bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۲۷۹۸

مجازات‌های زیرمیزی‌بگیران اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۴ آبان ۱۳۹۳
معاون درمان وزیر بهداشت ضمن اشاره به اجرای کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات و اعمال نظارت‌های دقیق بر آن از فردا، احکام مجازات زیرمیزی‌بگیران را توضیح داد.

دکتر محمد حاجی‌آقاجانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تدوین کتاب جدید تعرفه‌ها، گفت: کتاب ارزش‌های نسبی خدمات سلامت از اول مهر ماه اجرایی شده و قرار است نظارت‌ها بر این کتاب از 15 آبان ماه در سراسر کشور آغاز شود.

وی با اشاره به تخلفاتی که پیش از این به بهانه تعرفه‌های غیرواقعی صورت می‌گرفت، افزود: از فردا پرداخت هر گونه وجهی در مطب بابت حق العلاج بیمارستان و همچنین خارج از حسابداری بیمارستان ممنوع بوده تخلف است و باید در قبال هزینه‌ها رسید ممهور به مهر بیمارستان به بیمار ارایه شود. در مجموع از فردا نباید پولی خارج از تعرفه از بیمار اخذ شود.

معاون درمان وزیر بهداشت تاکید کرد: از فردا همه باید به قانون بازگردند و قانون باید در تمام بیمارستان‌های دولتی، خصوصی، خیریه، عمومی غیردولتی و موسسات پزشکی اجراشود و مردم نباید جدای از پرونده بیمارستان پولی پرداخت کنند.

زیرمیزی‌بگیران را به 1690 معرفی کنید

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره چگونگی برخورد با تخلفات تعرفه‌ای، گفت: عزم دولت، وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی برای اجرای قانون جدی است. در صورتی که خارج از این تعرفه‌ها و خارج از چارچوب بیمارستان پولی از بیمار اخذ شود، مردم می‌توانند مراتب را به سامانه تلفنی 1690 اعلام کنند.

آقاجانی افزود: مردم شکایات، انتقادات و نقطه نظرات خود را به این مرکز منتقل می‌کنند و پس از انجام کارشناسی‌های اولیه، موضوع به مراکز استانی مربوطه ارجاع می‌شود. آنجا نیز بررسی‌های لازم انجام و در صورتی که تخلف محرز شود، پرونده جهت اعمال قانون به دادسرای انتظامی نظام پزشکی استان ارجاع می‌شود.

وی ادامه داد: شورای عالی نظام پزشکی نیز مصوب کرده که مجازات‌های تخلفات تعرفه‌ای از بند «د» قانون این سازمان اعمال شود که شامل سه ماه محرومیت از طبابت است. یعنی در صورت اثبات اولین تخلف تعرفه‌ای پزشک در دادگاه، سه ماه محرومیت از طبابت را توسط دادگاه نظام پزشکی به دنبال خواهد داشت.

آقاجانی گفت: تکرار تخلف نیز شامل بندهای بعدی قانون می‌شود که شامل محرومیت‌های طولانی‌تر و نهایتا محرومیت دائم از طبابت است. البته این جرایم جدا از جرایم نقدی است که توسط سازمان تعزیرات حکومتی اعمال خواهد شد.
برچسب ها: زیر میزی دکتر پزشک
ناشناس
Germany
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
ای بابا
کاش میگفتین که زیرمیزی نگیرها رو معرفی کنین
ناشناس
Afghanistan
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
بعضی دکتر های محترم که در تخصص خود سرشناس ترین ها هستند بخصوص بعضی از جراحان در صورت ندادن زیر میزی نوبت جراحی را بسیار دیر تر می دهند و در صورت دریافت زیر میزی بصورت حضوری از طریق منشی ها و یا کمکی های خود در مطب نوبت را نزدیک تر می کنند. بیماران برای اینکه دکتر متخصص مشهور درمانش کند و در زمان سریعتر ناچار به پرداخت می شود.
ناشناس
Finland
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
بابا کجایی شما؟
دکترا الان بساز بفروشی می کنند.
3 ماه محرومیت از طبابت نوعی لطف هست بهشون که راحت تر بسازند و بفروشند.
mahdi
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۴
خسته نباشید!!
یارو ی پولی میگیره که 3 ماهش چیه 6 ماهش تامین میشه.
اسفند دود کنید چش میخورید. ی حبسی چیزی
انتشار یافته: ۴