bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۲۲۶۴

رمزگشایی زیباکلام از «عدم اعتماد» مجلس به نیلی

تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۳
صادق زیباکلام . استاد دانشگاه تهران در روزنامه شرق نوشت:
برخی صاحبنظران، رویکرد مجموعه دولت و به‌ویژه شخص آقای رییس‌جمهور را در جریان معرفی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری دلیل اصلی رای‌نیاوردن مشارالیه می‌دانند. آنان استدلال می‌کنند آقای روحانی و حلقه اولیه همکاران وی تلاش جدی در جهت رایزنی و لابی‌گری با مجلس بالاخص با پیشکسوتان، معمران و روسای فراکسیون‌های آن به عمل نیاورده‌اند و موضوع را خیلی ساده گرفته‌اند و با یک نگاه و رویکرد «از بالا»، دکتر نیلی‌احمدآبادی را معرفی کرده‌اند. پس طبیعی بود که ایشان رای نیاورد. اگر دولت هر گزینه دیگری را نیز اینگونه «مغرورانه» و «از موضع بالا» معرفی کند حاصل رای مجلس همین خواهد شد. به عبارت دیگر، مشکل بیش از آنکه در شخص نیلی‌احمدآبادی بوده باشد، در نحوه معرفی وی به مجلس بوده است. همین دکتر نیلی‌احمدآبادی اگر با رایزنی‌هایی پخته‌تر، محترمانه‌تر و مذاکرات پشت پرده به مجلس معرفی می‌شد ‌چه‌بسا تعداد نمایندگانی که به وی رای مخالف دادند، خیلی تنزل می‌یافت. بسیاری از 160نفری که دیروز رای‌ عدم‌اعتماد به وزیر پیشنهادی آقای روحانی دادند به‌واسطه رفتار آقای رییس‌جمهور دست به این اقدام زدند نه‌اینکه لزوما حب‌وبغض خاصی نسبت به نیلی‌احمدآبادی داشته باشند.

نگاه دیگری هم در عین حال مطرح است که به موضوع وزارت علوم یا درست‌تر گفته باشیم معضل وزارت علوم، خیلی پیچیده‌تر از این حرف‌ها می‌نگرند. به‌نظر آنان، حتی اگر آقای روحانی خیلی متواضعانه‌تر از اینها هم رفتار می‌کرد تغییر چندانی در حاصل کار به وجود نمی‌آمد. مثلا ممکن بود 30 یا 40نفر از تعداد مخالفان کاسته می‌شد اما همچنان وزیر پیشنهادی نمی‌توانست نصف‌به‌اضافه‌یک را کسب کند. از دید این دست صاحبنظران، مساله اصلی بر سر نحوه اداره آموزش‌عالی کشور و درست‌تر گفته باشیم دانشگاه‌هاست. مخالفان به رویکرد دولت یازدهم نسبت به دانشگاه‌ها، اشکالات اساسی دارند و خواهان این هستند که چرخ دانشگاه‌های کشور بیشتر بر همان روال و سبک‌وسیاق دوران دولت دوم احمدی‌نژاد  بچرخد.

 در آن دوره، فضای دانشگاه‌های کشور بسته و به‌تعبیر آقای روحانی «امنیتی» ‌بود. شماری از دانشجویان در جریان حوادث و اتفاقات بعد از اعلام نتایج انتخابات 22خرداد 88، «ستاره‌دار» شده و سرنوشت ادامه تحصیل آنان با ابهام مواجه شده بود. ایضا شماری از استادان همچنان‌که می‌دانیم بازنشسته اجباری یا ممنوع‌التدریس شدند. رفتار کمیته‌های انضباطی و گزینش‌های دانشجویی، عملا یک فضای سکوت سنگین در دانشگاه‌ها به وجود آورده بود.

در بسیاری از تشکل‌های مستقل دانشجویی عملا بسته شده بود و فقط برخی تشکل‌های خاص، اجازه فعالیت داشتند. با این حال مجلس اصولگرا حتی یک‌بار در آن چهارسال- آن‌هم با کارنامه‌ای که کامران دانشجو برجا گذاشته بود- نه اخطاری به وی داد و نه کارت زردی در کار بود. دولت یازدهم اما این فضا را به مقدار زیادی دگرگون کرد. رفتار کمیته‌های انضباطی به مقدار زیادی تعدیل شد. اینکه دانشجویان منتقد یا فعال سیاسی ممکن است برای ادامه تحصیل با مشکل مواجه شوند و گزینش وزارت علوم جلو ادامه تحصیل آنها در مقاطع بالاتر را بگیرد- امری که متاسفانه در فاصله سال‌های 88 تا 92 کم اتفاق نیفتاد- مقدار زیادی سایه‌اش از سر دانشجویان کنار رفت و بالاخره شماری از استادان که در چهارسال دولت گذشته کنار گذاشته شده بودند، بار دیگر، دعوت به همکاری شدند.

 به نظر می‌رسد که مناقشه اصلی میان «بهارستان» و «پاستور» دقیقا بر سر این نکات باشد تا بر سر اینکه چرا آقای روحانی در معرفی نیلی‌احمدآبادی، «لابی» لازم را انجام نداد. بسیاری از 160 نماینده‌ای که دیروز به وزیر پیشنهادی آقای روحانی رای منفی دادند، اگر مطمئن می‌شدند که دولت، همان سیاست‌های بسته، سنگین و به‌قول آقای روحانی، «امنیتی» دولت گذشته را در دانشگاه‌ها از سر خواهد گرفت یقینا به هر گزینه‌ای «رای‌اعتماد» می‌دادند و نامزد معرفی‌شده را به پشت میز وزارت در «شهرک‌غرب» می‌فرستادند.

اما از دید آنان، متاسفانه، نیلی‌احمدآبادی ادامه‌دهنده همان مسیر فرجی‌دانا بود و بالطبع، آنان هم به وی رای ندادند. هر فرد دیگری را هم که آقای روحانی در آینده به مجلس معرفی کند، هرقدر هم به‌مانند یک‌سال گذشته به مجلس عزت و احترام بگذارد، اگر همچنان خواسته باشد سیاست‌های فرجی‌دانا را ادامه دهد، رای اعتماد نخواهد گرفت. می‌ماند این سوال که آیا دانشگاه‌های کشور باید بر سبک‌وسیاق دولت آقای احمدی‌نژاد اداره شوند یا مطابق آنچه دولت یازدهم می‌خواهد؟ به نظر می‌رسد انتخابات 24خرداد 92 پاسخ روشنی به این پرسش داده باشد.

