bato-adv
bato-adv
آیا شبکه‌های اجتماعی حال شما را بهتر می‌کنند؟

احساسِ تنهایی در شبکه‌های مجازی

بررسی‌ها نشان داده که در سال‌های اخیر افراد برای فرار از شرایط بد روحی اغلب به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورند.

تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۲ مهر ۱۳۹۳



بررسی‌ها نشان داده که در سال‌های اخیر افراد برای فرار از شرایط بد روحی اغلب به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورند.

به گزارش هدلاین‌اند‌گلوبال‌نیوز، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد هنگامی که فردی در شرایط بد روحی است اغلب برای پیدا کردن فردی در شرایط مشابه خود و یا حتی بدتر به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورد.

به اعتقاد «ناپلوک وسترویک»، استاد دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا، زمانی که افراد در شرایط بد روحی قرار دارند اقدام به پیدا کردن افرادی با جذابیت و موفقیت‌های کمتر از خود در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند.

این مطالعات هم‌چنین نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به افسردگی، احساس تنهایی، ناامیدی و عصبانیت در افرادی که زمان زیادی را صرف شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر می‌کنند بیشتر است چرا که این افراد به دنبال مشاهده موفقیت‌ و خوشحالی دوستانشان در این فضا که در بسیاری از موارد نیز جنبه تظاهر داشته و واقعی نیستند، احساس کمبود می‌کنند.

یافته‌های این مطالعه که به بررسی 168 دانشجو پرداخته نشان می‌دهد که اغلب این افراد تصاویر متفاوتی از خود در شبکه‌های اجتماعی به نمایش می‌گذارند که معمولا نشان‌دهنده‌ شرایط واقعی زندگی آن‌ها نیست.

هم‌چنین این مطالعه نشان می‌دهد اغلب افراد علاقه زیادی به بازدید از پروفایل افراد موفق و جذاب دارند اما کسانی‌ که درگیر مشکلات روحی و روانی هستند تمایل بیشتری به دیدن پروفایل افراد ناموفق و شکست خورده دارند چرا که با دیدن این افراد اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کند.

بر اساس این بررسی‌ها در واقع یکی از جذابیت‌های شبکه اجتماعی قدرت انتخاب فرد در گزینش کسانی است که وی می‌خواهد از آن‌ها الگوبرداری کند غافل از اینکه انتخاب الگوهای نامتناسب اغلب دردسرسازتر می‌شوند.
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین