماهیت سیاسی ندارد یعنی فعالیت شبیه تشکل‌های سیاسی و تلاشی برای مشارکت در قدرت یا حضور در قدرت ندارد زیرا رسالت باران این نیست که برای انتخابات نامزد معرفی کرده یا تبلیغات و فعالیت سیاسی کند بلکه رویکرد این بنیاد، رویکردی اجتماعی، علمی و فرهنگی است.

جهت‌گیری بنیاد باران به سوی جامعه است

رئیس‌جمهور اسبق کشورمان همچنین با بیان اینکه «جهت‌گیری بنیاد باران به سوی جامعه است»، گفت: این بنیاد به دنبال شناسایی و پر کردن خلأهای جامعه است؛ البته سیاسی نبودن باران به این معنا نیست که به سیاست نمی‌پردازد بلکه این بنیاد به آسیب‌های سیاسی و همچنین اندیشه‌های سیاسی می‌پردازد. خاتمی در ادامه با ذکر مثالی درباره جنگ‌های آینده که جنگ آب است، یادآور شد: کشور ما مشکل مضاعفی در زمینه آب دارد. وظیفه دولت در این زمینه، برنامه‌ریزی و پیاده کردن برنامه‌هاست اما شاید دولت امکانات کافی برای رسیدگی بنیادی به همه مسائل ندارد. در اینجاست که نهادهای مدنی می‌توانند به بسیاری از این مشکلات رسیدگی کنند؛ البته منظور من از نهادهای مدنی صرفاً تشکل‌های سیاسی نیست. وی افزود: در مسائل زیست محیطی یا کشاورزی نهادهای مردمی متعددی وجود دارد ولی چه کسی باید این نهادها را هماهنگ کند؟ به نظر من بنیاد باران می‌تواند این هماهنگی را ایجاد کرده و خلأهای موجود در این زمینه را حل کند. رئیس بنیاد باران خطاب به اعضاگفت: باید بنیاد باران را با رویکرد اجتماعی، پرورشی، فرهنگی و اقتصادی فعال‌تر کنیم البته منظور از رویکرد اقتصادی، فعالیت‌ همچون بنگاه‌های اقتصادی نیست اما امیدوارم فضایی ایجاد شود تا نهادهایی که عزم خدمت به جامعه دارند، بتوانند در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

انتخابات هیات رئیسه باران

در این جلسه که پانزدهمین مجمع بنیاد باران برای انتخاب سومین شورای عالی این بنیاد هم بود، در ابتداحبیب‌ا... بیطرف با موضوع بررسی چالش‌های بحران آب در ایران و راهکارهای پیش رو سخنرانی کرد و سپس سیدمحمود حسینی و جواد اطاعت به طرح پرسش‌هایی پرداختند و بیطرف نیز به آنها پاسخ داد. در ادامه این جلسه، هیأت رئیسه برگزاری انتخابات شورای عالی بنیاد باران به ریاست سیدمحمد خاتمی تشکیل شد. در این هیأت رئیسه محمود زمانی قمی و الهه کولایی به عنوان ناظر و رازانی به عنوان منشی برگزیده شدند و پس از سخنرانی سیدمحمد خاتمی، انتخابات شورای عالی این بنیاد برگزار شد.

منبع: روزنامه آرمان

کیمیا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
من هم دوست دارم عضو بنیاد باران باشم
دیپلماسی اسلامی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
کسی شمارو نمیخواد
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
این اصطلاح معمولاً دربین طلاب و به قول معروف بحث آخوندی است . انتخاب این واژه زیاد مناسب نیست .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
این واژه گعده
رو چرا بیخود دارید جا میندازید؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
خوشحالم ...
انتشار یافته: ۲۴
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
پیش به سوی افراطی گری دوباره اصلاح طلبان؟!
ملت به اعتدال رای داد نه به اصلاحات!
بهتر بود نامزد اصلاح طلبان در انتخابات می ماند تا اصلاح طلبان از آب گل آلود ماهی نگیرند!
اصلاح طلبان ائتلاف کردن تا با فضا سازی پیروزی در انتخابات رو به اسم خود تموم کنن!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
هر حزب سیاسی که برای مردم مفید کار کنن میتونن وارد بشن اگر تائید بشن و مردم بهشون رای بدن شما حق اعتراض و انگ زدن نداری
در ضمن اصلاح طلب اصولگرا نداره همه تو یه خط هستن! واسه اینکه مثلا رقابت باشه و به اصطلاح تنور رو گرم نگه دارن موقع انتخابات این دو تا رو میندازن وسط
ناشناس
Hong Kong
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
میشه بگین ائتلاف حداد و جلیلی برای چی بود و روهم چندتا رای داشتند؟؟
ناشناس
Germany
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
شما به فکر دلایل شکست قاطع پایداری ها در انتخابات باشی بهتره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
تو چه حق داری به نمایندگی از ملت حرف بزنی من به عنوان یک ایرانی حرف خودم را خودم می زنم شیر فهم شد به نمایندگی از کسی هم حرف نمی زنم و هیج کس را نماینده خودم نمی دانم بس کنید
نازنین
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
زنده باد خاتمی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
درود برخاتمي رهبر اصلاحات
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
امیدوارم اتحاد پایدار و مبارکی باشه و بتونن دوباره کشور رو با تدبیر نجات بدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
خداوند یار و یاور همه مصلحین باشد/ آمین/
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
به امید خدا همه دست در دست هم قرار میدهیم و مجلسی اصلاح طلب و اعتدالی تشکیل خواهیم داد....
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
خشک می کنیم می کنیم آن خونی را که در رگهای استکبار و لیبراایسم در جریان باشد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
کمونیست هم خشک میکنین؟
مثل برادرهای چینی و عزیزدل برادر روسیه؟!
ناشناس
France
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
ما نیز خشک می کنیم خونی که در رگ افراطی گری باشد.
کیمیا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
ماهیت افکار شماخشونت و بی احترامی به نظر مردمه چون جایگاهی در افکار عمومی ندارین مجبورید خشونت نشون بدین ولی این رو بدون که تفکر باطل شما محکوم به فناست
ایرانی
United States of America
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
مناسب تر از این کلمه نامانوس "گعده" پیدا نکردید که در تیتر قرار دهید؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
والاااا... اصلا این واژه چیه جدیدا مد شده؟! از کجا اومده؟!
ناشناس
Germany
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
دقیقا
دوستدار خاتمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
اصولا آقای خاتمی میگه این بنیاد سیاسی نیست اونوقت آرمان میگه وحدت تو انتخابات و گعده اصلاح طلبان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
ایرانی جان ، اهل سیاست در ایران همواره این واژه رو مترادف قرار ملاقات یا دیدار همراه با گپ و گفت به کار میبرند و براشون جا افتاده و ظاهرا منبع خبر رسانی به فرارو هم از اهالی سیاست بوده.
bato-adv
bato-adv