یاسر
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
منطق دموکراسی می گوید که انتخابات مجلس باید شش ماه بعداز انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود تا مردم نمایندگان همسو با رییس جمهور منتخب خودرا به مجلس بفرستند تا هرروز شاهد تضاد و تنش بین دولت و مجلس نباشند واین اشکالی است که قانون اساسی ما دارد که امیداست راهی برای برطرف کردن آن پیدا شود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
من نصف دوره تحصیلم در زمان آقای خاتمی بود. در اون دوره اونقدر فضا باز بود که همش درگیریهای سیاسی داشتیم و درس نمیخوندیم. نیمه دوم تحصیلاتم در زمان آقای احمدی نژاد، فقط درس میخوندیم. اگرچه دوتاش ایراد داشت ولی در زندگی فعلیم، اون دوره دوم بدرد خورد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
اگر دولت می خواهد رای مجلس را بگیرد باید یکی از نوابغ علمی را معرفی کند نوابغی که به دلیل مخالفت با استکبار مقاله هایشان در ژورنالهای خارجی چاپ نشده است و در نتیجه مقاله ندارند و چون مشغول مبارزه با فتنه گران بودند فرصت خواندن درسها را نداشتند اما با همین درس نخوانده پستهای مهمی خصوصا در دولت دکتر احمدی نژاد داشتند که همین نشانه نبوغ آنهاست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
مجلس با این کارا کبریت به هیزم خودش می زنه شکی در یان نیست !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
"می‌ماند این سوال که آیا دانشگاه‌های کشور باید بر سبک‌وسیاق دولت آقای احمدی‌نژاد اداره شوند یا مطابق آنچه دولت یازدهم می‌خواهد؟ به نظر می‌رسد انتخابات 24خرداد 92 پاسخ روشنی به این پرسش داده باشد."
دمت گرم دکتر زیباکلام، اصل مطلب همینه.
انتشار یافته: ۵۳
عضو هیات علمی بدون دید سیاسی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
با سلام و احترام
من چند سوال ساده از شما جناب استاد دارم:
تفاوت مدیریت الان با مدیریت در زمان اقای احمدی نژاد در وزارت علوم و دانشگاه ها چیست؟ من فکر می کنم اگه منصفانه قضاوت کنیم باید بگوییم تنها فرق در جهت سیاسی مدیریت است. آن دوره راست و این دوره چپ.
سوال دوم اینست که چرا آقای رئیس جمهور محترم صرفا چهت مدیریت بر حلقه ای خاص از مدیران هم نظر خود تمرکز دارند؟ مگر خدای ناکرده در وزارت علوم کشور ما قحط الرجال آمده که نمی شود از میان افراد شاغل در کسوت هیات علمی با دید های میانه مسئول و مدیر پیدا کرد؟
شهبازی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
با سلام
بدون هیچ گونه تعصب به راست و چپ در زمینه بورسه ها، در زمان احمدی نژاد داشجویانی که می خواستند بورس شوند به دانشگاه مورد نظر می رفتند و با اعمال نظر یا از طریق علمی بورس می شدند الان فراخوان می زنند چندین صد نفر شرکت می کنند بعد از فرستادن کلی مدرک و هزینه زیاد دانشگاه آخرش آن کسی را که مورد نظرش است می گیرد این را من به عینه دیدم ما همه سرکار هستیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
آقای عضو...منظورت در سوال دوم یکی مثل کامران دانشجو است ؟! معتدل وماه مثل خودت !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
این به اصطلاح نماینده ها درد مردم ندارند فقط برای باند وجناح خودشان دست وپامی کنند
ناشناس
Germany
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
همین دید متفاوت سیاسی فضای دانشگاه ها را باز و معتدل و غیر امنیتی کرده ...
دکتر روحانی خیلی بهتر از شما مصالح کشور و پایگاه اجتماعی خود را می شناسد و می خواهد در راستای منافع ملی و خواست اکثریت مردم حرکت کند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
با اجازه من به سوالات جواب می دهم:
س1: تفاوت در این است که در دوره محمود ، دانشگاه شده بود پاتوق برخی ادم های تندرو و خودسر نمونه اش خواهر زاده حسین بود در دانشگاه علامه.
س2: واقعیت اینه که دانشگاه قحط الرجاله. یعنی یه عده رو همون اول گفتند ما شما رو نمی خواهیم و رفتند خارج. یه عده رو بعدا اخراج کردند و یه عده هم که اصلا این اوضاع رو قبول ندارند. پس پیدا کردن کسی مثل فرجی دانا یا نیلی که هم فرمانده سپاه بوده باشه و هم سرش به تنش بیارزه امروز در دانشگاه ها واقعا کار سختیه. البته امثال زاهدی و دانشجو فراوانانند در دانشگاهها.
اشنا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
این عزیزان از جواب دادن سئوالات درست بیزارند !!!حتما باید مورد خاصی باشد تا دوستان اص لا حی ازآن تعریف کنند !!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
خوب عضو محترم هیات علمی!!
هر عقل سلیمی این رو قبول داره که رئیس جمهور - باید توجه کردین باید- از مدیران هم نظر خود استفاده کند.
بشاگردی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
برادر عزیز آقای نیلی کی و کجا در حلقه خاص روحانی بوده است. باور کن نیلی در عمرش ده دقیقه هم روحانی را ندیده و با او در هیچ جا ملاقات نکرده و اساسا در هیچ حلقه ای نبوده است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
چرا نیست دوست هیئت علمی محترم هست ولی با این نمایندگان باید بروش خودشان رفتار کرد من اگر جای آقای روحانی باشم هر سه ماه یک بار یک نفر را معرفی می کنم منتهی الیه کسی خودم می خواهم نه این نمایندگان
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
ببخشید آیا برای متخلف نباید فضا امنیتی باشه یه عده ای 8 ماه مملکتو به آشوب کشوندن بعد انتظار دارید برن سر کلاسشون و هیچی به هیچی
ایا همچین حرفی خنده دار نیست که مثلا چرا برای دزدا فضا امنیتیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
اقای عضو هیات .من یک کشاورزم صددرص میدانم عدم رای اعتماد فقط لجبازی است
سامان
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
اینا دیگه شورشو در اورده اند .
حافظ
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
قوه مقننه نبايد در امور قوه مجريه دخالت كند تفكيك قوا ميگويد وزارت علوم بدون دخالت نمايندگان مجلس دانشگاهها را اداره نمايد پس حق با آقاي روحاني بود ونماينگان مجلس بكشور ظلم كردند
ناشناس
United Arab Emirates
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
پس در نتیجه خاک بر سر این دموکراسی. یعنی دهانتان را ببندیدو هیچی نگبن که یه عده قلیلی در این کشور بر مسند هستند ناراحت میشوند. و دشمنی که همیشه وجود دارد و نان دانی بعضیها شده خوشحال میشود. یعنی فضای بسته . یعنی فضایی که فکر و عقیده یه عده قلیل و خاص بر این کشور و ملت حکومت کند. فقط همین.چرا ؟‌چون ملت ومردم گاهی اوقات نفهم هستندو تشخیص درست نمیدهند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
تمکین نکردن عده ای قلیل به رای مردم و حمایت از اختلاس گران و متقلبان و ... مشکلات زیادی برای مردم بوجود آورده است.

البته:
خاک بر سر اونایی که دشمن دموکراسی اند.
خاک بر سر اونایی که مردم رو نفهم می دونن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
بقول داعشی ها دموکراسی مال غربه نه ما.
farzand iran
Germany
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
مجلس ونمایندگان دانشگاه هایی ساکت نی خواهند تا نسبت به چپاول گری های آنها هیچ اعتراضی نکند و امثال بابک زنجانی ها در اقتصاد کشور جولان دهند تا نمایندگان به راحتی بتوانند رانت بازی های خود را به ثمر بنشانند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
راستي به دفاع آقاي دانشجو دقت كرده ايد بايد امتيازهايي براي افراد انقلابي در نظر گرفت.جهت يادآوري ايشان مسئول انتخابات 88 هم بوده اند!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
Kazakhstan
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
هرچه باشد باید به حال دانشگاههای کشور و اوضاع آموزش عالی در شرایط کنونی زار زار گریست.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
عالی بود ...دقیقا درسته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
لابی چه معنی داره وقتی نماینده باید براساس شرافت رای بده .لابی گری به عبارتی می تواند باج دادن باشه به کسی که کلی سوگند خورده
شناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
شما دوستان اص لا حی وتحلیل گر استادتان یک نگاهی به اصول دموکراسی ووظایف مجلس داشته باشید !!!
محمد 2015
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
آقای رییس جمهور، نباید تسلیم خواست افراط گرایان شود.
ناشناس
United States of America
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
مناقشه ی اصلی "بهارستان" و "پاستور" بین دو دیدگاه است:

یکی با مردم بودن ودیگری در مقابل مردم بودن.

والسلام!
کیمیا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
افراطیون برای کنار گذاشتن اصلاح طلبان از حاکمیت هزینه های سنگین پرداختند و به هیچ قیمتی به بازگشت دوباره آنها رضایت نخواهند داد.دانشگاهها و فضاهای فرهنگی بطور بالقوه پایگاه اصلاح طلبی اند و حساسیت افراطیون رو برمی انگیزند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
در جمهوری اسلامی هم مگه باید لابی کرد
ناشناس
United Arab Emirates
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
ما از عقب نشینی های دولت در مقابل عده ای تمامیت خواه و بی سواد خسته شده ایم احتمالا رییس جمهوری نسبت به قول هایی که به مردم داده است تا فضای کشور را تغییر داده وآرام کند تردید کرده است
اتفاقا این عده ی تند رو مایلند مذاکرات هسته ای شکست بخورد و دولت یک چهره شکست خورده نشان داده شود .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
مگه نماینده های مجلس عقده ای تشریف دارند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
مردم ایران در 24خرداد نه بزرگی به افراطیون دادند و به این امید به روحانی رای دادند که خواستار آرامش ، شور و نشاط بودند و هستند
يغما
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
بابا به جان خودم اقاى روحانى زورش به اين افراد نميرسه

دليلشم براى همه مون مشخصه …
مهرداد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
احسنت دکتر زیبا کلام...
متاسفانه کسانی در مجلس نشسته اند که به قول احمدی نژاد بعضیشون نماینده 5 درصد جمعیت حوزه انتخابیه شون هم نیستند! و هنوز پیام انتخابات خرداد 92 رو درک نکرده اند یا بهتر بگم دوست ندارند هضم کنند ... ما هم که این سه سال رو تحمل کردیم... تا اسفند سال بعد هم صبر میکنیم
موحد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
نه دانشگاه و نه کشور به روال گذشته نخواهد بود انچه مردم در 24 خرداد خواستند با تدبیر دکتر روحانی و به یاری خدا و پشتیبانی ملت تحقق خواهد یافت راه یکی است و آن را ملت صبور ایران در 24خرداد ترسیم کردند لیکن یاری دولت توسط مجلس هزینه ها را کم خواهد کرد ودر نهایت ملت در انتخاب نمایندگان رفتار انها را لحاظ خواهند نمود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
معلوم شد نمایندگان فهیم مجلس منتظر معرفی دکتر معین هستند تا با یک رای اعتماد قاطع به شایستگی ایشان برای وزارت علوم صحه بگذارند. روحانی منتظریم...
نکته سنج
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
تازگیها آقای بعضی ها به اسم عضو هیئت علمی کامنت میذارند!
اکبر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
نماینده ای که ضعف گفتمانی و نداشتن استدلال قوی را با کلمه فتنه پوشش می ده نماینده نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
فرارو شما که مطلب آقای زیباکلام را از شرق امروز منتشر کردید چرا دیگر مقاله شرق در مورد دکتر سمیعی با عنوان ((پروفسور؛ از افسانه تا واقعيت)) نوشته مديرگروه نورولوژي دانشگاه علوم‌پزشکي ايران را منتشر نکردید؟! رسانه های مثل شما هستند که با شنیدن اخباری غیر قابل استناد سریع اسطوره سازی می کنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
درمملکت ما نوعی مرض اجتماعی که نتیجه رانت خواری وهرچیزی رادرخت پول دیدن رواج گرفته وفیلم تب طلای چارلی چاپلین راتداعی می کند که از فرط گرسننگی دوستش رامرغ وغذامی دید واپیدمی پول پرستی ومال ومنال اندوزی وداشتن امکانات فوق العاده محیرالعقول درداخل ودرخارج به یک ضرورت تبدیل شده وداشتن گرین کارت وملیت یک کشوردیگرهم مزید برعلت گردیده وتمام آنهایی که دلواپس وسنگ این وآن وکمک به فلان جا وبهمان جا برسینه می زنند برای جیب خودشان است واین زیادت خواهی مادی معنی ومفهوم معنویات از جمله جوانمردی،عدالت ،مهربانی ،وجدان انسانی وتمام خصوصیات انسانی رامتناسب با ولع مال اندوزی کاهش داده وبه فراموشی سپرده وبقول مشهور اگر درکلاس ریاضیات ایشان مریم میرزاخانی هم برای کلاس اول امتحان جمع وضرب بدهد ردش می کنند مگر آنکه ایشان بتواند آنهارابه مال ومنال افسانه ای برساند وبنظر می رسد حرف از انصاف وعدم غرض ورزی زدن دراین موارد آب درهاون کوبیدن می باشد.
سامان
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
مرگ بر آمریکا گویان فرزندانشان را با معدل 13 بورسیه آمریکا کرده اند وحالا توقع دارند روحانی با آقازاده هایشان کاری نداشته باشد
ناشناس
United States of America
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
البته بردرزاده روحانی هم جزو بورسیه ای ها می باشد. اینها همه با هم هستند و ما مردم سر کار.
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
اتفاق خوبی نشان میدهد که مجلسیان با دانشگاهیان چقدر زاویه دارند مجلس درست مثل احمدی نژاد رفتار میکند با تحکم هر مدیری را معرفی کند به هر جناحی و یا اصلا جناح نداشته باشد اینان رای نمیدهند سرپرستها نمیرند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
زیبا کلام گرامی .با درود . متاسفانه اکثریت نمایندگان شورای اسلامی در تشخیص منافع ملی و مصالح عالیه ایران و سربلندی ایرانیان مشکل دارند .بازهم تاسف دیگر اهداف جناحی برایشان بسیار مهمتر از مصالح ملی ایران است .به فرض مثلا ایراد نحوه نگرش منفی اقای روحانی به مجلس ،نماینده مجلس ضمن دفاع از حریم و جایگاه مجلس ،مصالح ملی را مهمتر از موضع شخصی اش در برابر رئیس جمهور بداند .بااین روند حاکم بر مجلس و سایر نهاد ها ، هرروز کارها قفل شده اند
ناشناس
United States of America
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
این دور یک هیچ به نفع ملت!
دلیلش اینکه انانی که پشت نقاب تزویر و نفاق رنگ عوض کرده بودند شناخته شدند.
ادامه بدید که نصرت مردم نزدیک است.
فرشته
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
سلام همه ازسياست و چپ و راست حرف ميزنند به نظر مي ايد وزير بايستي از ميان نخبگان انتخاب شود تا جريان علمي پيشرفت بهتري داشته باشد سياست يك جامعه بايد در سطح بالاتر تدوين و مردم مجري باشند البته اگه اين سيا ست نوعي براي مردم مناسب باشد دوم شنيدم بهانه گرفتند وزير پيشنهادي جناب دكتر روحاني يك نامه به نفع اقاي خاتمي رئيس جمهور سابق منتخب مردم نوشته به همين دليل اصولگراها به وي راي ندادند عجب اين سياست متغير است ما همه به اقاي خاتمي راي داديم مورد تاييد همه بودند همين الان هم خيلي هاطرفدار ايشانند خوب اين كه بد نيست . اگه نماينده منتخب مردم است چرا گروه برايش مهم تراز مردم است روش را عوض كنيد بيشتر به فكر مردم باشيد سياست را به سياست گذار و اجرا را به مردم واگذار كنيد اما دعوا بر سر سياست جنگ قدرت براي مسلمان زشت است بايد در يك سياست واحد و با رضايت هم به نفع اعتلاي دين و كشور جلو برويد . جنگيدن بر سر اين وزير ان وزير سيستم اموزشي نادرست را اصلاح نخواهد كرد به عقيده من وزير يك نخبه جوان علمي مهربان متعهد به دين و ملت بايد باشد به زبان عاميانه
وزير علوم بايد با راي اكثريت دانشجوها انتخاب شود مورد تاييد دكتر روحاني باشد و مجلس راي بي غرض سياسي به او دهد
ناشناس313
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
انشاالله در سال 94در پای صندوقهای رای جواب دلواپسان را خواهیم داد.الهم کن لولییک الفرج.
عبداللهی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
وزارت علوم گروه حامی فیتنه گران است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
چی چی گران است مگرچیزی ارزان است!!!!وجالب وقابل توجه است که دلواپسان وکسانی که مدام فتنه فتنه می کنند نه تحصیلات دانشگاهی دارند ونه بویی از علم برده اندوفقط وسیله ای دردست سیاست بازان مال اندوزند وبس واگر دارای مدرک دانشگاهی باشند اهدایی همان گروه های اخیرالذکراست.
دانشجوی دکتری
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
اگر آقای روحانی با معرفی یک وزیری بخواهد که فضای امنیتی دولت گذشته را دوباره به دانشگاهها برگرداند قطعا در انتخابات مجلس شکست خواهد خورد!!
bato-adv
bato-adv